Spamda Durumlar Nedir Beyler

Durmak yok devam ediyorum kendi adıma konuşayım. Vietnamlılarla ortak yüklediğimiz bir içerik vardı. Onların para kazanmalı kanalları bitti galiba kategoride tek benim. Sahte telif vs sorunu da kalmadı devam ediyorum.

Durmak yok devam ediyorum kendi adıma konuşayım. Vietnamlılarla ortak yüklediğimiz bir içerik vardı. Onların para kazanmalı kanalları bitti galiba kategoride tek benim. Sahte telif vs sorunu da kalmadı devam ediyorum.

edittt

Son düzenleme:
biz ozgunde bitigiz hala spam diyorsunuz, vietnamlilar salliyorlar, manuel incelemeyi ve onay alsa bile surekli incelenecek kanal hic bir sekilde spamdan kopya icerikten kazanamaz.

biz ozgunde bitigiz hala spam diyorsunuz, vietnamlilar salliyorlar, manuel incelemeyi ve onay alsa bile surekli incelenecek kanal hic bir sekilde spamdan kopya icerikten kazanamaz.

Sallamakta 1000-1500 tl değil ya beleş.

dizi film geçemeyen arkadaşlar için "sokak gıda" kategorisini tavsiye ederim. kaliteli çalışırsanız dizi ve filmden fazla para bırakır. dar zamanda umarım birilerine faydası olur. ancak unutmadan, türkçe çalışıp zaman kaybetmeyin.

Aylardır 5hane sınırlarında ödeme alıyorum, spamın da sıpası, ne kapanma ne bir şey. Spam bitmedi, bazı arkadaşlar halen yt-to-yt mantığıyla devam ediyor, spam bitti diyorlar.

Bir spamcı bir spamcıya gel şu spamı bırak demiş
patlaya patlaya kanal bitmiş
çalışma hevesi sona ermiş
4 aşama bel bükmüş

adlı şiirimi değerli spammerlar dostlarıma armağan ederken şaka bir yanada sağlam spamcılar özgün gibi çalışıp 2-3 arkadaş güzel gelir elde edebilir düşüncesindeyim
vur kaç dönemi bitti sayılır.

Aylardır 5hane sınırlarında ödeme alıyorum, spamın da sıpası, ne kapanma ne bir şey. Spam bitmedi, bazı arkadaşlar halen yt-to-yt mantığıyla devam ediyor, spam bitti diyorlar.

Hocam mesele kazanma değil önemli olan seri bir şekilde onay veya red verseler sıkıntı kalmayacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri