Spamdan kapatılan kanalın ödemesi geliyor mu?

blurayindir

Yasaklanmış
Spamdan kapatılan kanalın ödemesi geliyor mu? Yani uyarı vs olmadan direk kanalları kapanan arkadaşların ödemeleri kesinleşti mi?

spamdan kapanan kanalin odemesi geliyor, teliften kapanan kanalin odemesi geliyor, su ana kadar her ne sebeple olursa olsun kapanan tum kanallarimin odemeleri eksiksiz olarak geldi.

Herhangi bir nedenle para kazanma sekmesi devre dışı kalan kanalların ödemesi yapılmadı. Tabi burada su ayrıntı önemli kanal açık ama para sekmesi gidiyor. Kapanan kanalların ödemesiyle ilgili bir sıkıntı yok.

para kazanmasi kapanan ama hala 3 yesil isigi yanik kanallarim da dahil tum odemeleri aldim,cok fazla kanalim kapandi ve birden fazla adsense kullandigim icin, gecen ay ve bu ay kontrol imkanim oldu, ne kadar gelmesi gerekiyorsa o kadar eksiksiz geldi

sebepsiz yere para kazanması devre dışı bırakma olayı sanırım ip ile alakalı. durduk yere sanmıyorum para kazanma özelliğinin kapatılacağını.

ama şu ödeme hakkında herkes bişey diyor bir türlü emin olamadık.

Hiç kimse kapatılan kanal yada para kazanması kapatılan kanaldan ödeme geliyo demesin ! 1800 dolar kazancım vardı ve kesinleşen kazanç 434 dolar ! Bazı kanallarım kapandı bazılarının parakazanması gitti... Kıyaslamayı siz yapın ! kesiliyo mu kesilmiyo mu ?

Hiç kimse kapatılan kanal yada para kazanması kapatılan kanaldan ödeme geliyo demesin ! 1800 dolar kazancım vardı ve kesinleşen kazanç 434 dolar ! Bazı kanallarım kapandı bazılarının parakazanması gitti... Kıyaslamayı siz yapın ! kesiliyo mu kesilmiyo mu ?

Hocam senin kanallarının kazançlarını biz nasıl bilebiliriz ki :) zaten %22 %23 kesinti oluyor yani senin eline 1400 dolar civarı bi para geçecekti. 1000 dolar eksidesin. tüm kapanan kanallarındaki kazançlar 1000 dolar mı toplamıştı ?

Hocam senin kanallarının kazançlarını biz nasıl bilebiliriz ki :) zaten %22 %23 kesinti oluyor yani senin eline 1400 dolar civarı bi para geçecekti. 1000 dolar eksidesin. tüm kapanan kanallarındaki kazançlar 1000 dolar mı toplamıştı ?

Arkadaşım kapanan kanalların para kazanması iptal edilen kanalların ödemesi yapılıyor diyorlar. Ben onu söylüyorum ! Para kazanması kırmızı olan kanalların kazancı kesinlikle yansımıyo kesiliyor. Kapanan kanalların ödemesinin yapıldıgından emin degilim.

Arkadaşım kapanan kanalların para kazanması iptal edilen kanalların ödemesi yapılıyor diyorlar. Ben onu söylüyorum ! Para kazanması kırmızı olan kanalların kazancı kesinlikle yansımıyo kesiliyor. Kapanan kanalların ödemesinin yapıldıgından emin degilim.

hocam zaten önemli olan spamdan dolayı kapanan kanalların ödemesinin yapılması. Para kazanması deaktif olan kanalların evet ödemesi yapılmıyor. Senin anlamanın en kısa yolu aktif olan kanallarına bakarsın eğer mayıs kazançları 434 dolarsa ozaman hiç bir şekilde kapananları ödemiyordur zaten. Vallahi durumuna çok üzüldüm 1400 dolar çok iyi para. Yazık olmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri