Spam Olayını Sanırım Çözdüm

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Önemli konu olduğu için yeni başlık açıyorum

Beyler olayı çözdüm:

YouTube Topluluk Kuralları

Çizgiyi Aşmayın

Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar veya küçük resimler kullanmayın. Yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına izin verilmez.

Lütfen bu kuralları ciddiye alın ve benimseyin. Bunlarda açık bulmaya çalışmayın. Bunları anlamanız ve gerekçelerine saygı duymanız önemlidir. Şartlar ve Koşulların ihlali, bir uyarı bildirimine veya hesabınızın sonlandırılmasına neden olabilir. Hesabınız sonlandırıldığında yeni bir hesap oluşturmanız yasaklanır.

Çözüm: Spamdan vazgeçmek.

Önemli konu olduğu için yeni başlık açıyorum

Beyler olayı çözdüm:

YouTube Topluluk Kuralları

Çizgiyi Aşmayın

Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar veya küçük resimler kullanmayın. Yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına izin verilmez.

Lütfen bu kuralları ciddiye alın ve benimseyin. Bunlarda açık bulmaya çalışmayın. Bunları anlamanız ve gerekçelerine saygı duymanız önemlidir. Şartlar ve Koşulların ihlali, bir uyarı bildirimine veya hesabınızın sonlandırılmasına neden olabilir. Hesabınız sonlandırıldığında yeni bir hesap oluşturmanız yasaklanır.

Çözüm: Spamdan vazgeçmek.

Hocam günde kaç adet kanal açıp, kaçar adet video atıyordunuz ?

Bende yt to yt çalışıyorum hiç kanalım kapanmadı.

cevap: "spamdan vazgeçmek"
- yanlış cevap, otur sıfır !!! :)

Hocam günde kaç adet kanal açıp, kaçar adet video atıyordunuz ?

Bende yt to yt çalışıyorum hiç kanalım kapanmadı.

3-5 günde 1 kanal açıyorum, her kanala günde 100 video atıyorum.

1 kanalımda 500 video olunca o kanalı bırakıp yeni kanal açıyorum.

sizin yönteminiz nedir?

---------- Mesaj saat 12:59:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:07 civarında gönderildi. ----------

cevap: "spamdan vazgeçmek"
- yanlış cevap, otur sıfır !!! :)

adamlar resmen kurallarımızda açık aramayın demişler biz harıl harıl açık arıyoruz :)

spam olayını çok garıştırdılar iyi de oldü çok güzel iyi oldu taam mı :)
spam olayı gurban olduğum yaresulallahtan gelebilir ammaaaa, lakin ki öyle değildir...

3-5 günde 1 kanal açıyorum, her kanala günde 100 video atıyorum.

1 kanalımda 500 video olunca o kanalı bırakıp yeni kanal açıyorum.

sizin yönteminiz nedir?

---------- Mesaj saat 12:59:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:07 civarında gönderildi. ----------

adamlar resmen kurallarımızda açık aramayın demişler biz harıl harıl açık arıyoruz :)

Şahsen bi yöntemim yok.Kendi pcmden türk isimleri ile gmail hesabı açıyorum.Sonra vds den bi tane kanal buluyorum.Kaç tane video varsa indirip kendi kanalıma yüklüyorum.Sonra para kazanmayı aktif edip adsense bağlıyorum.

10 gün falan olacak hiç daha kapanan kanalım olmadı.

Birşey daha söylim, açtığım hesaplara alt kanal açıp onlarada video yüklüyorum.Ana adsense hesabımda dahil.Ana adsense hesabımda 10 kadar kanal var.

Sıfır :( Spamdan kurtulmak mı istiyorsun orjinal telefon onaylı kanal aç, ondan sonra ancak topluluk ihlali ve ya telifden kapanır kanalın.

Kurtulmayı aramanız gereken başlık spamdan değil, k7, textnow, pinger, telefon onaysız gmail bunlarla acılan kanallar nasıl spama düşmez cevabını aramanız gereken soru bu olmalı.

Herkesin bir hatası vardır sana puanım 0 kanka. :)

Koskoca Google, Facebook bile açık veriyorken Youtube 'den de beklemek lazım. Ve öyle de zaten bu işi bilenlerde kazanıyor şuanda. Facebook boşuna kampanya yapmadı zamanında açığımızı bulup bize bildirene para ödülü diye. İyi günler. ;)

1 telefon numarası ile kaç kanal açıyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri