Spama Giren Adsense Artık Düzelmiyor mu?

Kızıldereli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir ara yönetici mailini değiştirip düzeltebiliyorduk. Şimdi denedim boş kanal bile kapandı.
Başka bir yöntemi var mı bunun?

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

Up...

yeni açtığım adsensede kapanmalardan spama düştü, işe yarıyor mu hala yönetici mail değiştirme taktiği ?

Ben yaptım ama işe yaramadı tam olarak yapamamış olabilirim belki başka yapan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.

İşe yaramadı benim.

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

Zaten spama düşenlerde ödeme alamıcam gibi 3 hane kazanç olan hesapta tek hane kesinleşme var.

Ben Bu Hafta Pazartesi Günü Değiştirmiştim. Yönetici E-postasını 2 gün önce 2 kanal ekledim 2side açık şimdi. Önceden eklediğim kanallar kapanıyodu.

30 gün sonra ceza kalkacak mı peki bugünlere denk geliyor kapanmalar.

spama düşen adsense nedir biri beni aydınlatabilirmi

ben çok çırpındım adsenseyi kaybetmemek için ama olmadı yeni açın benim gibi arkanıza hiç bakmayın. düşündükçe sinir stres oluyorsunuz çünkü

Valla bu kadar genel bir sorun olmasına rağmen kimsenin sesinin çıkmamasıda ilginç.
Demekki var bir çözüm ve söylenmiyor fixlenmesin diye onlarada birşey diyemiyorum

Yönetici maili değiştirdim ve düzelmedi.

2 tane yönetici maili ekledim 2. eklediğim maille adsense bağladım yine sonuç aynı. Eskiden 1- 2 aylık kanallar kapanmıyordu ama simdi galiba pub-id ye göre spama düsürüyorlar hiç bir sekilde kurtulmuyor 1 yıllık kanallar bile kapanıyor.

Pub id değiştiği an anında spamdan kapanıyor.
1 ay geçince düzelir diye umut ediyoruz ama o zamanda $ sönüyordu ne olur akıbeti adsenselerin belli değil.

arkadaşlar spama düşme eklediğiniz her kanalın kapanmasımı para kazanması gitmesimi

30 gün dolunca düzelir diyorlardı. 30 gün dolduğu halde düzelmeyen var mı? benim henüz 30 olmadı da.

valla çözüm mözüm yok adsense eşiği bile geçememiş spamdan kurtulmuyor. oluruna bıraktık yt de gelirleri azalınca açacaktır bi kapı

Arkadaşlar spama girmiş adsense'i çıkarmak için herhangi bir yöntem varsa ücret vererekte alabilirim. Buraya yazmak istemeyen olabilir fixlenmesin diye. Eğer bilen varsa pm atsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri