Spamdan Bi Türlü Tutturamayan Ben (Yardım)

• Kullanıcı byhcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

byhcy

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bot mu dersiniz kanal mı kopyalama dersiniz çizgi film mi dersiniz aklınıza ne gelirse yaptım spamda ama bi türlü rayına oturmadı hiç bi zaman kazanamadım sadece özgün kanal yapıp tek kanal ile uğraşmak istiyorum bilgisayarda çoğu zamanımı oyun oynayarak geçirmek sıkıldım. bu işlerde yeni değilim ama bi türlü tutuncak dal bulamadım kendime. bana abilerimden kardeşlerimden tavsiye istiyorum nasıl çalışmalıyım belki burdan serkan abi sesimi duyar. Adsensim eski adsense 2011 de alınma bu arada. bana yol göstermenizi umuyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim. yaşım 23 üni öğrencisiyim fazlasında gerçekten gözüm yok. aylık ödeme eşiğinde ödeme bile alsam yeter ilerki zmanlarda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kardesim darılma ama 1 yılda bu işi beceremedeysin bu işi bırak baska alanlara yönel.
ya da dediğin gibi özgün çalış

arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bot mu dersiniz kanal mı kopyalama dersiniz çizgi film mi dersiniz aklınıza ne gelirse yaptım spamda ama bi türlü rayına oturmadı hiç bi zaman kazanamadım sadece özgün kanal yapıp tek kanal ile uğraşmak istiyorum bilgisayarda çoğu zamanımı oyun oynayarak geçirmek sıkıldım. bu işlerde yeni değilim ama bi türlü tutuncak dal bulamadım kendime. bana abilerimden kardeşlerimden tavsiye istiyorum nasıl çalışmalıyım belki burdan serkan abi sesimi duyar. Adsensim eski adsense 2011 de alınma bu arada. bana yol göstermenizi umuyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim. yaşım 23 üni öğrencisiyim fazlasında gerçekten gözüm yok. aylık ödeme eşiğinde ödeme bile alsam yeter ilerki zmanlarda.

PM Yolladım... İnşallah işine Yarar...

Yanlis stratejiler uygulamissin ve şans senden yana olmamiş .

Youtube hala büyük bir kazanç kapisi , bu forumda ayni sekilde. Eğer youtube dan kazanamiyorsan , youtube dan kazanandan kazanmayi deneyebilirsin. Mail ve kanal satan , çeşitli hizmetler veren bir çok arkadaş gibi..

Bu işin peşini birakma.

İşin özünde Allah diledigini , diledigi kuluna , diledigi zamanda verir . Sana henüz dilememiş demekki. İnşallah en kisa zamanda Allah in diledigi kullardan olursun .

Amin...

adsensede görünen izlenim ve bgbg veya rpm(bin gösterim başına gelir) nedir?

bende ögreciyim liseliyim yokmu banada yardım eden :/ pm bekliyorum .s saka bi yana ciddiyim yardım edebilecek kimse yokmu yaf valla bnde 1yıldır ugrasıyorum ama ödeme eşigini geçemedm bu ay.s :( :)))

Ben 9 10 ay uğraştıktan, bir takım tecrübeler edindikten sonra kazanmaya başladım. 10 ayda toplam 100 tl bile kazanamadım ama ondan sonra bi yerden denk getirdim kazancım çok şükür arttı. Pes etmeyin illa bi yerden tutturursunuz :)

Özgün çalışcam diyorsun bence özgün çalış.
Yapamıyorsan bırak bu işleri.

PM Yolladım... İnşallah işine Yarar...

Pm yolladım hocam

Yanlis stratejiler uygulamissin ve şans senden yana olmamiş .

Youtube hala büyük bir kazanç kapisi , bu forumda ayni sekilde. Eğer youtube dan kazanamiyorsan , youtube dan kazanandan kazanmayi deneyebilirsin. Mail ve kanal satan , çeşitli hizmetler veren bir çok arkadaş gibi..

Bu işin peşini birakma.

İşin özünde Allah diledigini , diledigi kuluna , diledigi zamanda verir . Sana henüz dilememiş demekki. İnşallah en kisa zamanda Allah in diledigi kullardan olursun .

Amin...

hepinize çok Teşekkür ederim arkadaşlar bu işi bırak diyen arkadaşlarada darıldım :(

bende ögreciyim liseliyim yokmu banada yardım eden :/ pm bekliyorum .s saka bi yana ciddiyim yardım edebilecek kimse yokmu yaf valla bnde 1yıldır ugrasıyorum ama ödeme eşigini geçemedm bu ay.s :( :)))

önce profilinde yazan yaşı doğru girerek başlamalısın bu işe.

pes eden kaybetmeye mahkumdur. 1 yıldan fazladır bu işden para kazanamayan varsa gerçekten bu işe kafasını vermiyo demektir. Emin olun içerik bulabilmek için yada bulduğu içerikleri teker teker deneyerek yüklemek için burda iyi kazanıyorum diyen herkez uykusuz kalarak bu işi başarmıştır.Deneyin sürekli ,pes etmeden , ısrarla farklı içerikler deneyin. Hergün bir kanal açsanız 1 yıl uğraştıktan sonra ben kazanamıyorum cümlesini kuramazsınız.
açtığınız kanallar izlenim almıyorsa ara verin bu işe ve 1 hafta boyunca youtube da kimler neler yüklemiş ve ne kadar izlenim almış, etiketlere ne girmiş, başlığı nasıl yapmış takip edip araştırın dikkatinizi çeken kafanızda ampul yanmasına neden olan şeyleri not alın .

Bu işin Formülü = Deneme*zaman= Kazanç

önce profilinde yazan yaşı doğru girerek başlamalısın bu işe.

inceden yakalamassın :D ama Mesleki acık ögretim lisesi Ögrencisiym. .s cumrtesi pazar tek okula gidiyorum . zamanında okumadık şimdi şey yemiş gibi pişmanım vallah. dogruya dogru. :) okulu hiç bişiye degişmem. bidha aslada bırakmam ama işte çalışmadanda olmuyor. hem iş hem okul. cabalıyoruz . okul konusunda iyimde yt konusnda 0 .

1 yıldır bende çok kez bırakma noktasına geldim. ama yapım gereği kimseden bişey istemedim. istediğim zamanda takas usulü istedim. son 2 aydır kendi yolumu buldum bana yetecek noktaya geldim. yanlış anlama ama bence sen biraz hazırcısın. 2013 yılında üye olmuşsun ama 1000 postun bile yok, demekki çok uğraşmamışsın.

Arkadaş bende tutturamadım ama, uğraşıyorum ediniyorum didiniyorum durmak yok çalışmaya devam. Mutlaka emeğinin karşılığını alırsın durmadan kategori ara, ytde olmayan şeyleri yüklemeye çalış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri