Bütçem var biraz azda olsa, düzgün kategori bilsem, 3 5k harcayıp 5 6 kanal alıp devam ederdim, Halen devam edenler bilirler ki, gün geliyor, satın aldığın tüm kanalların parası bir günde çıkabiliyor, Ben en son 2017 de uğraşıyordum, 4 yıl oldu uğraşmayalı,
Bir süre pinterest ile uğraştım, üç beş birşeyler aldım, o da bitti, belli bir yaştan sonra evlilik çoluk çocuğa karıştığınızda alacağınız maaş yetersiz kalıyor, hele kirada oturuyorsanız, sizin internet kazancınızdan başka şansınız kalmıyor,
Aslında internetten kazanç sağlamak hem zor hemde çok kolay, Yöntem geliştirirseniz çok basit hale gelir sizin için, yönteminiz yoksa size imkansız gibi gelir, hangi sektör olursa olsun.
İşin özü zaten yöntemden geçiyor, Her sektörde yöntemi olan bir şekilde ekmeğini çıkartıyor internet ortamından, Bu borsa içinde geçerli, Youtube içinde geçerli, eticaret içinde geçerli, Bugün 3 5 bin lira birçok kişi zor kazanıyor, Ama büyük oynayanlar 3 5 bin lira onların 1 2 saatlik kazancı
Her sektörde büyük oynayıp sağlam kazananlarda var, hiç kazanamayanlarda var,
Sadece borsada günde 3 5 bin dolar kazananlar var, Bot araştırması yaparken rastladım