Spamcılar İçin Ünleme Yakalanmama

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

qwerty06

Kayıtlı Üye
An itibariyle 305 video attım 5 ünlem geldi 2 soru işareti var.​
1) Sıfır bir kanal açın.
2) Ülke konumu Afganistan'da olsun.
3) Videoları atın atabildiğiniz kadar hızlı olsun ve kesinlikle 300 videoyu geçmesin, para kazanmayı açamadan kapatıyorlar.
4) Videolar atıldıkdan sonra eşleşen dünya engeli vb. seyleri tek tek silin.
5) Ülke konumunu ABD yapın.
6) Para kazanmayı açın.Açarken otomatık olarak 100 videonun para kazanması açılır.Videoların arasında 5-6 tane ünlem gelir, onları videodan düzenleye girip para kazanmasını kapatıp silin.
7) Tüm videoların toplu bir şekilde para kazanmasını açın, ünlem gelirse aynı şekilde düzenleden para kazanmasını kapatıp silin.
8) Adsenseye bağlayın, 3 gün sonra kanala girin.
9) 15-20 dk üzeri videolarda %80-85 arası işe yaramaktadır​

[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION]

Anlattığını yaptım.

250 Yüklenen.
2 Eşleşen.
14 Ünlem.
$ Yanan 234

(Videoların %80 i 20-30 dk. üzeri)

Denemeye Devam Ediyorum...

Şu an yeni kanallarda ünleme düşme zaten çok düşük , 3-5 gün sonra girdiğimizde gmail hesabımız feshediliyor genellikle. Deneyip göreceğiz.

Doğruysa olursa heykeli dikelecek adamsın kardesm :)

deneyip yazarım inşllah olur dediğin rakam ciddi bi rakam 305 video 5 ünlem 2 soru işareti :)

Şu an yeni kanallarda ünleme düşme zaten çok düşük , 3-5 gün sonra girdiğimizde gmail hesabımız feshediliyor genellikle. Deneyip göreceğiz.

dün denedm yeni kanal actım attım 100 video sabah baktım bot hepsini ünlem geldiği için silmiş :) bn daha kurtulamadım ünlemden

ben attimmi 1000 er biner atiyom 3 gun sonra hesaplar spamdan kapaniyor

Arkadaşın birinin dediğini yapayım dedim. Yeni kanal açtım ana kanaldı. Gmaili eski kanal yeni.. 280 video attım 1 haftada aralıklı.. 5 gün beklettim eşleşen varsa sildim. Para kazanmayı açtım 180 i sağlam kaldı..

En uzun video süresi ne kadar? 10k 20dk olarak olumlu sonuc aliniyor mu?

An itibariyle 305 video attım 5 ünlem geldi 2 soru işareti var.​
1) Sıfır bir kanal açın.
2) Ülke konumu Afganistan'da olsun.
3) Videoları atın atabildiğiniz kadar hızlı olsun ve kesinlikle 300 videoyu geçmesin, para kazanmayı açamadan kapatıyorlar.
4) Videolar atıldıkdan sonra eşleşen dünya engeli vb. seyleri tek tek silin.
5) Ülke konumunu ABD yapın.
6) Para kazanmayı açın.Açarken otomatık olarak 100 videonun para kazanması açılır.Videoların arasında 5-6 tane ünlem gelir, onları videodan düzenleye girip para kazanmasını kapatıp silin.
7) Tüm videoların toplu bir şekilde para kazanmasını açın, ünlem gelirse aynı şekilde düzenleden para kazanmasını kapatıp silin.
8) Adsenseye bağlayın, 3 gün sonra kanala girin.
9) Uzun videolarda işe yaramamaktadır.​

ülke konumu derken ana sayfadaki ülke konumunu mu yoksa videoların yüklendiği yer olarak mı afganistanı seçmeliyiz ?

Uzun videolar için çözüm yada çözüme yaklaşan var mı arkadaşlar ?

[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION] Uzun videolar için maximum süre nedir ?

Uzun video, kısa video, toplu yükleme, tek tek yükleme vs. hangi tür kanalım varsa hangisine ne atarsa atayım direk ünlem oluyor bu iş YT nin bir programımı yoksa BUG mu arkadaşlar nedir bu işkence ?

En uzun video süresi ne kadar? 10k 20dk olarak olumlu sonuc aliniyor mu?

40 ve 1:20:00 saat arası 150 videoda 5 tane sağlam kalıyor gerisi ünlem

---------- Mesaj saat 04:50:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:48:34 civarında gönderildi. ----------

ülke konumu derken ana sayfadaki ülke konumunu mu yoksa videoların yüklendiği yer olarak mı afganistanı seçmeliyiz ?

Gelişmiş ayarlarda ki ülke konumu

---------- Mesaj saat 04:54:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:50:22 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION] Uzun videolar için maximum süre nedir ?

Kısa videoların arasına atılan 10-15 dk videolar cok sorun çıkarmıyor uzun videoları oyle atabılıorm 20 den sonrası sakat ünleme düşüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri