Arkadaşlar 6 ay önce bırakmıştım spami şuanda durum nedir bundan bir yıl öncesi gibi mi hesaplar ne sıklıkla kapanıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 6 ay önce bırakmıştım spami şuanda durum nedir bundan bir yıl öncesi gibi mi hesaplar ne sıklıkla kapanıyor
zamanlama mükemmel olmuş bırakma konusunda çok fazla zarar etmeden bırakmışsın 6 aydır çalışanlar verdikleri hesap vds bot paraları cepten gelir yok denecek kadar az pc başında uğraştıkları geçirdikleri vakit cabası![]()
gercekten uzucu bir durum hocam özgün yapan kazanıyor mu suanda peki
gercekten uzucu bir durum hocam özgün yapan kazanıyor mu suanda peki
zamanlama mükemmel olmuş bırakma konusunda çok fazla zarar etmeden bırakmışsın 6 aydır çalışanlar verdikleri hesap vds bot paraları cepten gelir yok denecek kadar az pc başında uğraştıkları geçirdikleri vakit cabası![]()
Son 6 ay içersinde onlarca adet adsense içersindeki ortalama 50k üzerinde parayla birlikte banlandı 1 adet adsense içinde söyleyince dudak uçurtacak bir miktarla EMK BİLİŞİM denen kendini bilmezler sayesinde çalındı. Toplamda 1k ya yakın kanal gümledi ve 6aydan bu yana spamdan aldığım para 1k bile değil. Bunun dışında 3 adet özgün kanal projesi hala proje halinde olduğu için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu yazdıklarımı sen amatör spamcıymışsın diye yorumlamayın her ne kadar çok daha iyi üstatlarımız olsada son 3.5 yılımı spamdan gelir elde ederek geçirdiğim için kendime amatör diyemem. Var gerisini sen düşün kardeşim kişisel görüşüm olarak denemediğim şey kalmadığı halde yt den spamla hala kazanan varsa özgünü falan boşversin yardırsın spamdan.
Spam asla bitmedi, bitmez de...
Uzun uğraşlar ve sabır sonucunda kazanan çok var ama burada kazananlardan daha çok kaybedenler yorum yazar bunu sakın unutma...
Sanırım açıklayıcı olmuştur...
BOL KAZANÇLAR...
Spam asla bitmedi, bitmez de...
Uzun uğraşlar ve sabır sonucunda kazanan çok var ama burada kazananlardan daha çok kaybedenler yorum yazar bunu sakın unutma...
Sanırım açıklayıcı olmuştur...
BOL KAZANÇLAR...
mesut abi taktik ver bizede nolur :d
Boş vakti olanlar uğraşarak alıyor. Boş vakti az olan pek alamıyor.
Boş Vakti Olanlar = Alanlar %30
Boş Vakti Az Olanlar = Alanlar %5
Oranlama aşağı yukarı bu şekilde. ince eleyip sık dokumak lazım. Yani iyice araştırma, analiz ve renderleme yapıp deneme yanılma yöntemiyle taktik üretmeye çalışanlar var. Şanslı veya başaralı olanlar alıyor.
Spam benim için daha yeni ..
tamam tamam sustum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.