Merhabalar. Uzun zamandır buraya uğramamıştım malumunuz Youtube da şartlar değiştikten sonra. Sizlerin fazla zamanını almadan konuyu şöyle özetleyeyim dostlar. Youtube kanallarımdan birisine belki onlarca telif atılması sonucu bu kanal kapatıldı. Benim için çok önemli değildi. Doğrusu varlığını bile unutmuştum diyebilirim. Kullanmadığım bakmadığım bir kanalımdı. Ama işin üzücü kısmı bu kapatılan kanal yüzünden, yıllarca emek verdiğim; Kendi arabamın üzerindeki çalışmalarımı, tamir bakım videolarımı paylaştığım tamamen özgün kanalım da bu kanalla ilişkili bulunduğundan kapatıldı. Kanalım özgün olduğundan uzun zamandır adsense e bağlı ve hiçbir telifi uyarısı, ihlali olmayan bir kanaldı. Bu konu ile ilgili Youtube a defalarca yazdım ama hep botlar yanıtladı ve aynı cevaplarla karşılaştım. Olumlu bir cevap alamadım. Aranızda bu tip bir durum tecrübe eden var mı acaba? Bu kanalı nasıl açtırabilirim? Açtırmanın bir yolu var mıdır? Yardımcı olabilecek dostlar varsa çok memnun olurum. Saygılar sevgiler.