Spamde değişen kurallar

xchernobilx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba

Geçen sene bu vakitlerde youtubedan spamle kendimi geçindirecek ve hayatımda birkaç değişiklik yapacak şekilde para kazandım. Sonrasında ilgilenmediğimden kanalları akışına bıraktım ve unuttum gitti :) Yabancı dizi sektöründe çalışıyordum ve burada bot satışı yapanlardan birinin botunu kullanıyordum. Quiz üzerindende ödeme alıyorduk bankaya yada webmoney üzerinden.
Size sormak istediğim geçen sene bu zamanlara göre neler değişti :) Quiz telif gelse bile ödeme yapıyordu şuan durum nedir? Quiz hangi durumlarda ödeme yapmıyor yada bunun yerini alan bir partner çıktımı? Bot olarak ne önerirsiniz mevcut düzende? Ayrıca youtube yeni engeller çıkardımı spam üzerine
Teşekkürler arkadaşlar şimdiden :)

quiz öldü dolandırdı :D spam bitti hayat gitti para bitti hocam
quiz paralarımıza yattı sonra telifte falan atıyodu en son bırakan çok oldu forumda networke sahip arkadşalar var onlara bi bak eskisi gibi yükle geç yok artık zor.
Quiz aldı paraları ama yinede ödediklerine sayıyorum şuana kadarki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri