Spam yapılan kanallarda reklam çıkmıyor

• Kullanıcı RIGEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

RIGEL

Kayıtlı Üye
merhaba beyler. İki gün önce kanal actım ve adsenseme bagladım. Deneme amaçlı 3-5 video attım ve para kazanmaları açtım. Videolarda reklamda çıkıyordu. Video atmaya devam ettim ve biraz önce baktığımda hiç bir videoda reklam çıkmadığını gördüm. Bütün videolarda dolar yeşil ve para kazanıyor ancak reklam yok. Sanırım artık spamın da tamamen sonu geldi.

Konu hakkında bilgisi olan, başına gelen varsa bildiklerini aktarabilirse memnun olurum.

Ekleme//Not:Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar. Bu yönde kesin bilgi yok. Spam kanallarında reklam yayınlanmaması benim gözlemlediğim bir olaydır.

Son düzenleme:
:) reklamalrın arasında bir boşluk bırakmıştır 00:07,07:10,14:11 olması gerkirgen 0:07, 7:10, 7:14 yapıyor uzun video ise onları düzelt düzelir . kısa video için bişey diyemem

Baska pc den dene birde spam yaptinda uzun mu kisa mi video ayrinti lazim cok genel konusmussun arada bu tarz sikintilar cikabiiyor senelerdir .. Panige gerek yok

Baska pc den dene birde spam yaptinda uzun mu kisa mi video ayrinti lazim cok genel konusmussun arada bu tarz sikintilar cikabiiyor senelerdir .. Panige gerek yok

5-10 dakikalık videolar. Aralarda 1 dk lık videolarda var. Toplamda yaklaşık 50 video var. Kanal 3 günlük.

Son düzenleme:

evet sonu geldi bırak bence sen bu işi :D

evet sonu geldi bırak bence sen bu işi :D

Sağdan soldan buldugu programlar veya ondan bundan 3-5 kuruşa kaptıgı yazılımlarla kendini youtuberking sananlara anlam veremiyorum. Burası yardımlaşma forumu, üstünlük taslama yeri değil. Senden 40 adım ötede olduğuma emin olabilirsin.

nn5ta9.jpg

Sağdan soldan buldugu programlar veya ondan bundan 3-5 kuruşa kaptıgı yazılımlarla kendini youtuberking sananlara anlam veremiyorum. Burası yardımlaşma forumu, üstünlük taslama yeri değil. Senden 40 adım ötede olduğuma emin olabilirsin.

nn5ta9.jpg

-sağdan soldan bulduğun dediğin programlar forumdaki yazılan programlar camtasia ae ps herkesin bildiği kullandığı programlar
-ondan bundan 3-5 kuruşa programda kapmadım
-kendimi youtuberde sanmıyorum
-elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım
-kimseye üstünlük tasladığım yok kimseden önde olduğumuda söylemedim belkide sen öndesindir zaten benim kazancım 3 le 4 hane arasında değişiyo ki bu kazancı beki sen bi kaç günde kazanıyosundur

konuya gelecek olursak önce bi başlığını oku spam bitti demişsin. yazdığın mesajdada

İki gün önce kanal actım ve adsenseme bagladım. Deneme amaçlı 3-5 video attım ve para kazanmaları açtım. Videolarda reklamda çıkıyordu. Video atmaya devam ettim ve biraz önce baktığımda hiç bir videoda reklam çıkmadığını gördüm. Bütün videolarda dolar yeşil ve para kazanıyor ancak reklam yok. Sanırım artık spamın da tamamen sonu geldi.
özetle
bi kanal açtım. video attım. reklam çıkmadı. spam bitti. yazmışsın ne dememi bekliyorsun ki
yt işini çok biliyo olabilirsin ama başlık açma konusunda pek iyi değilsin

hocam bazen sizde reklamlar gözükmeyebiliyor ama başka ip lerde gözükebiliyor. Başka ip de fln denedinizmi ? Benimde reklamlar gözükmüyordu başka pc lerde fln denedim gözüküyordu. Tabi benim bu dediğim sadece bir öneri. Denediyseniz sebebi başkadır.

-sağdan soldan bulduğun dediğin programlar forumdaki yazılan programlar camtasia ae ps herkesin bildiği kullandığı programlar
-ondan bundan 3-5 kuruşa programda kapmadım
-kendimi youtuberde sanmıyorum
-elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım
-kimseye üstünlük tasladığım yok kimseden önde olduğumuda söylemedim belkide sen öndesindir zaten benim kazancım 3 le 4 hane arasında değişiyo ki bu kazancı beki sen bi kaç günde kazanıyosundur

konuya gelecek olursak önce bi başlığını oku spam bitti demişsin. yazdığın mesajdada

özetle
bi kanal açtım. video attım. reklam çıkmadı. spam bitti. yazmışsın ne dememi bekliyorsun ki
yt işini çok biliyo olabilirsin ama başlık açma konusunda pek iyi değilsin

Öncelikli olrak şunu söyleyeyim. daha önceden dolar yeşil olupta para kazandırmayan reklam yayınlanmayan videolarla karşılaşanların açtıkları konuları görürdüm. Bu konularda kesinbir sonuç çıkarılamamasından ziyadehiç bir ilerleme olmuyordu. Geçen hafta benimdebaşıma geldi bu konu ve deneme yapmak için bir hesap acıp birkaç video attım. Reklamlar cıktı ve herşey yolundaydı. Daha sonra bu kanala bot ile 50 videoyu 6 saatlik bir zaman zarfına yayarak attım ve dolar yandığı halde reklamların olmadığını gördüm. Geçen haftaki hesaptada aynı mevzu olmuştu. Ben burdan yüksek sayıda videonun tek sunucudan bir hesaba atılmasının(spam) reklamları uçurduğu kanısına vardım.

İlerleyen süreçte çoğu kişinin başına gelecek. Çünkü ben hesapları gerçek numaralarla, farklı ip ve mac adreslerinde açıyorum. hesap gerçeksi olması bakımından aktifbir plus sayfası ve saga sola mailler atılıp alınan bir posta kutusu bile saglıyorum. Ama son bir haftadakarşılaştığım konu bu.

Belkide sorun bilmediğimbir yerdedir ve umarım öyledir.

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

hocam bazen sizde reklamlar gözükmeyebiliyor ama başka ip lerde gözükebiliyor. Başka ip de fln denedinizmi ? Benimde reklamlar gözükmüyordu başka pc lerde fln denedim gözüküyordu. Tabi benim bu dediğim sadece bir öneri. Denediyseniz sebebi başkadır.

Hayır reklam gösterimi yok. Youtube kendi reklamlarını dahi göstermiyor. Uzak vdslerden proxy sunucularından da baktım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri