Spama düşen kanalın adsense reklamları sayılırmı?

kayipsans

Yasaklanmış
bi kaç kanalım spama düştü sanırım ne atsam ünlem çıkıyor ? bu hesapları ne yapmalıyım kalan videolar devam etsinmi ? devam edermi kazandırmaya?

Videolar kalsın kanal ve o kanala bidaha girme $ yanan videolar para kazandırmaya devam eder.Ünlem vs. yemediği sürece.

Videolar kalsın kanal ve o kanala bidaha girme $ yanan videolar para kazandırmaya devam eder.Ünlem vs. yemediği sürece.

anladım, peki birşey sorucam? hiç bi şekilde mail uyarı vs gelmeden kanalın özelliklerindede bi şey olmadan bu kanal spama düşüyor ? yani bu her attığım videonun ünlem alması demek spama düşmüş olmasımı demektir ? kendim video cektim onu attım 2 dakkalık oda ünlem yaktı ?

hiç bi uyarı vs yok bu spamı nasıl kaldırıcaz

1 hafta girme, sonra 10 sn'yelik video at bak yine ünleme düşerse 5 gün daha bekle ve yine aynısını yap $ yanınca dewam :) $ olan videolar kazanmaya dewam eder,

anladım, peki birşey sorucam? hiç bi şekilde mail uyarı vs gelmeden kanalın özelliklerindede bi şey olmadan bu kanal spama düşüyor ? yani bu her attığım videonun ünlem alması demek spama düşmüş olmasımı demektir ? kendim video cektim onu attım 2 dakkalık oda ünlem yaktı ?

hiç bi uyarı vs yok bu spamı nasıl kaldırıcaz

Spam kanal olduğunda uyarı falan vermez yt sürekli attığın videolar ünleme düşer o kanal spam kanal damgası yemiştir demektir, özgün video dahi atsan çoğu zaman ünlem düşer onun içinde kanıt sunman lazım ytye.

Çok ilginç bişey bu ya, o kanal baya sağlam gidiyordu, üstelik hep ip çerez değiştirip gidiyordum çok kötü oldu bu

1 hafta sonra geçermi yani ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri