Spamdan Kapanan DİSABLED kanallar silinmeli mi ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Sık sık kanallar DİSABLED oluyor son dönemde, genellikle ben tel doğrulaması yapıp bu kanalları tek tek silerim ne olur ne olmaz adsense'deki diğer kanallara zarar vermesin diye.

Ancak çok kanal ile çalışınca 10'larca kanala tek tek tel doğrulaması yapmak uğraştırıyor, DİSABLED olunca kanalın adsense bağlantısı otomatik kopuyor diye düşünüyorum .

Özet: DİSABLED olan kanalları silmesek herhangi bir sorun olur mu? Teşekkürler.

Kesinlikle siliyorum. Silinmeli diye düşünüyorum.

silinse daha iyi, hesap disabled olduğunda kanallar bug'da kalabiliyor.. açık olan kanallarda diğer kanalları etkiliyor..

Silip içimizin rahat olması iyi de 100 kanal kapanınca ibretlik bir eziyet oluyor ondan soruyorum

son yandex olayında tamamını sildim tek tek, 1 lira bile kesinti olmadı onlardan. Silinmesi taraftarıyım, adsense mimlenmesin

ben silmiyorum.adsenseden kopan kanalı silsem ne olacak ,silmesem ne olacak.
zaten çoğuna bir google ürününe erişilemiyor durumu oluyor ve boşuna telefon onayı yapmaktan başka bir iş değil.

Başlığı zaman kaybı yaşamayalım diye açtım

Yani DİSABLED kanalları silmediğimiz taktirde Adsense açısından bir risk olmuyorsa tek tek telefon onayı yapıp boşa enerji ve zaman kaybetmeyelim

Benim de kişisel görüşüm DİSABLED kanallar silinmediğinde birşey olmayacağı yönünde

Bende silmiyorum disabled olan kanalları sıkıntı olmadı bu zamana kadar.

Merhaba arkadaşlar,

Sık sık kanallar DİSABLED oluyor son dönemde, genellikle ben tel doğrulaması yapıp bu kanalları tek tek silerim ne olur ne olmaz adsense'deki diğer kanallara zarar vermesin diye.

Ancak çok kanal ile çalışınca 10'larca kanala tek tek tel doğrulaması yapmak uğraştırıyor, DİSABLED olunca kanalın adsense bağlantısı otomatik kopuyor diye düşünüyorum .

Özet: DİSABLED olan kanalları silmesek herhangi bir sorun olur mu? Teşekkürler.

disabled kanal tam olarak nedir?

spamdan kapanan devre dışı kalan girildiği zaman tel doğrulaması isteyen kanallar
Bu yönde çalışma yapmıştım daha önce kısaca açıklayayım;

Onlarca spamdan kapanan kanalımı aynen bıraktım, silmedim.3-4 ay boyunca hiç birşey olmadı ta ki kanallardan birinin para kazanması gidip tüm kanalları da yanında götürmesine kadar.
Yani bende daha önce sorun olmamıştı, şimdi de olmaz diye düşünüyorum.

şuan 2 tane kanalım spamdan kapandı 3cx ile onaylayıp girip silicem 100 tane numara denedim nerdeyse hepsi kullanılmış uyarısı verdi

Bu yönde çalışma yapmıştım daha önce kısaca açıklayayım;

Onlarca spamdan kapanan kanalımı aynen bıraktım, silmedim.3-4 ay boyunca hiç birşey olmadı ta ki kanallardan birinin para kazanması gidip tüm kanalları da yanında götürmesine kadar.
Yani bende daha önce sorun olmamıştı, şimdi de olmaz diye düşünüyorum.

Valla arkadaşlar çok şoma ağızlıyım galiba :D, dün spamdan kapanmış bir kanalım yüzünden para kazanmam gitti hemde neredeyse 1 sene önce spamı bırakmış olmama rağmen
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/32916-hesabi-silemiyorum.html#post395368
söylediklerimi geri alıyorum
:D

Yav şimdi spama düşmüş kanalda alt kanal varsa silersen ne olur hiç düşündün mü :D

Şuan spamdan kapanan bi kanalım var ve alt kanallar sağlam komple silsem onu herşeyiyle alt kanalda gidecek ne gerek var ? GHiç bir şey olmaz silmeyin.

spamdan kapanan devre dışı kalan girildiği zaman tel doğrulaması isteyen kanallar
demek sana dün sordugum sorumu çaldın :) senden sonra bende bakdım kardeşim kanallar askıya alındı diyor silinmesinde fayda var çünkü sonradan tekrar geri kazandırılma riski var ve bunlar adsenseye baglı bu açıdan sıkıntı olur kanal mailinde fest ettik deseler sorun yok ama spmadan dolayı askıya aldık diyor mutlaka silin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri