- Web sitesi
- www.videoyap.com
Spam Playlist Oluşturma - Beyin Fırtınası & Anket
Edit: Oylama için teşekkürler arkadaşlar, en çok oy alan rastgeleme özelliğini tek buton olarak ekledim ve plasylist yöneticisini güncelledim.
Merhaba Arkadaşlar,
Videoyap Playlist bölümünde dışarıdan video ekleyebilme ve güncelleyebilme geliştirmesini yapıyorum. Bir takım sorularım var arkadaşlar.
Elimizde örneğin 10 videoluk bir spam kanal var. Bu videolarla alakalı güzel bir playlist oluşturacağız. Kendimize ait 10 spam video ile birlikte 10 tanede başka kanallara ait özgün videoyu playliste eklemek istiyoruz.
Hangi şekilde oluşturulan karışık liste daha iyi başarıyla elde eder. Sırayı tabiki kişi manuelde düzenleyebilecek ama en popüler olanı ise tek tuşla yaptırma özelliğide ekleyeceğim.
1) Playlist 1
1. Video : Özgün
2. Video : Spam
3. Video : Özgün
4. Video : Spam
5. Video : Özgün
...
...
2) Playlist 2
1. Video : Spam
2. Video : Özgün
3. Video : Spam
4. Video : Özgün
5. Video : Spam
...
...
3) Playlist 3
...
...
11. Video : Özgün
12. Video : Özgün
13. Video : Özgün
...
...
4) Playlist 4
...
...
11. Video : Spam
12. Video : Spam
13. Video : Spam
...
...
5) Playlist 5 (Rastgele)
6. Video : Spam
...
...
Eğer bu konuda deneyiminiz varsa ankete katılabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Edit: Oylama için teşekkürler arkadaşlar, en çok oy alan rastgeleme özelliğini tek buton olarak ekledim ve plasylist yöneticisini güncelledim.
Merhaba Arkadaşlar,
Videoyap Playlist bölümünde dışarıdan video ekleyebilme ve güncelleyebilme geliştirmesini yapıyorum. Bir takım sorularım var arkadaşlar.
Elimizde örneğin 10 videoluk bir spam kanal var. Bu videolarla alakalı güzel bir playlist oluşturacağız. Kendimize ait 10 spam video ile birlikte 10 tanede başka kanallara ait özgün videoyu playliste eklemek istiyoruz.
Hangi şekilde oluşturulan karışık liste daha iyi başarıyla elde eder. Sırayı tabiki kişi manuelde düzenleyebilecek ama en popüler olanı ise tek tuşla yaptırma özelliğide ekleyeceğim.
1) Playlist 1
4. Video : Spam
...
...
2) Playlist 2
5. Video : Spam
...
...
3) Playlist 3
...
...
11. Video : Özgün
12. Video : Özgün
13. Video : Özgün
...
...
4) Playlist 4
...
...
11. Video : Spam
12. Video : Spam
13. Video : Spam
...
...
5) Playlist 5 (Rastgele)
6. Video : Spam
...
...
Eğer bu konuda deneyiminiz varsa ankete katılabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Son düzenleme: