Spamcilara yeter artik diyenler

• Kullanıcı thedimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

thedimebag

Yasaklanmış
Arkadaslar bana kizmayin ama. Cogumuz babamizin videosunu paylasmiyoruz. Yani spam calisiyoruz. Ben bu durumu savunmuyorum ama. Sen youtube'a dugun dernek yazarsan zaten hak yiyorsundur. Pasa pasa gidicen sinemaya basican 15tl yi ozaman. Peki bu sizin yaptiginiz ne. Dinime kufur eden musluman olsa hesabi. Arkadasin teki flagliyorum demis. Dostum sen git dinimize atamiza yapilan hakaret icerikli videolari flagla. Burada hepimizin derdi ek gelir helaliyle tabi ama malesef herkesin herkeste hakki var. Birakinda millet ekmek yesin. Haksiz yere cok kanalim kapandi. Ne oldugunu anlamadan. Neyse fazla uzatmayayim. Neolur kizmayin bana. Herkese saygilarimla
Not:amacim tartisma yaratmak degil. Kendi fikrimi soylemek

Flag atmadan once bikez daha dusunelim lutfen. En azindan bi uyari mesaji gbi

doğru söze ne denir.spamda çok doğru mantıklı birşey değil.hereks bi yolu tutturur kazanır.ister öyle ister böyle.milletin kanalıyla uğraşmaktansa kendimizi geliştirmeliyiz

Arkadaslar bana kizmayin ama. Cogumuz babamizin videosunu paylasmiyoruz. Yani spam calisiyoruz. Ben bu durumu savunmuyorum ama. Sen youtube'a dugun dernek yazarsan zaten hak yiyorsundur. Pasa pasa gidicen sinemaya basican 15tl yi ozaman. Peki bu sizin yaptiginiz ne. Dinime kufur eden musluman olsa hesabi. Arkadasin teki flagliyorum demis. Dostum sen git dinimize atamiza yapilan hakaret icerikli videolari flagla. Burada hepimizin derdi ek gelir helaliyle tabi ama malesef herkesin herkeste hakki var. Birakinda millet ekmek yesin. Haksiz yere cok kanalim kapandi. Ne oldugunu anlamadan. Neyse fazla uzatmayayim. Neolur kizmayin bana. Herkese saygilarimla
Not:amacim tartisma yaratmak degil. Kendi fikrimi soylemek :)

eline saglik hatta yükledikleri dogru dedikleri filimlerin yarisi benim premium kanallarda hic birinin kimligini dogrulamadim eslesen vermesin diye
malum asgari ucretle gecinin bir ülkede yasiyoruz
birak kazansin adam günde 10 tl isterse 1000 olsun
bu nedir ya herkez haci hoca günahdan bahsediyor
acaba bugune kadar kendi videosunu atmislarmi

Forumun çivisi çıktı.. Bu konunun aynısı belki zıt görüşte ama olsun oradanda tartışılabilirdi.. Ne gerek var 2 ayrı konuya?

arkdadaşlar spam yapmayın demiyoruz ama gidipte insanları kandırmayın dugun dernek videosundan ortadirek şaban cıkmasın . dugun dernekte düğün, kemal sunal da şaban cıksın .bende flag yapıyorum böylelerini. insanları geri zekalı duruma düşürmeyin spam ile sahtekarlık farkli şeyler

daha cok arkadaş okusun diye aşagıdaki mesajımı yukarı taşıdım.

haklısın sende.biri çalmak biri dolandırmak...

yanlısın var spam çalmak değildir.
bir videodan telif gelirse evet çalmıs durumuna dusersin. ama telif gelmezse o videonun sahibi zaten o videoyu serbet bırakmıs demektir. zaten her kesin amacıda telifsiz video bulmak değilmi. o zaman telifsiz spam de sorun yoktur.
Ama sahtekarlık yapıp video resmi ile içeriği aynı olmaması demek evet dolandırmaktır.

spam ile sahtekarlık arasındaki fark

arkdadaşlar spam yapmayın demiyoruz ama gidipte insanları kandırmayın dugun dernek videosundan ortadirek şaban cıkmasın . dugun dernekte dugun kemal sunal da şaban cıksın .bende flag yapıyorum böylelerini. insanları geri zekalı duruma düşürmeyin spam ile sahtekarlık farkli şeyler

haklısın sende.biri çalmak biri dolandırmak...

Her ne kadar kazanç sağlamasamda arada izlenim almam gerektiğinden yanlış başlık kullandığım oluyor ama kesinlikle karşıyım sonuna kadar.Flaglanmasıda gerekiyor kapansada üzülmem hakediyor çünkü kapansa ama amacıma ulaştıktan sonra az bir izlenmeyle sonra zaten eski haline dönüyor o videolar.Fakat insanları kandırarak üzerinden para kazanmanın savunacalk yanı yok.Flaglanması gerek boşuna koyulmamış o flag oraya.

10. kata tırmanan hırsızda emek verip çıktı onun da hakkı. Zihniyetin bu şekildeyken düşünce paylaşmak oldukça güç.

eline saglik hatta yükledikleri dogru dedikleri filimlerin yarisi benim premium kanallarda hic birinin kimligini dogrulamadim eslesen vermesin diye
malum asgari ucretle gecinin bir ülkede yasiyoruz
birak kazansin adam günde 10 tl isterse 1000 olsun
bu nedir ya herkez haci hoca günahdan bahsediyor
acaba bugune kadar kendi videosunu atmislarmi

kendi videosunu atan hacı hoca mı oluyo kardeşim, arkadaşın dediği ince çizgiye dikkatinizi çekerim spam yapana değil yanıltıcı metin-resim ile milleti kandırana kızmış ki sonuna kadar da haklı değil mi? Siz youtube için düşünüyorsunuz burdan para kazanıyoruz diye ama herkes öyle yapsa ne olacak halimiz hiç düşündünüz mü?

yanlısın var spam çalmak değildir.
bir videodan telif gelirse evet çalmıs durumuna dusersin. ama telif gelmezse o videonun sahibi zaten o videoyu serbet bırakmıs demektir. zaten her kesin amacıda telifsiz video bulmak değilmi. o zaman telifsiz spam de sorun yoktur.
Ama sahtekarlık yapıp video resmi ile içeriği aynı olmaması demek evet dolandırmaktır.

spam ile sahtekarlık arasındaki fark

tabiki ben vi özgün video yaparım ama nasıl bulayım onca video arasından kendiminkini.sen gel spamla emeğimin üstüne yat çal ama çalmak olmasın.ne yani şimdi ben evimin kapısını açık bıraktım diye gelip evdekileri götürecekmisin.nasıl bir zihniyet var sizde.

tabiki ben vi özgün video yaparım ama nasıl bulayım onca video arasından kendiminkini.sen gel spamla emeğimin üstüne yat çal ama çalmak olmasın.ne yani şimdi ben evimin kapısını açık bıraktım diye gelip evdekileri götürecekmisin.nasıl bir zihniyet var sizde.

video seninse git eşleşenini al videonu spamcılardan koru yani kapını kilitle ki hırsızlığa karşı önlemini almış olasın kardeşim

bulacaksın ozgun videon var ise bunu yapcaksın . boşuna telif diye birşey koymamıs youtube .. eşlesen diye birsey var network sitelerine uye ol kimse çekmesin . Biri çektiği anda sana uyarı gelsin.

Gelelim acık kapı meselesine
EVİN KAPISI BOŞUNA MI VAR.

Olaya youtubedan video kazanan değilde başka birinin gözünden bakarsak daha sağlıklı olur:

Düğün derneği izlemek istiyoruz diyelim youtube da aradık,5 yada 10 tane düğün dernek filminin sonuçlarda çıkması bizi rahatsız eder mi, etmez. Ancak açtığımız 5-10 videodan her birinden düğün dernek hariç türlü türlü filmler çıkarsa bu bizi oldukça rahatsız eder.

Spamlarda ayni sekilde rahatsiz etmekte sizin dusuncenize bakarsak. Ornegin bir haber ariyoruz bi cok sonuc cikiyor birisi 2 dk birisi 3 dk birisi 7 dk bi bakiyoruz birisi videoyu tekrarlayarak 7 dk yapmis 3 dk videoyu birisi kesmis 2 dk yapmis ne icin bu sekilde yapilmis sadece daha kaliteli spam yapmak icin. Demek istedigim spamin iyisi kotusu olmaz. Spam kimsenin deger yargilarina dusuncelerine gore kisitlanamaz ya spam vardir ya yoktur. Spam nasil yapilirsa yapilsin bir aldatmacadir. Burda kimse emekten bahsetmesin veyahut kimse kullanicilari dusundugunden bahsetmesin. Ha derdiniz komple spamcilar ise bisey diyemecegim ama soyle spam yapana helal olsun soyle yapana cok ayip olmaz. Dusunce komple yanlis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spamlarda ayni sekilde rahatsiz etmekte sizin dusuncenize bakarsak. Ornegin bir haber ariyoruz bi cok sonuc cikiyor birisi 2 dk birisi 3 dk birisi 7 dk bi bakiyoruz birisi videoyu tekrarlayarak 7 dk yapmis 3 dk videoyu birisi kesmis 2 dk yapmis ne icin bu sekilde yapilmis sadece daha kaliteli spam yapmak icin. Demek istedigim spamin iyisi kotusu olmaz. Spam kimsenin deger yargilarina dusuncelerine gore kisitlanamaz ya spam vardir ya yoktur. Spam nasil yapilirsa yapilsin bir aldatmacadir. Burda kimse emekten bahsetmesin veyahut kimse kullanicilari dusundugunden bahsetmesin. Ha derdiniz komple spamcilar ise bisey diyemecegim ama soyle spam yapana helal olsun soyle yapana cok ayip olmaz. Dusunce komple yanlis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 dk 3 dk 7 dk fark eden yok önemli olan istediğin videonun önune gelmesidir video tekrar etmiş ne olacak aradığım haber bu .. istedim aradım geldi 100 tane gelsin ama dogru olsun. benim aradıgımdan farklı bir video olmasın. derdimiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri