Spamdan kapanan kanal ve adsense

heavensdoors

Kayıtlı Üye
Merhabalar ilk defa adsense le çalışıyorum bu konuda net bişey varmı merak ediyorum yaklaşık 3 ay oldu ilk defa spamdan bir kanalım kapandı.
Kanal adsense deydi şimdi bnem adsense kesin olarak banlanırmı alabileceğim bir önlem varmı işim şansamı kalmış artık merak ediyorum teşekkürler

%20 ihtimali var bence banlanma anlamında.Ama kesin bişey yok hocam kanal baglı olmayan adsenseler bile banlanabiliyor.Bazen de 5-10 telifli kapanan kanalların oldugu adsenseler banlanmayabiliyor :)

Kanalı falan yani gmail silip adsense mail adresinden de kaldırın belli olmaz bence

%20 ihtimali var bence banlanma anlamında.Ama kesin bişey yok hocam kanal baglı olmayan adsenseler bile banlanabiliyor.Bazen de 5-10 telifli kapanan kanalların oldugu adsenseler banlanmayabiliyor :)

anladım hocam biraz şansa kaldı işimiz yani saolun :)

---------- Spam Engelliyici 12:06 ---------- Önceki Mesaj 12:05 ----------

Kanalı falan yani gmail silip adsense mail adresinden de kaldırın maili belli olmaz bence

hemen yapıyorum hocam saolun

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

Kanalı falan yani gmail silip adsense mail adresinden de kaldırın belli olmaz bence

yalnız hocam banlanan hesaba giriş yaptım adsense le olan bağlantıyı kaldıramıyorum kanal banlandığından dolayı google ürüne erişemiyor hatası geliyor kendi adsenseme girip mi kaldırmalıyım nasıl ypabilirim

l1lXar.jpg

anladım hocam biraz şansa kaldı işimiz yani saolun :)

---------- Spam Engelliyici 12:06 ---------- Önceki Mesaj 12:05 ----------

hemen yapıyorum hocam saolun

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

yalnız hocam banlanan hesaba giriş yaptım adsense le olan bağlantıyı kaldıramıyorum kanal banlandığından dolayı google ürüne erişemiyor hatası geliyor kendi adsenseme girip mi kaldırmalıyım nasıl ypabilirim

Yanlış oldu galiba benim kafa benim şeye gitti şimdi sen adsense açtığın mailimi kullanıyordun youtube'da öyleyse yapacak bir şey yok ama adsense açtığın maile sonradan başka kanalı bağlarken eklediysen o maili adsenseden kaldırabilirisin. Bunu söylemek istemiştim aslında :)

Yanlış oldu galiba benim kafa benim şeye gitti şimdi sen adsense açtığın mailimi kullanıyordun youtube'da öyleyse yapacak bir şey yok ama adsense açtığın maile sonradan başka kanalı bağlarken eklediysen o maili adsenseden kaldırabilirisin. Bunu söylemek istemiştim aslında :)

hocam şöle anlatayım bağlanılcak kanala giirdin para kazanmayı açtın adsense le ilişki kurmaya geldiya oturum aç falan o sırada adsense maili yazıp giriş yapıyorum öyle bağlıyodum kanalı valla ama yapacak bişey yok galiba artık bekleyeceğiz banlanıcak olsa banlanır herlde bi iki güne :)

Hocam valla benim basima gelio arada yani en az 6 7 spam kanalim kapanio daha 1 adsense kapandi.genelde kapanmio.kesinti oluo kazncta yuksk 48 lere vran ornda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri