Spam'a Son E-Dergi Çıktı! -|- Spam Hakkında Tam 11 Sayfalık Dergi Çıktı

ScrolLock

Kayıtlı Üye
Spam Yapanların Dikkat Etmesi Gereken Önemli Bilgiler. -|- Spam Hakkında Tam 11 Sayfalık Dergi Çıktı

Merhaba Arkadaşlar,
Bu aralar çok sayıda arkadaşımız spam'dan kapanan kanallarından yakınıyor.
Bunu göz önünde bulunarak çok fazla çalışma yaptık sonunda başarıya ulaştığımızı düşünüyorum emin olun en ince ayrıntıyı kitabımızda hem yazılı hem görsel olarak çok şık bir biçimde anlattık.
Kitap dergi biçiminde hazırlanmıştır.
indirmeniz gereken bir dosya bulunmamaktadır.
Dergi link şeklinde verilecektir.
Fazlada uzatmak istemiyorum çok yoruldum açıkcası.
Güven konusunda şüphesi olanlara r10daki itraderlerimide sunabilirim.

Kitabın İçeriği:

- Spam Nedir?
- Hesap Açarken Dikkat Edilecek Hususlar
- Browser (Tarayıcı)
- İp (Proxy Değiştirmek)
- Günde Kaç Kanal Açılmalı
- Açılan Kanallarda Yapılması Gereken İşlemler
- Ücretsiz Gerçek Telefon Numarası Bulmak.(TR)
- Kapanış

Kitabın Fiyatı 15 TL'DİR.
Ödemeleri Sadece Paypal Üzerinden Alıyorum.
Skype Adresim : asantafilanda @hotmail .com
Bol Kazançlar Dilerim.

21.09.2013 1 ADET DERGİ SATILDI.
22.09.2013 1 ADET DERGİ SATILDI.
Kitabı aldım, gerçekten güzel forumda paylaşılmayan bilgiler var, yani göz önünde olmayan içerikler kesin var öneririm.

Siz kaç kanalla ne kadar süredir bu tatktikleri uyguluyorsuunz ve kesin kapanmıcak diye bişey varmı?

Siz kaç kanalla ne kadar süredir bu tatktikleri uyguluyorsuunz ve kesin kapanmıcak diye bişey varmı?

bu taktikleri dediğim gibi sürekli uğraş sonucu buldum sürekli denedim en son 14 kanalım kapandıktan sonra iyice hırslanıp detayına inip sorunu buldum. kimse size kesin demez ama büyük oranda kapanmıyor. En basitinden şöyle bir örnek vereyim eskiden açtığım kanallar hemen gecesi kapanırdı. fakat şuanda kapanan kanalım olmadı.

---------- Mesaj saat 21:53:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:47 civarında gönderildi. ----------

referans olabilirim , sizin için de iyi olur :)

Teşekkür ediyorum, Malesef referans düşünmüyorum.

şuan demek doğru olmaz hocam, kesinliği yoksa lütfen belirtin bi çok kişi kesin gözüyle bakıp alacaktır sonra hayallerinden olmasınlar.

şuan demek doğru olmaz hocam, kesinliği yoksa lütfen belirtin bi çok kişi kesin gözüyle bakıp alacaktır sonra hayallerinden olmasınlar.

Ben size inşallah kapanmaz falan demiyorumki :) Yüksek oranda kapanmadığını belirtiyorum. Kimseyi hayal kırıklığına uğratma derdim yok çünkü gerçekten çok özenerek yazdım ve her şeyi görselede döktüm

Ben size inşallah kapanmaz falan demiyorumki :) Yüksek oranda kapanmadığını belirtiyorum. Kimseyi hayal kırıklığına uğratma derdim yok çünkü gerçekten çok özenerek yazdım ve her şeyi görselede döktüm

1 kişiye vermek zorundasınız eğer bu forumda şatış yapıyorsan kitap hakkında yorum yapması lazım inceliyip mod lara veya bana verebilirsin .

Slogan olarak "Spam a son" yerine spam yapanların dikkat etmesi gerekenler gibi daha ihtiyatlı bir ifade kullanmanız uygun olurdu bence de.
hayırlı satışlar..

1 kişiye vermek zorundasınız eğer bu forumda şatış yapıyorsan kitap hakkında yorum yapması lazım inceliyip mod lara veya bana verebilirsin .

Hocam ben forum kurallarında görmedim böyle bir durum, güzel bir dille isteyebilirsin belki ama zorundasın falan çok kabaca,

Doğrudur hiç bi emek karşılıksız kalmamalı tabi ki, hayırlı satışlar, alan kişilerden gelen yorumlardan sonra bende değerlendireceğim spam olayı özellikle ilgimi çekti.

Slogan olarak "Spam a son" yerine spam yapanların dikkat etmesi gerekenler gibi daha ihtiyatlı bir ifade kullanmanız uygun olurdu bence de.
hayırlı satışlar..

Çok haklısınız, yorgunluktan fazla düşünemedim açıkcası.

---------- Mesaj saat 22:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:02:03 civarında gönderildi. ----------

Ekleme: Eğer gerçekten almayı düşünen varsa skype üzerinden dergi ile ilgili bilgiler verebilirim. Fakat referans düşünmüyorum

Fiyat açıkçası çok geldi bana tabi arkadaşları bilemem gold e book bile kalitesine göre 30t . Bence fiyatı birdaha düşünün ben almaya talibim. Arkadaşlar referans diyorlar bari derginizi alacak olan ilk kişi %50 indirimli alsın görüşlerini yazsın. Kabulse paypal hemen ödemenizi yapacam.

14 kanal kapandıktan sonra kaç kanal açtınız bu taktikle günde kaçtane açtınız açalı ne kadar oldu ve kapanmadı bunlar hakkında bilgi vermeniz gerekir öncelikle.

Özellikkle kaç kanal günde açtınız ve ne kadar oldu bu rakriğe devam edeli cevap bekliyorum?

bu taktikleri dediğim gibi sürekli uğraş sonucu buldum sürekli denedim en son 14 kanalım kapandıktan sonra iyice hırslanıp detayına inip sorunu buldum. kimse size kesin demez ama büyük oranda kapanmıyor. En basitinden şöyle bir örnek vereyim eskiden açtığım kanallar hemen gecesi kapanırdı. fakat şuanda kapanan kanalım olmadı.

---------- Mesaj saat 21:53:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:47 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ediyorum, Malesef referans düşünmüyorum.

hocam hemen kapanıcak diye birşey yok sana bir örnek anlatayım benim tam 1.5 ay boyunca kazandıran 60 a yakın kanalım açılıştan 1.5 ay sonra hepsi aynı anda spamdan gitti yapıaln pek bişi yoktu. hemen kapanıcak diye birşey yok. şuanda ben 1 aydır bir farklılık deniyorum ve bir süre daha denedikten sonra burda ücretsiz oalrak paylaşıcam. sonuçta ben youtube oalyını annemin karnında öğrenmedim burda bilgilerini paylaşanlar sayesinde öğrendim. parayla satıyosunuzda ne oluyor.

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR. bane göre bu gibi forumlarda bilgi parayla satılmamalı mutlaka burdan öğrendiğiniz birşey vardır ozaman sizde paylaşın

amaç seni kötülemek değil sadece fikir beyanı

14 kanal kapandıktan sonra kaç kanal açtınız bu taktikle günde kaçtane açtınız açalı ne kadar oldu ve kapanmadı bunlar hakkında bilgi vermeniz gerekir öncelikle.

Özellikkle kaç kanal günde açtınız ve ne kadar oldu bu rakriğe devam edeli cevap bekliyorum?

hocam fazla bilgi vermek istemiyorum açıkcası bir arkadaşa ref için pm attım kendisi alır ise yorum atacaktır. Gerekli bilgileri ekleyeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri