spam yapanlar 500 kanal dolunca ne yapacak

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
sa bu adsense 500 kanal açma hakkı yokmu spam yapanlar günde 20 30 kana l açanlar var... 1 2 ay sonra böle giderse başka kanal açamaz

spamdan kapanan kanallar adsenseden siliniyormu nedir bunun tam olayı

Öncelikle belirteyim bu alanda yeniyim tecrübesizim ancak benim düşünceme göre 500 kanal açtın yarısı kapandı her kanaldan günde ortalama 1 tl alsan günlük 250tl kazanırsın ayda 7500tl gibi bir kazancın olur 3 aşağı 5 yukarı durum bu şekilde olur. Zaten para hırsın varsa ailen üzerine de adsense açıp bu olaya devam edersin etmesende paşa paşa uzun bir süre götürür seni.

O sorunun cevabını bilmiyorum ama bir çözüm olarak ikinci , üçüncü vs vs adsense olabilir.

Öncelikle belirteyim bu alanda yeniyim tecrübesizim ancak benim düşünceme göre 500 kanal açtın yarısı kapandı her kanaldan günde ortalama 1 tl alsan günlük 250tl kazanırsın ayda 7500tl gibi bir kazancın olur 3 aşağı 5 yukarı durum bu şekilde olur. Zaten para hırsın varsa ailen üzerine de adsense açıp bu olaya devam edersin etmesende paşa paşa uzun bir süre götürür seni.

kazanmayı demiyorum o 250 kanal açtın hepsi kapandı diyelim tekrar 250 açtın oda kapandı sonra açılamıcak ne yapıcaz yani spam yiyince yeni kontenjanmı açılıyo adsensede o kanallrın yerine

benım de merak ettiğim bir konu aslında , kapanan kanal adsenseden siliniyor mu ?

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz..

Dert ettiğin şeye bak kardeşim.Spam işinde tecrübeli kişilerin zaten tek adsense kullanması mümkün mü?

Milletin para verip adsense hesabı satın almasının nedeni bu. Kaldı ki kimse 500'e kadar beklemez, riski azaltmak için daha fazla adsense hesabı kullanılır.

bu konu aslında şimdiye kadar hiç bilgiye rastlamadım bu işi çok iyi bilenler konuya girerse cevap verir diye düşünüyorum

---------- Mesaj saat 02:02:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:19 civarında gönderildi. ----------

Milletin para verip adsense hesabı satın almasının nedeni bu. Kaldı ki kimse 500'e kadar beklemez, riski azaltmak için daha fazla adsense hesabı kullanılır.

başka banak hesbaı felen yoksa nasıl açıçak önemli olan açmak değil başka adsensede zaten bu kanal spamdan gidenler adsensede geri kontenjan açılıyormu yoksa açılmıyormu

bende tam olarak bilmiyorum ama adsense ye eklediğimiz hesaplar sınırı 500 adet diye soyleniyor. 500 sınırımız varsa kapananları silersek sildiğimiz kadar hesap yeri açılır bu şekilde devam edilir ve olması gereken budur diyebilirim.

soru çok net,tek adsense kullanıyorum şimdiye kadar 300 küsür kanalım kapanmıştır rahat,yakında cevabı benden alabilirsiniz,kapanan kanal sayısı 500 olunca :)

soru çok net,tek adsense kullanıyorum şimdiye kadar 300 küsür kanalım kapanmıştır rahat,yakında cevabı benden alabilirsiniz,kapanan kanal sayısı 500 olunca :)

hiç sorma ya bu işe yeni başladım daha ilk hafta gittim açtım alt kanal açtım full 100 tane :D sonra ana e mail kapanınca alttakilerde otomarik gitmiş nabarsın işde para kazancaz diye bilmeden slalamosyon hepsini 100 kanal bide ana e mailine video yüklemişim o zman spam felen bilmiyorum tabi

1 Adsense ile aynı anda 500 tane aktif etkin durumda kanal bağlanabilir

Yani bugün senin kaç tane açık ve adsensine bağlı kanalın var? 50 mi? 450 hakkın daha var.

Yarın oldu 25 kanalın kapandı geriye 475 kanal açma hakkın kalır.

arkadaslar adsenseye 500 kanal ekleme limiti oldugu nerde yazıyor ?

tertipli-düzenli bir şekilde çalışılırsa spam felan olmaz

Valla topluca bir iki hafta tatile cikmayi dusunuyoruz. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri