Spam Konusu ilginc Bir Tespit ve Sonuc !

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaslar hepinize.Burdaki konuda spam konusunda bazi denemelerim vs oldugunu belirtmistim ve sonucunu sizlere bildirecegim diye yazmistim.Ve bugun aksam itibari ile ilk kez karsilastigim bir durum ve ilginc bir tespit sonuc cikti ortaya simdi onu yazmak istiyorum.

1-Cumartesi gunu bana kanal calismasi yapan arkadasimiz 20 Adet kanal teslim etti.
2-Teslim edilen kanallarin 10 tanesi gercek telefon numaralari ile acilmis kanalalardi,diger 10 tanesi sagdaki soldaki verilen yazilan site ve cesitli sekillerde acilmis kanallardi yani Gmailler.
3-Bugun itibari ile aradan 2 gun gecti ve kanallari tek tek kontrole basladim.Gercek telefon numarasi ile acilmis kanallar sorunsuz ve oldugu gibi duruyordu.Ancak farkli yollarla acilmis kanalalrin ilkine girdigimde benden telefon onayi istedi.
4-Calisma yapan arkadasima donup durumu belirttim ve 1 numara ile kanali onayliyalim kanal ucsun dedik ,kanal acik ama hesab girerken onay istiyor telefon onayi.Neyse onayladik kanali ve simdi burayi cok dikkatli okuyun..

Kanali onaylar onaylamaz,Direk Kanal kapandi ve su yazi yazdi kanalda "Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı." diye uyari cikti ve kanal uctu yani.

Sonra calisma yapan arkadasa donerek kanalin uctugunu,digerlerini onaylamiyalim bosuna dedik ama adsense iliskisinide yapmamistik.Calisma yapan arkadasim birde ben diger kanal bakayim diyerek,ayni sekilde uyari veren yani telefon onayi isteyen 2.Kanala giris yapti ve sorunsuz olarak giris yapti.Ben girmeyi denedim o kanal bende Tel onayi istedi ?

Onaylasam kapanacakdi kanal bende,ama arkadasin girdigi Vds'de yani yukleme yapilan vds'den girdi onay filan istemedi kanal.Sonra bende kanalalri Vds uzerinden iliskilendirmelerini yaptim ve ciktim.

Yanliz kendi bilgisayarimda Telefon onayi girince kapanana yukardaki uyari veren kanal,Vds den yeniden giris yaptigimda acikdi ????

Bu kanalinda adsense iliskisini yaptim ve ciktim.

Kendi bilgisayarima girdigimde daha once Telefon onayi yapipda kapanan yukardaki uyariyi veren kanal yeniden acildi ?

Ilk kez boyle birsey gordum ve basima geldi.

Ve burdan sunu cikardim bilmiyorum ne kadar dogru.

Toplu yukleme yapilan bir serverden yada Vds'den yuklemeler yapildikdan sonra farkli bir pc'den o kanal girildiginde SPAM ve Tel Onayi'na takiliyor,ama yukleme yapilan yerden girilirse hic bir sekilde spama takilmiyor.

Yani kapanan kanal Vds'den girdigimde yeniden aktif oldu buna aklim ermedi.Yukleme yapan arkadasimda sasirdi bende cok sasirdim.

Simdi kisacasi ozetle sunu soylemek gerekirse ;

1- Acilan Gmailler gercek telefon ile acilirsa sorun ve spam riski cok dusuk oluyor.
2- Gmail acilan,Yukleme yapilan ve tek ip uzerinden bu islemler gerceklestirilmisse,spam riski yine dusuk oluyor.
3-Ayni vds'den acilan 20 gmail'in 10 tanesi gercek telefon ile oaylatildigi halde yani butun gmailler ayni ipden acildigi halde,Gercek numara ile onaylatilan gmaillere her pc ve ipden sorunsuz girebiliyoruz onay istemeden.Ama farkli sekilde acilan gmail ve kanallara girildiginde farkli pc'den onay istiyor yeniden ve kanal kapaniyor.

Gercekden cok ilginc bir durum oldu bugun.Ve dunki konuda belirtmistim daha onceki denemelerime ve yapilan calismalarina karsilik aklimda kesinlesen sey Gercek Numar ile acilan yada guvenilir yollarla acilan kanallarin spam riski cok az.Son 1 haftadir yaptigim calismalarda bunu gordum.Birde en dikkat cekilecek nokda,yukleme yapilan serverden kanalin yukleme sonrasi butun isleri halledlip daha sonrasinda farkli bir ip'den girilmemesi dikkatimi ceken 2.sey oldu.

Gercek telefon ile acilan kanallarda spama giriyor yanlis anlasilmasin,ancak farki gec ,uzun sure sonra spama dusmesi,digerlerine gore daha cok sure kanalin ayakda kalmasi konusuna dikkat cekmek istedim.

Sizlerinde denemeleri ve dikkatinizi ceken ilginc ve cozum yollari varsa yazabilirsiniz.Ben bu denemeleri yaptigim surece dikkat ceken ve iyi sonuclari sizlerle paylasacagim.

Saygilarimla

Evet gerçek telefon ile diğer telefon numarası bir değil bir iki gündür baya kanal açtım gerçek telefon numarası ile şuan herhangi bir sorun yok.

Vallaha nasıl olmuş mantık yürütmek zor ama 4 ayak üstüne düşmek bu olsa gerek...bu tecrübeyi hepimiz denemeliyiz...açtığımız pc den giriş yapalım bakalım nasıl olcak

bu arada şuan kayseri de bir dinlenme tesisindeyim :) sabah inş samsundayım ...

Özet olarak ya tek sabit bi vdsden devam ediceksiniz yada böyle durumlara alışcaksınız . Vds satıcısından 1 makine aldıgınızda artık onu ömür boyu kullanmaya bakın zırt bırt makine degişmeyin :) Ellerine saglık Serkan abi .

bilmem işe yararmı... ben yaptıklarımı yazarım...
- normal olmayan program telefon ile ingiltere teledon no ile üye oluyorum... aynı bilgisayardan aynı ipten üye oluyorum.. tek fark şu.
ben gmail açıyorum, ingiliz telefon hatla tek kanala-tek gmail, sonrasında buna hiç ellemiyorum, kullanacağım zaman adsense bağlantı yapıp 1 hafta yada 2 hafta sonra adsense bağlıyorum, videoları tek tek normal yuketıyorum youtube sistemi ile, bu sistemi kullanırken, kendı evim, işyeri, arkadaşın ev den farklı alakasız internet firmaları ile youtubeye giriyorum. bir sıkıntı bir sorun ile karşılaşmadım...
ama sitede bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi görüyorum... adsensede farklı iplerle giriyorum yanı farklı internet sağlayıcılarla ama bir sıkıntı gormedim hiç.not eklıyorumnot

((not: farklı internet sağlayıcılar var evet ama hepsi Türkiye internet sağlayıcıları... fark bu olabilir mi ? sadece onay telefon ingiltere, oda normal yani avruapda bir ulkeden bir ulkeye gitmek vede fransada italyada,yunanistanda ingiltere tel nolu hat kullanmak normal, türkiyedede, adam ziyarete gelebilir google izin veriyodur, ))

Vallaha nasıl olmuş mantık yürütmek zor ama 4 ayak üstüne düşmek bu olsa gerek...bu tecrübeyi hepimiz denemeliyiz...açtığımız pc den giriş yapalım bakalım nasıl olcak

bu arada şuan kayseri de bir dinlenme tesisindeyim :) sabah inş samsundayım ...

Gelirken pastırma getir usta :D :) :D

selam arkadaslar, serkan hocam bu Spam dan kurtulamadim ben daha. Dün gece bir kanal açtim kendi pc mden, 50 kadar video attim. Server den felan girmedim her islemi ayni pc den yaptim ...kanal sabahi çikaramadi ...
gmail hesaplari satin almistim

Vds ip'si özellikle yabancı lokasyonluysa Amerika, İngiltere vs. oradan giriş yapıp upload yaptıktan sonra ardından Türkiye lokasyonlu kendi İp'mizden kanala giriş yaptığımızda spama takılmamız çok doğal Amerikadan buraya ışınlanamadığımıza göre Google'ın sistemide aynı şekilde bunu fark ediyordur o yüzdende spama takılma ihtimalimiz yükseliyor. Ben vds falan kullanmıyorum her şeyi manuel yapıyorum kendi pc'imden şimdiye kadar açtığım hiç bir kanalım kapanmadı. Ha manuel çalışmakta malum vdsnin verdiği hız olmadığı için zor gelebiliyor kötü yanıda o.

Peki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam gerçek tel. numaraları derken eşden dosttan telefonu alıpda mı onaylyorsunuz?

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Bir IP ile birden çok gmail açmak "15 adet kadar" sorun yaratıyor mu?
Not: Aynı videolar aynı IP üzerinden yüklenmiyor.

onlarca kanalim ve hepside gerçek tel ve onaylı. hiç bir zaman kapanmadı spam diye uyarı vermedi. hepsinede ayni pcden ayni ipten giriyorum. 8 mbit net hiziyla günlük tüm işlerimi görüyorum vdse gerek yok bile

selam arkadaslar, serkan hocam bu Spam dan kurtulamadim ben daha. Dün gece bir kanal açtim kendi pc mden, 50 kadar video attim. Server den felan girmedim her islemi ayni pc den yaptim ...kanal sabahi çikaramadi ...
gmail hesaplari satin almistim
Kesinlikle satin aldigin gmailler'den.Bizim en cok basimiza gelen seydi bu zamaninda.

Peki @Muslera06 hocam gerçek tel. numaraları derken eşden dosttan telefonu alıpda mı onaylyorsunuz?

Bizde sistem var ustad gercek tel numaralari olan sistemimiz ordan yapiyoruz islemleri.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Bir IP ile birden çok gmail açmak "15 adet kadar" sorun yaratıyor mu?
Not: Aynı videolar aynı IP üzerinden yüklenmiyor.

Hayir numaralar gercekse istediginiz kadar acin sorun olmaz.Ben en son hatirladigim 60 tane acmistim arka arkaya sorun olmadi spam vs.

Peki her gün vds den en fazla 3 kanal açsak 100 er video atsak 2 gün devirli şekilde ve bu açtığımız maillere vds ıp si hariç hiç bi yerden girmesek spam riski düşermi? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Ben bu şekil denemeye başladım .İnş gene gitmez kanallar.

abi operatörlere para kazandırcaz o zaman herkes alacak kontorlü hat 3-5 tane doğrulama yapacak ondan benim hattımda doğrulama yapmıyodu geçen ay dolmuştu bu ay baktım. arama ile kod veriyo

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] millet taş çatlasa 10-15 tane yakınlarından telefon numarası bulur. Sizdeki sistem gibi birşey millete lazım

Kesinlikle satin aldigin gmailler'den.Bizim en cok basimiza gelen seydi bu zamaninda.

Bizde sistem var ustad gercek tel numaralari olan sistemimiz ordan yapiyoruz islemleri.

Hayir numaralar gercekse istediginiz kadar acin sorun olmaz.Ben en son hatirladigim 60 tane acmistim arka arkaya sorun olmadi spam vs.
hocam gerçek tel için sistem derken? bir arkadaşın konusu vardı tel onaylı hesap almak diye o sistemdenmi bahsediyorsun?

Üstad telefon onayı sistemini hizmete açacaktınız, ne oldu acaba?

Arkadaşlar özellikle mail açarken vdsden açmayın benim önerim. Kendi pcnizden açın ama her gmaili farklı ip den açmaya çalısın. İp değişen birşey bulun modem resetlemek gibi. Kanal açarken de mozilla gizliden girin. Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri