Spama yeni başlamış biri için kötümü ?

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm.

Arkadaşlar 2 gün önce spama bende başlıyım dedim ve bot aldım.Yarım saatlik bi kanal araştırmasından sonra bi kanalı çektim kendi kanalıma.Ertesi günde aynı işlemi yaptım toplamda 180 video attım.180 video şuan 1568 kere izlenmiş.Bu rakam iyimi yoksa kötümü.Yani normalde bu izlenim 1-2 günde alınabilirmi.Yoksa ortalamanın çokmu altında kalmışım.Cevaplarsanız sevinirim.Ona göre devam edicem.

---------- Mesaj saat 19:56:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:47:40 civarında gönderildi. ----------

Hiçmi düşüncesi olan yok yada çokmu kötü başlangıç ?

bence spama hiç başlama pc başında isen güncel takıl çok video az para anlamına geliyor ve tehlike çanları çaldırıyor genede sen bilrsin ama o wiew de fena değil 1 gün için

bence spama hiç başlama pc başında isen güncel takıl çok video az para anlamına geliyor ve tehlike çanları çaldırıyor genede sen bilrsin ama o wiew de fena değil 1 gün için

Eskisi gibi pc başında duramıyorum anlık olaylar,haberler kaçıyo.Spama şöyle bi bakalım dedik.Yorum için teşekkürler.İzlenim bana az geldi ama bakalım başkalarının düşünceleri ne yönde.

SelamınAleyküm.

Arkadaşlar 2 gün önce spama bende başlıyım dedim ve bot aldım.Yarım saatlik bi kanal araştırmasından sonra bi kanalı çektim kendi kanalıma.Ertesi günde aynı işlemi yaptım toplamda 180 video attım.180 video şuan 1568 kere izlenmiş.Bu rakam iyimi yoksa kötümü.Yani normalde bu izlenim 1-2 günde alınabilirmi.Yoksa ortalamanın çokmu altında kalmışım.Cevaplarsanız sevinirim.Ona göre devam edicem.

---------- Mesaj saat 19:56:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:47:40 civarında gönderildi. ----------

Hiçmi düşüncesi olan yok yada çokmu kötü başlangıç ?

kategoriye göre bende bazı kategorilerde 1. gün 2k gösterim alabiliyorum

bence bisey soylemek ıcın erken 3-4 gun bu sekılde devam et artış olmassa başka yöntemlere veya katagorilere yönel

kategoriye göre bende bazı kategorilerde 1. gün 2k gösterim alabiliyorum

İyimi yani ? :D İyiyse devam ediyim böyle.

---------- Mesaj saat 20:05:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:52 civarında gönderildi. ----------

bence bisey soylemek ıcın erken 3-4 gun bu sekılde devam et artış olmassa başka yöntemlere veya katagorilere yönel

Doğru diyosunuz aslında 2 günde bişey denmez ama bi soriyim dedim.Teşekkürler.

Gayet güzel. 2 günde okadar izlenim geldiyse izlenimler genelde gün geçtikçe artıyo böyle spam kanallarda güzel başlamışsın ama kontrolu bırakma biliyosun 1 vido tüm kanalları yok ediyor artık :)

Eyv serkan abi o zamn devam edelim böyle :)

---------- Mesaj saat 20:10:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:51 civarında gönderildi. ----------

Gayet güzel. 2 günde okadar izlenim geldiyse izlenimler genelde gün geçtikçe artıyo böyle spam kanallarda güzel başlamışsın ama kontrolu bırakma biliyosun 1 vido tüm kanalları yok ediyor artık :)

Aynen o konuda sıkı denetim var bende :) Bitane bile riskli video bırakmıyorum.Ama ilerde çıkmayacak diye bişeyok :) Hayırlısı.

rengin niye gri olmuş abi forum sahibi diyemi :D kusura bakma konunu dağıttım:o
Forumun sahibi degilim sadece yoneticiyim.Rengime gelince Patlayan adsenselerden yavas yavas morarmaya basliyor renk,degismeye basliyorda bu yuzden :D:D:D:D:D Adsense ile boks maclari yapiyoruzda bu ara.Biraz onda morariklik var biraz bende ama ben sanki biraz fazla yumruk yemisim gibi :) :D

Bi zaman sonra olmuyo ama :) Hem vakit yok güncel takılamıyorum :)Ama En iyisi o aslında.

Spamdan buna geçtim valla artık hem kanallara düzenli bakıyorum 3-5 kanalla 30-40 kanaldan kazandığımdan fazla kazanıyorum bana göre en iyi böyle spam riskini en aza indirmek lazım. :)

Forumun sahibi degilim sadece yoneticiyim.Rengime gelince Patlayan adsenselerden yavas yavas morarmaya basliyor renk,degismeye basliyorda bu yuzden :D:D:D:D:D Adsense ile boks maclari yapiyoruzda bu ara.Biraz onda morariklik var biraz bende ama ben sanki biraz fazla yumruk yemisim gibi :) :D

bende bu aralar ban filan yedim sakat durumum benide gri yap :D
Edit: tamam tamam Koyu Mavide Yeter

Abi yapma senide morarttıysa adsense bize bir vurduğunun yarısı boşa gider o zaman :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri