Spam Sebebiyle Kapatılan Kanallar İle Alakalı Sorum Var

• Kullanıcı meren14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

meren14

Kayıtlı Üye
Benim özgün kanalım para kazanma açtıktan sonra legal olmayan işler yaptığım için Adsense hesabım ban yedi ve özgün kanalım bir daha para kazanmaya açıklamayacak, bu geçen sene yaşanan olay tabii.

Ben aynı bilgisayarda başka gmail ile oluşturduğum kanala özgün videolar attım bunu 4K Views adında program ile proxyler ile 4K saat tamamladım. Kanal 1,5 ay sonra spam sebebiyle kanal kapandı. Sonradan oluşturduğum 2 kanalda para kazanma açılıp birisi spamdan birisinde de galiba reklam özelliği kapandı. Tabii burda ben hesapların para kazanmasını açarken şöyle bir şey keşfetmiştim. Sağladığım proxyler ve program ile 4K saati tamamlayıp Para kazanmayı 6-7 gün içinde açtırıyordum. 1 hafta sonra 4K saatten 200-300 saat kalmış oluyor ama PK gitmiyordu.

Burda merak ettiğim konu şu;
Önceden Adsense hesabım banlandığı için mi aynı bilgisayardan açtığım kanallar da spamdan kapanmıştır yoksa 4K izlemeyi yapıp para kazanmayı açıp 1 hafta sonra izlenme saati silince YouTube spamdan kapattı mı?

2-3 hafta önce yeni özgün kanal oluşturmaya karar verdim. Oyun kategorisi ile alakalı bir kanal ve 450-500 video yükledim. 2-3 haftada bayağı emek verdim kanala yani. Kanal açılış tarihi 30 Mayıs 2020. Bu belki kapanmaması için bir etken olabilir. Bu kanalım da ileride spam dolayısı ile kapatılır mı? Çünkü aynı bilgisayardan girdim hep.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri