Spamcılara bi kaç sorum var

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

kajaga

Kayıtlı Üye
Bazı spamcılar görüyorum 30-40 tane kanalım var diyor bu kanallara aynı pc üzerinden giriyorsa hepsinin toplu ban yemesi gerekmez mi ? Her kanal değiştirişinde modeme reset mi atıyorsunuz.

Diyelim bir kanalınız teliften veya topluluktan patladı. Diğer kanallarda kapanır mı ? kapanan kanalın parasını alabiliyormusunuz ?

Diyelim ki tek adsense hesabınız var kanallarınız banlandıkça tekrar farklı kanallar açıp açıp bu adsenseye bağlıyorsunuz bir süre sonra adsensede ban yer mi ?

Bazı spamcılar görüyorum 30-40 tane kanalım var diyor bu kanallara aynı pc üzerinden giriyorsa hepsinin toplu ban yemesi gerekmez mi ? Her kanal değiştirişinde modeme reset mi atıyorsunuz.

Diyelim bir kanalınız teliften veya topluluktan patladı. Diğer kanallarda kapanır mı ? kapanan kanalın parasını alabiliyormusunuz ?

Diyelim ki tek adsense hesabınız var kanallarınız banlandıkça tekrar farklı kanallar açıp açıp bu adsenseye bağlıyorsunuz bir süre sonra adsensede ban yer mi ?

tam benım aklımdakı soruları yazmıssın insallah bilen arkadaslardan cvp alırız saolasın kardeşim

yani vps'den istediğimiz kadar kanala girip çıkalım ban yemiyormuyuz
hayır ban yememek için dikkatli olman gerek ,sadece başka bir bilgisayarda spam yapmış oluyosun kendi bilgisayarın değil yani birde bot alıyosun sonra işlemlere başlıyosun eğer yeniysen SerK@nYT konu ve paylaşımları nı okumanı tavsiye ederim eminim aklında hiç bir soru kalmaz

hayır ban yememek için dikkatli olman gerek ,sadece başka bir bilgisayarda spam yapmış oluyosun kendi bilgisayarın değil yani birde bot alıyosun sonra işlemlere başlıyosun eğer yeniysen SerK@nYT konu ve paylaşımları nı okumanı tavsiye ederim eminim aklında hiç bir soru kalmaz

peki spamda herkanala günde 20,30 arası video atarak devam etmek mı mantıklı yoksa bi defada 500 video atıp unutmak mı sence yada ne önerirsin

peki spamda herkanala günde 20,30 arası video atarak devam etmek mı mantıklı yoksa bi defada 500 video atıp unutmak mı sence yada ne önerirsin

Ben şu şekilkde çalışıyorum 25 kanal her kanala günde 10 video. Bot kullanıyorum atarken tabiki. Ben kanallara hiç girmemeye çalışıyorum genelde. Zaten girmek için bir sebepte yok bot herşeyi hallediyor.

aynen bende videoyap kullanıyorum hesaplara girmiyorum hiç.istatistikler bölümünden görüyorum herşeyi.

ama botu yok sayarsak tek pcden istediğin kadar kanala girip çıkabilirsin bi sorun olmuyor.ama aynı ip den 1 den fazla kanal açmamaya dikkat et.

kendi kararımcada fazla video atma kanala hep risk.ben 100 civarı atıyorum.

1. kanallara aynı pcden giriyom sorun olmuyo gogle sadece seni degil internet kafeleride dusunur
2.her kanalın (gmailin)acılıs ip leri farklı oldugu için sadece o kanal kapanıyo toplu hezimet olmuyo
3.para kazan devre dısı olmadıgı surece parayı her turlu alıyosun
4.adsense sahte tık hariç kolay kolay kapanmaz
5. kolay gelsin :D

Ben şu şekilkde çalışıyorum 25 kanal her kanala günde 10 video. Bot kullanıyorum atarken tabiki. Ben kanallara hiç girmemeye çalışıyorum genelde. Zaten girmek için bir sebepte yok bot herşeyi hallediyor.

peki şeyi soracam bende aynı botu kullanıyorum video çekerken mesela konu kazalar diyelim toplu videodan kelime mi aratıp toplu çekiyon yoksa sen link link hervideo için o sekılde mı çalışıyorsun bide son sorum kanala girdiğimizde ne zararmız oluyor sıkıntı mı çıkıyor

---------- Mesaj saat 23:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:48 civarında gönderildi. ----------

aynen bende videoyap kullanıyorum hesaplara girmiyorum hiç.istatistikler bölümünden görüyorum herşeyi.

ama botu yok sayarsak tek pcden istediğin kadar kanala girip çıkabilirsin bi sorun olmuyor.ama aynı ip den 1 den fazla kanal açmamaya dikkat et.

kendi kararımcada fazla video atma kanala hep risk.ben 100 civarı atıyorum.
günde bi kanala 100 civarı fazla değil mi

peki şeyi soracam bende aynı botu kullanıyorum video çekerken mesela konu kazalar diyelim toplu videodan kelime mi aratıp toplu çekiyon yoksa sen link link hervideo için o sekılde mı çalışıyorsun bide son sorum kanala girdiğimizde ne zararmız oluyor sıkıntı mı çıkıyor

---------- Mesaj saat 23:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:48 civarında gönderildi. ----------

günde değil hocam toplam olarak söyledim.günlük 10 en fazla 20 yüklerim

İlk olarak kanal arıyorum konuyla ilgili derin bir araştırma yapıp kaliteli kanalları buluyorum.. Mesela 25 kanal için 15 tane falan kanal buluyorum sonra günlük 10 tane video otomatik çekmesi için ayar yapıyorum. İstatistikler genelde geç güncelleniyorum ama ben sadece adsense ile ilgileniyorum.

Onun dışında benim kanallara girmeme sebebim bot ile aynı anda hesapta olursak sıkıntı çıkabilir, bot video yüklüyorken mesela hesaba girersen tehlike yaratabilir yada tehlikesizdir ama ben riske atmak istemiyorum. Zaten girsem de kanala yapıcak bir şey olmuyor ki :)

1. kanallara aynı pcden giriyom sorun olmuyo gogle sadece seni degil internet kafeleride dusunur
2.her kanalın (gmailin)acılıs ip leri farklı oldugu için sadece o kanal kapanıyo toplu hezimet olmuyo
3.para kazan devre dısı olmadıgı surece parayı her turlu alıyosun
4.adsense sahte tık hariç kolay kolay kapanmaz
5. kolay gelsin :D

Sadece aynı ip olayı için yazıyorum. internet cafeden girmek ridki azaltır. Çünkü onlar siz adsenize bağlı kanala girmiyor. Aynı adsenseye bağlı 5 den fazla kanala sadece siz ipi kullanıyorsanız bir risktirve benim tecrübemdir. Youtube girilen kanalların ip adresleri hep havuzda tutuyor ama oto kontrolünü her gece 3 de sıfırlıyor. Karşı çıkmak değil fikirlerimdir.

hocam eger bot felan kullanıyorsa normal biz bi arkadasla gunluk 5 ona 5 bana kopyalıyoduk 300 400 500 video atıyodu tek kanala ama 2014 geldi hayırsız geldi dahada dustu herşey duzenim bozuldu diyebilirim

[MENTION=18]STR[/MENTION] tek pcden istediğin kadar kanala girip çıkabilirsin demişsin. bunu yapmaya devam edersen yakında tüm kanallarım gitti diye konu açarsın. aynı ip üzerinde asla ve asla hesaplar arası dolaşmayın. kanallarınız tek gmail altındaysa zaten %85 risk altındasınız. benden söylemesi.

Sadece aynı ip olayı için yazıyorum. internet cafeden girmek ridki azaltır. Çünkü onlar siz adsenize bağlı kanala girmiyor. Aynı adsenseye bağlı 5 den fazla kanala sadece siz ipi kullanıyorsanız bir risktirve benim tecrübemdir. Youtube girilen kanalların ip adresleri hep havuzda tutuyor ama oto kontrolünü her gece 3 de sıfırlıyor. Karşı çıkmak değil fikirlerimdir.

doğrudur üstadım
şahsi deneyimim 700 kanal yönettiğim oldu aynı ip ten

Hocam kendi pc'mde youploder botu kullanıyorum. Yeni açtığım kanallara ilk olarak 30-40-50 video atıyorum. Burda bana göre alışma süreci var. İlk günlerde 30-40-50 video atın 1 hafta sonra dahada arttırın video sayısını. Ben uzun zamandır böyle yapıyorum hiç bir kanalıma spam gelmedi. Para kazanması kapanmadı. Hepsi sağlam 3 tanesi tuttu yani spam kanalı ama birisinde 400 küsür abone olmuş. Diğerlerinde 100-200 küsür. Benim kategoriye her gün güncel 1-2k video atıyorlar. Attığım her video en az 200-300 izleniyor ki kanallarda 1000den aşağı video yok. Kanalı kopyalacaksanız videoları her güne bölünde kopyalayın.

Madem kanal açmıcaz neden youtube oraya kaanal ekleme yeri koymuş.İstediğin kadar kanal açabilrisin.elle tek tk indir yükle telif ihtar topluluk yersen banlanırsın.spamda banlanma riskin nede daha yüksek ? çünkü tolu şekilde atılıyor arada untulan telifler oluyor v.s bu yüzden gidiyor.Onun için sıkıntı etme.SAdece kanallarını özenle koru düzenle.bota güvenip yüleyip hadi hayırlı işler dersen ileride bi zaman sonra banlandım nasıl açarım diye yeni konu açarsın.Sen sen ol işini temiz yap

kişisel bilgisayarımdan bot ile kontrol ediyorum arada da hesaplar arası geçiş yapıyorum umarım risk yoktur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri