Arkadaşlar hitim var fakat reklam tıklanma oranlarım çok düşük mü diyorsunuz ??
Yeni bulduğum reklam şirketini sizlere tanıtacağım. Yeni kullanmaya başladım ödeme almadım. Ama bazı sitelerde ödeme kanıtları mevcuttur.
Oranlar düşük ama gösterim başına verdiği için gayet mantıklı bir sistem.
Ödemeleri adsense gibidir, bir sonraki ay yapıyor.
Minimum ödeme tutarı 50 Euro'dur.
Buyrun sizi böyle alalım;
"Bu kısım alıntıdır"
CpmAffiliation CPM yani gösterim başına para kazanabileceğiniz en iyi CPM reklam şirketlerinden biridir.
CpmAffiliation reklam ağı her ülkeye ve kullanılan reklam banneri yada siteundera göre farklı oranlarda para kazandırmaktadır.
CpmAffiliation reklam ağında panelden de anlayacağınız gibi sayımları anında yansımaktadır.
CpmAffiliation reklam ağı üyelik kaydınızı gerçekleştirdikten sonra size 10 Euroâda BONUS PARA verir.
İsterseniz yayıncı da olabiliyormuşsunuz. Minimum bütçe 50 â¬. Ya da kazandığınızı da oraya aktarabilirsiniz.
Kodu alırken ayrıca minimum Cpm oranı seçilebiliyor; ama 0.001 â¬'dan fazlası seçilirse, reklamın yayınlanmayabilir uyarısı da var.
Mesela TÜRKİYE reklam oranları:
Banner 728×90: 0.1864 Euro
Banner 468×60: 0.0285 Euro
Banner 300×250: 0.1864 Euro
Banner 160×600: 0.1864 Euro
Banner 300×600: 0.2050 Euro
SiteUnder: 0.2686 Euro
Buda benım ekran goruntum.

Refle üye olursanız sevinirim birşey kaybetmezsiniz
Refsiz
Refli
Edit: güzel bir hit programı ile kazanç sağlayabilirsiniz
Yeni bulduğum reklam şirketini sizlere tanıtacağım. Yeni kullanmaya başladım ödeme almadım. Ama bazı sitelerde ödeme kanıtları mevcuttur.
Oranlar düşük ama gösterim başına verdiği için gayet mantıklı bir sistem.
Ödemeleri adsense gibidir, bir sonraki ay yapıyor.
Minimum ödeme tutarı 50 Euro'dur.
Buyrun sizi böyle alalım;
"Bu kısım alıntıdır"
CpmAffiliation CPM yani gösterim başına para kazanabileceğiniz en iyi CPM reklam şirketlerinden biridir.
CpmAffiliation reklam ağı her ülkeye ve kullanılan reklam banneri yada siteundera göre farklı oranlarda para kazandırmaktadır.
CpmAffiliation reklam ağında panelden de anlayacağınız gibi sayımları anında yansımaktadır.
CpmAffiliation reklam ağı üyelik kaydınızı gerçekleştirdikten sonra size 10 Euroâda BONUS PARA verir.
İsterseniz yayıncı da olabiliyormuşsunuz. Minimum bütçe 50 â¬. Ya da kazandığınızı da oraya aktarabilirsiniz.
Kodu alırken ayrıca minimum Cpm oranı seçilebiliyor; ama 0.001 â¬'dan fazlası seçilirse, reklamın yayınlanmayabilir uyarısı da var.
Mesela TÜRKİYE reklam oranları:
Banner 728×90: 0.1864 Euro
Banner 468×60: 0.0285 Euro
Banner 300×250: 0.1864 Euro
Banner 160×600: 0.1864 Euro
Banner 300×600: 0.2050 Euro
SiteUnder: 0.2686 Euro
Buda benım ekran goruntum.

Refle üye olursanız sevinirim birşey kaybetmezsiniz
Refsiz
Refli
Edit: güzel bir hit programı ile kazanç sağlayabilirsiniz