Spam Olayına Çözüm Bulabilen Oldumu ?

9 Kanalım uçtu benim de 1 saat evvel.

Tertemiz yeni bir VDS alıp, kendi bilgisayarımdan hiç giriş yapmadan, bütün işlemleri uzak bilgisayar üzerinden yapmayı deneyeceğim.

şuanda benim 13 kanalın hepsi duruyor o zaman yedeklemeye başlayayım :)

beyler bu konuda çözümü olan kimse yok mu kaldık böylece

"bu ip kara listeye girmiş " sizcede saçma değil mi?

Düşünün o kadar kanal açtınız. bir anda ip kara listeye giriyor. hop kanallar kapanıyor.

Asıl soru şu olması Kara liste nedir?
Girmemek için neler yapılmalıdır?

bunları bilen var mı?

benim görüşüm. Kendi videolarınızı kendiniz çekmedikçe Kanalların kapanması mümkündür. Boşuna Kanalım kapatıldı dememek gerekmekt

Bunun cozumu google'da calisan ust duzey bir hatunla evlenmek sanirim :)
Hatta o zaman, bu forumdaki herkesin hesaplari geri bile verilir :p

Muhakkak bir çözümü olmalı ve vardır ama kafa yormak lazım çok ucuk bir şeyler üretmek lazım yoksa eridik bittik :( Kendi özgün videonla ilerleme en mantıklı çözüm gibi dursada biraz gerçekçi düşünürsek hayal olduğunu anlarız özgün video çekmek dert izletmek başka bir dert :( kendi özgün kanalının sana iyi bir getirisi olması için en az 5-6 ayı lazım düşün ilk kanalı açtın videoları atmayı başladın hergün kaç video çekebilirsin ki en fazla bir-iki oda en çok 1-2 bin izlense ki çok zor sana getirisi türk içerik olduğu için 1 dolar bile olmaz

neyse sağlık olsun benim bu işten başka çarem yok sonuna gideceğim

Arkadaşlar, bi kanala 200 den fazla video atmayın Gmail aldığınız hesapları orjinal telefon onayından ya da Gmail'in Android deki uygulamasından hesap alarak gerçekleştirin..

Kanalları vds üzerinden yüklemelerini yapın,
İşiniz bittikden sonra çıkın ve artık giriş çıkış yapmayın,
Ctrl + h ile tarayacı geçmişini temizleyin,
Günlük bi vds den 10 kanalsa 200er
20 kanalsa 100 er video atın.

Gmailden Çağdaş Er Yerine Online Best gibi isimler almaya bakın her yeni hesap açtığınızda.

Günlük 20-30 kanal açıcam diyorsanız 3 tane 20 - 25 liralık vdslerden alın dönüşümlü olarak kanallara yükleme yapıp girip çıkın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri