"Spam" Kelimesinin Anlamini Yitirdigi Nokta

obeli

Yasaklanmış
Bu arkadas aramizdaysa lutfen ne iciyorsa bize de tavsiye etsin.
Hit almayan kanali 19 defa kopyalamak ayik kafa ile yapilacak is degil.
Yazilacak cok sey var ama kelimeler yetersiz kaliyor.

rdiLrYg.png

viski ile extrayı karıstıracan nargile suyu yerine koyacan. nargile aromasını da esrar koyacan..

:D süperdi ya bak şimdi daha çok kopyalayan çıkacak.Kesin bu videoda birşey vardır deyip :D

Gece gece güldükya allah razı olsun :D :D :D kesin bişi var patlıcak bu video kopyalayın koşun :p :p

Kullandigi isimlerin hepsi de orjinal Amerikan isimleri :D

adam ne kullanıyor arkada mesaj yollasaydın

Sonra da vay efendim neden banlandım! Kanallarım kapandı adsensem gitti! E gitmez ise bir tuhaflık var zaten hahahahhaha!

hitli kanalı kopyalasa anlarımda, zaten 1 kere bile izlenmemiş aynı videolarla dolu kanalı 19 kere neden açmış.
Adam oksijen yerine bali-tiner karışık çekiyor anlaşılan.
:D

bende merak etim kim bu acaba..isimler bile tanıdık geldi youtube'dan :)

ZİHNİYET değişmedikce seviye atliyamayız süper bir örnek olmuş cok beğendim konu sabitlenmeli

Siz gülmeye devam ederken adam kazanıyor :).
Bu da bir taktik arkadaşlar. Şimdi 1 kanal ile hit alma olasılığının az olduğunu bildiği için bir başkası kopyalamadan kendi kendini koplalıyor. Sonuç 1 tanesi öne çıkıyor hit alıyor ve hit alan kanalda zaten adamın diğer bir kanalı. Sonuç mu? Sonuç kazanç oluyor.
Örnek izlenim linki: Eric Lewis - YouTube

İşin güzel yanı şu: Şimdi adam 1 videoyu 20 kanala kopyaladığı için her kanalda 5-10 izlenme ile ortalama 1 videoda 200 izlenim alıyor. 1 video patlasa 10-20 bin alır. Diyelim x kanalı kapandı y kanalındaki videoda bu adamın. Birde önerilen videolardaki diğer videolarda adamın diğer kanalındaki videolar olucak.

Tabi tüm bunlar kanalı kapanmaz ve ilerlerse tahmini 2. ayın sonunda güzel hitlere ulaşır.

Ekleme:
Ayrıca şu anda herkesin yaptığı şey zaten bu ama tek kanal yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Adamda rakip yapacağına kendim yaparım yine ben kazanırım demiş :) bay abi abartmış ama olsun.

Siz gülmeye devam ederken adam kazanıyor :).
Bu da bir taktik arkadaşlar. Şimdi 1 kanal ile hit alma olasılığının az olduğunu bildiği için bir başkası kopyalamadan kendi kendini koplalıyor. Sonuç 1 tanesi öne çıkıyor hit alıyor ve hit alan kanalda zaten adamın diğer bir kanalı. Sonuç mu? Sonuç kazanç oluyor.
Örnek izlenim linki: Eric Lewis - YouTube

İşin güzel yanı şu: Şimdi adam 1 videoyu 20 kanala kopyaladığı için her kanalda 5-10 izlenme ile ortalama 1 videoda 200 izlenim alıyor. 1 video patlasa 10-20 bin alır. Diyelim x kanalı kapandı y kanalındaki videoda bu adamın. Birde önerilen videolardaki diğer videolarda adamın diğer kanalındaki videolar olucak.

Tabi tüm bunlar kanalı kapanmaz ve ilerlerse tahmini 2. ayın sonunda güzel hitlere ulaşır.

Ekleme:
Ayrıca şu anda herkesin yaptığı şey zaten bu ama tek kanal yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Adamda rakip yapacağına kendim yaparım yine ben kazanırım demiş :) bay abi abartmış ama olsun.

Hocam şimdi spamdan kanalları kapanmaz diyorsun yani. Sence google bunu yer mi? Bence yese yese en fazla 1 ay haksız mıyım ?

Adamdaki azmin yarısı bende olsa şimdiki kazandıgımın herhalde 5 katını kazanırdım.
(sadece azmini zekası ve taktigi kendinde kalsın )

Hocam şimdi spamdan kanalları kapanmaz diyorsun yani. Sence google bunu yer mi? Bence yese yese en fazla 1 ay haksız mıyım ?
Bu arkadaş bence denemiş sonuç almış ve uyguluyor. Örnek vermem gerekirse kan benim damar benim isimli video kopyalama sayısı 3-4. sayfalara kadar gitmiş. Bu mantığa göre buradaki kanalların kapanması gerekirdi haksızmıyım. Fakat adam kendi kopyalıyor ama video tarihlerine bakarsanız 1 hafta arayla kopyalama yapıyor. Sanırım sistemi şu şekilde olabilir:

Sistem örneği:
1. hafta A grubu 3 kanala her gün 5 video atılıyor.
2. hafta A grubu 3 kanala her gün 5 video atılıyor ve A grubundaki 5 video her gün B grubu kanallarına kopyalanıyor.
3. Hafta A grubu 3 kanala her gün 5 video atılıyor. A grubundaki 5 video her gün B grubu kanallarına kopyalanıyor. A grubundaki 5 video her gün C grubu kanallarına kopyalanıyor.

Gibi bir mantık uyguluyor olabilir.
Kan benim damar benim Link: kan benim damar benim - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri