Spamda Doğrulanmış Hesap

• Kullanıcı Besk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Besk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bazı spam kanalları doğrulanmış hesap bu nasıl oluyor sadece özgünlere verilmiyormu eğer spam kanallarda böyle birşeyden faydalanabiliyorsa neler gerekli bilen varmı

valla bende denk geldim çok bilindik bi çizgi filmde ilk sıradaki videonun kanalı doğrulanmış adamın 5 6 videosu var hepsi +1milyon nasıl olmuş bilmiyom

gözü dönmüş networklerin işi sanırım, bende rast gelmiştim 1 haftalık rozetli kanallara

Kanal doğrulamanın bir yolu var ama o şekildemi yaptılar bilemem. Muhtemelen networklerle yapmışlardır.

Son düzenleme:
Kanal dogrulama rozeti, YouTube tarafindan bazi kriterler esas alinarak verilen bir rozet..

G+ sayfanizda takipcilerin olmasi (belli bir sayi tanimlamasi yok)
Youtube kanalinizda abonelerin olmasi (belli bir sayi tanimlamasi yok)
G+ sayfanizda websitenizin tanimlanmis ve dogrulanmis olmasi...

Bu 3 ana kriter sonunda YouTube kendi kafasina gore o rozeti veriyor..

Ayrica, soz konusu sinav sonunda kanal rozeti vs verilmiyor.. Heyecan yapmaya gerek yok :)

bunu yapmadan alanlar gördüm, hatta hemen bakıp bi kaç tane daha bulabilirim

Dogrudur hocam, networklerin elinde degil demek istedigim. youtube belli kriterlere gore veririm diyor.. Artik hangi kriteri ne kadar esas aliyor orasina bisey diyemem.

rozet vercez dediler de biz mi özgün olmadık :)

Valla hocam her ozgune de vermiyorlar, acaip bi durum yani :)

Rozetli olmasinin da ekstra birseyi yok onu da belirteyim. Sadece ufak bi rozet :) ne izlenime katkisi var, ne para kazanmaya ne de baska biseye..

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] 'nin bahsetmiş olduğu sınav şuan için yalnızca Youtube davetiyle girilebilen (girilmesi gereken) bir sınav. Bizi sıkıntıya sokabileceğinden Youtube tarafından başvuru vb. linkin paylaşılması pek doğru değil. Bilmenizi istediğim tek şey, ne bu konuyla alakalı bir şey o sınav, ne de işimize yarayabilecek bir şey. (Şuanki haliyle) Bazı çalışmalarımız var, belki Türkçesi'ni eğitimin gerçekleştireceğiz. Bu nedenle şuan için bu konuyu örtelim, zamanı gelince ben açacağım.

Not: Pm'lere bakamıyorum, final dönemi son bir iki gün. youploader ile ilgili sorunları, soruları dangerdox hallediyor. ytr network, gizza ile ilgili soru ve sorunları ise iwocan, mnote ya da Serkan abi. Anlayışınız için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:43 ----------

Spam kanalların doğrulanması Youtube hatası bu arada arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla. ;)

Youploader'la ilgilen Onur :) herkes bana soruyor, sattim hala kurtulamadim :)

Kanal dogrulama rozeti, YouTube tarafindan bazi kriterler esas alinarak verilen bir rozet..

G+ sayfanizda takipcilerin olmasi (belli bir sayi tanimlamasi yok)
Youtube kanalinizda abonelerin olmasi (belli bir sayi tanimlamasi yok)
G+ sayfanizda websitenizin tanimlanmis ve dogrulanmis olmasi...

Bu 3 ana kriter sonunda YouTube kendi kafasina gore o rozeti veriyor..

Ayrica, soz konusu sinav sonunda kanal rozeti vs verilmiyor.. Heyecan yapmaya gerek yok :)

Ben Youtube'un yalancısıyım diyeyim o halde :)

An individual may become YouTube Certified by successfully completing an in-depth training program and passing a final exam to demonstrate expertise.

Benefits of YouTube Certified

Designation as a certified company or individual

Inclusion in public directory of YouTube Certified companies

Approved use of YouTube Certified badge on website and marketing materials

Access to specialized tracks as they are launched

O diğer kriterleri zaten biliyoruz ama arkadaşların da söylediği gibi o kriterleri yerine getirmeden alınmış rozetler var biz de bunun araştırması içerisindeyiz.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] 'nin bahsetmiş olduğu sınav şuan için yalnızca Youtube davetiyle girilebilen (girilmesi gereken) bir sınav. Bizi sıkıntıya sokabileceğinden Youtube tarafından başvuru vb. linkin paylaşılması pek doğru değil. Bilmenizi istediğim tek şey, ne bu konuyla alakalı bir şey o sınav, ne de işimize yarayabilecek bir şey. (Şuanki haliyle) Bazı çalışmalarımız var, belki Türkçesi'ni eğitimin gerçekleştireceğiz. Bu nedenle şuan için bu konuyu örtelim, zamanı gelince ben açacağım.

Birincisi bana Youtube'dan davet gelmedi, ya da bir başkasından link almadım. Araştırırken programa denk geldim ve başvurdum, 1-2 gün içinde kabul edildiğim iletisini aldım.

Yani linkle falan olacak iş değil, ya da herhangi bir tehlikesi yok, nasıl bir sıkıntıdan bahsettiniz anlayamadım...

Sonuçta ben başvurdum kabul edildim, dileyen herkes de başvurabilir, kabul edilebilirler, reddedilebilirler.

Mesajları silip konuyu örtme isteğinize hiçbir anlam veremedim ama etik olmadığı kesin.

Merak eden arkadaşlar için yazayım onlarca görsel ders (ingilizce) ve akabinde 100 soruluk sınav var. 1 senede bu sınava 2 kez katılma şansınız var. İkisinde de başarısız olursanız birdahaki seneyi bekliyorsunuz. Sınavı tek oturumda bitirme zorunluluğu yok ama ben tek oturumda bitirdim.

Videolar ingilizce olduğundan biraz zorlandım, Youtube'un İstanbul'daki eğitimlerine katıldım, katkısı da oldu fakat görmediğimiz konular var, özellikle Content ID soruları çok zorladı.

Bu sınavı başarıyla geçerseniz indirebileceğiniz bir sertifika veriliyor ve hesabınıza, yukarıda da kırmızıyla vurguladığım gibi, onay rozeyi (badge) veriliyor.

Bunlar benim uydurduğum şeyler değil, Google ve Youtube'un kaynaklarından okuduklarımı anlatıyorum. Ha Youtube'un bu kaynaklarında hata varsa da denemiş oluruz birşey kaybetmeyiz.

Özgün çalışan arkadaşlar olabilir, ingilizcesi benden daha iyi arkadaşlar olabilir, denemekten zarar gelmez. Ben de arkadaşlara bilgi veriyorum, bunda ne gibi bir sakınca var hala anlayamadım.....Neyse...

Bu arada sınavım ilk denemede başarısız oldu maalesef ama ümit var 63 aldım. Geçme notu 75.

Ben Youtube'un yalancısıyım diyeyim o halde :)

O diğer kriterleri zaten biliyoruz ama arkadaşların da söylediği gibi o kriterleri yerine getirmeden alınmış rozetler var biz de bunun araştırması içerisindeyiz.

Birincisi bana Youtube'dan davet gelmedi, ya da bir başkasından link almadım. Araştırırken programa denk geldim ve başvurdum, 1-2 gün içinde kabul edildiğim iletisini aldım.

Yani linkle falan olacak iş değil, ya da herhangi bir tehlikesi yok, nasıl bir sıkıntıdan bahsettiniz anlayamadım...

Sonuçta ben başvurdum kabul edildim, dileyen herkes de başvurabilir, kabul edilebilirler, reddedilebilirler.

Mesajları silip konuyu örtme isteğinize hiçbir anlam veremedim ama etik olmadığı kesin.

Merak eden arkadaşlar için yazayım onlarca görsel ders (ingilizce) ve akabinde 100 soruluk sınav var. 1 senede bu sınava 2 kez katılma şansınız var. İkisinde de başarısız olursanız birdahaki seneyi bekliyorsunuz. Sınavı tek oturumda bitirme zorunluluğu yok ama ben tek oturumda bitirdim.

Videolar ingilizce olduğundan biraz zorlandım, Youtube'un İstanbul'daki eğitimlerine katıldım, katkısı da oldu fakat görmediğimiz konular var, özellikle Content ID soruları çok zorladı.

Bu sınavı başarıyla geçerseniz indirebileceğiniz bir sertifika veriliyor ve hesabınıza, yukarıda da kırmızıyla vurguladığım gibi, onay rozeyi (badge) veriliyor.

Bunlar benim uydurduğum şeyler değil, Google ve Youtube'un kaynaklarından okuduklarımı anlatıyorum. Ha Youtube'un bu kaynaklarında hata varsa da denemiş oluruz birşey kaybetmeyiz.

Özgün çalışan arkadaşlar olabilir, ingilizcesi benden daha iyi arkadaşlar olabilir, denemekten zarar gelmez. Ben de arkadaşlara bilgi veriyorum, bunda ne gibi bir sakınca var hala anlayamadım.....Neyse...

Bu arada sınavım ilk denemede başarısız oldu maalesef ama ümit var 63 aldım. Geçme notu 75.

İngilizceniz var sanıyorum az da olsa. Buyrun:

Criteria for attending Audience Growth Track

The YouTube Certified Program is available through nomination through nomination for existing companies. Please ask your SPM about nominations for the program. The criteria for getting approved in the program includes, but is not limited to the following:

Dediğim şey de şu o rozet, o rozet değil. Ayrı bir şey :) Yanlış anlaşılma olmasın. Ben de diyorum ki, bir çalışma içerisindeyiz Türkçe'sini getirmeye çalışıyoruz. Sabredin azıcık, bu hali bir işine yaramayacak kimsenin, farklı şeyler konuyla alakasız yani. Ayrıca paylaştığım bilgide de belli olduğu gibi sadece davetiye ile gidiliyor, araştırılarak bulunmaması gerekiyor, bazı insanlar paylaştığı için yasadışı şekilde o link yayılmış olunuyor. Umarım anlatabilmişimdir :)

Etiklik istiyorsanız buyrun: https://support.google.com/youtube/answer/6145904?hl=en

---------- Spam Engelliyici 00:20 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Ayrıca ben öğrenmek istiyorum yine de diyen arkadaşlar var ise eğitim için Türkçe alt yazılı basit versiyonu bu adreste mevcut: https://creatoracademy.withgoogle.com/page/education

Not 2: Orada bahsedilen rozet dediğimiz olay: http://careymartell.com/wp-content/uploads/2014/10/YouTube-Certified-Badge-Light-250.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri