spam olayı hakkında

• Kullanıcı vendettaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

vendettaaa

Kayıtlı Üye
ya şu olay hakkında bir bilgisi olan biri yok mu bu 10 gün içinde 70 küsür kanalım kapandı günlük kazanç 20lerden 2lere 3lere düştü bütün kanallarım spamdan kapanıyor
1-farklı ip den hesap açtım kontrolleri kendi pcmden yaptım olmadı
2-7 farklı ip den 7 kanal açıp video yükledikten sonra kontrollerinie yine açtığım ip den yaptm yani hiçbirinin birbiriyle alakası yok adsenseye bile bağlamdım kapandı
3-her türlü çerezi sildim olmadı frmat attım yine olmadı
4-kendi pcmden hiç karışmadam 1-2 tane denedim onlarda olmadı

daha nice şeyler denemediğim şey kalmadı biri yardım etsin Allah aşkına

ya şu olay hakkında bir bilgisi olan biri yok mu bu 10 gün içinde 70 küsür kanalım kapandı günlük kazanç 20lerden 2lere 3lere düştü bütün kanallarım spamdan kapanıyor
2-7 farklı ip den 7 kanal açıp video yükledikten sonra kontrollerinie yine açtığım ip den yaptm yani hiçbirinin birbiriyle alakası yok adsenseye bile bağlamdım kapandı

Max. kaç video attın tek kanala dostum?

Re: Cevap: Re: spam olayı hakkında

en azına 400 en fazlasına 1000

Spamdan giden kanallar için yapılacak bişe yok, artık nası spama düşmem onu düşünmelisin. Ben 500 video atacaksam, 100'er 100'er partlar halinde atıyorum, gece yatarkende 350 video upload'a basıp yatıyorum. Daha spam yemedım, belki benım gibi yapmaya başlamalısın faydası olur.

Cevap: Re: Cevap: Re: spam olayı hakkında

Spamdan giden kanallar için yapılacak bişe yok, artık nası spama düşmem onu düşünmelisin. Ben 500 video atacaksam, 100'er 100'er partlar halinde atıyorum, gece yatarkende 350 video upload'a basıp yatıyorum. Daha spam yemedım, belki benım gibi yapmaya başlamalısın faydası olur.

deneyeyim hocam bilgiler için sağolun

ben günde 2bin video yüklüyorum daha spama falan girmedim
100 tane kanal var her bir kanala 20 şer video atıyorum günde

abartırsan olacağı budur youtube ile işin bitti daha hiç bir halt yiyemezsin.

70 kanal nedir kardeşim ?

Çok kanal açan batar bu kadar basit.

---------- Mesaj saat 14:26:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:21:07 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim öyle girmezsin ki sen mantıklı davranıyorsun kanallara bölmüşsün :)

Spama düşmek zor evet ama düşününce kendinizi youtubenin yerine koyunca kolay. Alın size altın bilgi. Alın bir avea vın avea vın her aç kapa yaptıgında ip değişir (5 saniye) mozilla gizliden girin maili açın çıkın. Sonra vın yine aç kapa yapın yine mail alın. Mail alma işimiz tamam.

Şimdi video yüklerken 1 ip ye farklı farklı 100 kanalla giriş yapıp video yüklersen riske girer bence. O yüzden düşük fiyatlı vdsler alın 2 3 tane aylık 30 40 tl patlar var öyle güzel vdsler. Sonra onlara girerken 1 ip ye 1 maille 1 kere girin. Yani 1 maille girdiniz video yüklediniz çıkın clear programı ile geçmişi silin biraz bekleyin diğer vds geçin onda yükleyin aynısını yapın. Ama herzaman adsense ilişkilendirmesini kendi bilgisayarınızda yapın önerim.

Kesin yöntem olarak düşünüyorum çünkü kendim 1 aydır uyguluyorum. Herkese bol kazançlar arkadaşlar

---------- Mesaj saat 14:26:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:21:07 civarında gönderildi. ----------

O ne sert bir yorum öyle :D 70 kanalında nesi var mış , forumda 500 kanalı olan adamlar var. @ Konu sahibi pes etme herşeyin bir çözümü vardır

geçmiş olsun,kanallara aynı videolarımı attın???

farklı videoalr hocam

adam gibi yorumunu yaz cık.biliyorsan bişey söle bilmiyorsan sus adam sanalım. bi arkadaşın dediği gibi 500 kanalı olan var

adam gibi yorumunu yaz cık.biliyorsan bişey söle bilmiyorsan sus adam sanalım. bi arkadaşın dediği gibi 500 kanalı olan var

O ne sert bir yorum öyle :D 70 kanalında nesi var mış , forumda 500 kanalı olan adamlar var. @ Konu sahibi pes etme herşeyin bir çözümü vardır

pes etme yok hocam ama bu olayı çözemesem bana daha youtubeden ekmek yok

---------- Mesaj saat 15:07:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:05:24 civarında gönderildi. ----------

bilgi için sağolun hocam

Spama düşmek zor evet ama düşününce kendinizi youtubenin yerine koyunca kolay. Alın size altın bilgi. Alın bir avea vın avea vın her aç kapa yaptıgında ip değişir (5 saniye) mozilla gizliden girin maili açın çıkın. Sonra vın yine aç kapa yapın yine mail alın. Mail alma işimiz tamam.

Şimdi video yüklerken 1 ip ye farklı farklı 100 kanalla giriş yapıp video yüklersen riske girer bence. O yüzden düşük fiyatlı vdsler alın 2 3 tane aylık 30 40 tl patlar var öyle güzel vdsler. Sonra onlara girerken 1 ip ye 1 maille 1 kere girin. Yani 1 maille girdiniz video yüklediniz çıkın clear programı ile geçmişi silin biraz bekleyin diğer vds geçin onda yükleyin aynısını yapın. Ama herzaman adsense ilişkilendirmesini kendi bilgisayarınızda yapın önerim.

Kesin yöntem olarak düşünüyorum çünkü kendim 1 aydır uyguluyorum. Herkese bol kazançlar arkadaşlar

yorum ve bilgiler için çok sağolun hocam

Yine forumda okumuştum spamdan böyle senin gibi her açtığı kanalı kapanan birisi normal spam yapmadığı temiz ama spam diye youtubeun kapatmış olduğu kanalından youtube itirazda bulunur spam durumu ile ilgili sonrası incileme kanal açılıyor. Ondan sonra açtığı kanallar normal muamele görüyor bence mutlaka denemelisin. Hatta sonucunuda beklerim :) İnşallah çözümü bulursun.

Yine forumda okumuştum spamdan böyle senin gibi her açtığı kanalı kapanan birisi normal spam yapmadığı temiz ama spam diye youtubeun kapatmış olduğu kanalından youtube itirazda bulunur spam durumu ile ilgili sonrası incileme kanal açılıyor. Ondan sonra açtığı kanallar normal muamele görüyor bence mutlaka denemelisin. Hatta sonucunuda beklerim :) İnşallah çözümü bulursun.

hocam bi kaç kanalda denedim olmadı bi daha tel istediler ama şimdi bi daha hepsine deniyecem sonucu yazarım.iyi niyetinizi içinde ayrıca teşekkür ederim

Ban yerken hiç attığın videolara göz gezdirdin mi ?

üstat bir tane kanal aç

bot kullanmıyorsun sanıyorum ki.
*Vds e videoları indir.
* Logonu bas
* introda ekle 2 saniye olması kafidir bence. hareketsiz resim kafidir.
* Başlıklarda ufak değişiklik yap.
* Gündem malzemeleri Olsun.

Bak o zaman kazancın nasıl
Abonen nasıl.

Tartışma yapılan mesajlar temizlendi. Lütfen daha düzgün üslup kullanalım.

Üsluplara dikkat.Tekrar ettirmeyin lütfen.Düzgün ve seviyeli ilerlesin tartışmalar.Yoksa bizde itici olmak durumunda kalırız ve bazı arkadaşları forumun dışına iteriz...

Üsluplara dikkat.Tekrar ettirmeyin lütfen.Düzgün ve seviyeli ilerlesin tartışmalar.Yoksa bizde itici olmak durumunda kalırız ve bazı arkadaşları forumun dışına iteriz...

Üslubumda ne varmış ?

Hakaret mi etmişim ? Ne yapmışım da forum dışına iteceksin ?

Üslubumda ne varmış ?

Hakaret mi etmişim ? Ne yapmışım da forum dışına iteceksin ?
Ustad yazdiklarin biraz karsi tarafi rencide eder sekilde,bu sekilde yazilinca ister istemez karsi tarafda senin yazina ayni sekilde donus yapiyor ve konu uzuyor.Lutfen sorgulamadan,karsidaki kisinin anlayacagi sekilde duzgun ve alayci bir mesaj yazmadan bildigimizi yazalim,fikrimizi yazalim.

Zitlasma devam ederse ne konuyu iyi bir yere gider,nede millet acilan konun amacini,sonucu gormeyi beklerken bir tartismanin ortasinda bulur kendini.
Saygilarimla

en güzeli yasaklı üye uygulaması. ben kullanıyorum gayette memnunum :)

forumda bir kaç gereksiz arkadaşlar var onları ekliyorum yasaklı listeme asla görmüyorum onların mesajlarını . tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri