Spam'ı Bırakın Tek Kanal veya Özgün Çalışın

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ben 1 yılı aşkın süredir bu forumdayım ve youtube işiyle uğraşmaktayım. Bu işe başladığımdan beri hep tek kanal çalıştım. Size tavsiyem sizde tek kanal veya özgün çalışın. Çünkü tek kanal çalışırsanız telif hakkı dışında başka bir derdiniz olmaz (Şuan için ünlem sorunu var onun çözümü de partner).

Beni bilen arkadaşlar vardır. Yabancı haber kategorisinde çalışmaktayım. 3M izlenmeli ve 9K aboneli kanalım var. Şuan tam 1 yıldır açık kanal. Bu süre zarfında başından çok olay geçti.

Kasım ayında telif yedi. Awe partnerliğe geçirmiştim telif yedikten sonra videolarım para kazanmaya açılmamaya başladı. Yani Kasım ayından beri kanala video atmadım. Sadece arada girip kontrol ettim eşleşen filan var mı diye. 5 gün önce kanalı Awe'den kurtardım. (Awe'den düzenli olarak ödeme aldım en son Mart ayının ödemesini de aldım)

Sonuca gelirsek eğer tek kanal çalışır ve kanalınıza çok iyi bakarsanız hiç bir sorun olmuyor ve düzenli ödeme alıyorsunuz. Spam'da ise kanallar 1-2 ay sonra kapanıyor ve bazen ödeme alamıyorsunuz. Bir anda çok fazla kazanmak istiyorsunuz ama bununda bazı sonuçları var. Az kazanın ama devamlı kazanın.

Şimdi size tek kanal çalışmanız için cesaret verecek iki fotoğraf eklemek istiyorum. Bu fotoğraflar kanalı Awe'den kurtardıktan sonra attığım 20 video'nun sonuçlarını içermektedir.

Kanalda ünlem sorunu varmı diye soran arkadaşlar mutlaka olacaktır. Şuan ünlem sorunu var ve video atmıyorum. Ünlem sorunu gelene kadar en çok izlenen videolarımın para kazanmasını açmıştım şuan onlardan para kazanıyorum. 28 Mayıs'da telif 6. ayını dolduracak ve kalkacak. Umarım partner networkleri kanalı kabul eder.

ZNzko0.png

1PZvRp.png

Not : Biraz uzun oldu sanrım. Gözlerinize zarar gelmesin diye paragraf paragraf yazdım :) Spamı sevmiyorum. Hayırlı çalışmalar ;)

Edit : Sayfa BGBG çıldırdı :D Amacım hava atmak değildir kesinlikle. Bu ayki en yüksek BGBG rekorunu ben kıracağım galiba :D Sabah da en son ki BGBG yi atarım.

QXzp3j.png

Son düzenleme:
Merhaba

Kazancınızdan ötürü tebrik ederim, ancak spam ile çok daha fazla izlenmeler ve daha fazla kazanç elde etmekteyim. spamı becermek artık tecrübe ister oldu denilebilinir.

Tebrikler ama kendini bu kadar sıkma 50 100 kanal çalış demiyorum ama alternatif üret kendine tek kanal çalışmak bana çok sakıncalı geliyo yt kafası esince kanalını kapatır ve bir anda 0 a düşebilirsin.

Merhaba

Kazancınızdan ötürü tebrik ederim, ancak spam ile çok daha fazla izlenmeler ve daha fazla kazanç elde etmekteyim. spamı becermek artık tecrübe ister oldu denilebilinir.

Teşekkürler hocam. Çok daha fazla kazanıyor olabilirsiniz hocam ama bunu tek kanaldan almak var. Yani siz 100 kanaldan alırsınız ben tek kanaldan ve telif hakkı dışında bir korkum olmadan. Sizi de tebrik ediyorum hocam spam işini çözmüşsünüz ;)

Tebrikler ama kendini bu kadar sıkma 50 100 kanal çalış demiyorum ama alternatif üret kendine tek kanal çalışmak bana çok sakıncalı geliyo yt kafası esince kanalını kapatır ve bir anda 0 a düşebilirsin.

Teşekkürler hocam. Kendimi sıkmıyorum zaten. Yakında özgün çalışma işine gireceğim. Tek kanal çalışmakta da böyle bir sıkıntı var doğrudur ama benim başıma böyle bir şey gelmedi Allah'a şükür.

Kazancın için tebrik ederim hocam kazancın daim olsun inşallah. Özgüne başlamak isteyenlere bende ufak bir tavsiye vereyim örneğin oyun kanalı açmak istiyorsanız tek başınıza çalışmayın güvendiğiniz 3-4 kişi ile ortak olup öyle bir kanal açın her biriniz farklı oyun videosunu çekersiniz hem video sıkıntınız olmaz hem düzenli video yüklemeleri yaparak aboneleri sağlamda tutarsınız. Aynı şeyi spor kanalları içinde olabilir mesela 2014 Dünya Kupasına özel videolar hazırlayabilirsiniz ekip halinde atıyorum biri A Grubundaki takımların kısa ataklarını gollerini vs birleştirerek gayet iyi hit getirecek videolar oluşturur diğeri B,diğeri C gibi şu ara en çok hit getirecek video türü Dünya Kupası

Kazancın için tebrik ederim hocam kazancın daim olsun inşallah. Özgüne başlamak isteyenlere bende ufak bir tavsiye vereyim örneğin oyun kanalı açmak istiyorsanız tek başınıza çalışmayın güvendiğiniz 3-4 kişi ile ortak olup öyle bir kanal açın her biriniz farklı oyun videosunu çekersiniz hem video sıkıntınız olmaz hem düzenli video yüklemeleri yaparak aboneleri sağlamda tutarsınız. Aynı şeyi spor kanalları içinde olabilir mesela 2014 Dünya Kupasına özel videolar hazırlayabilirsiniz ekip halinde atıyorum biri A Grubundaki takımların kısa ataklarını gollerini vs birleştirerek gayet iyi hit getirecek videolar oluşturur diğeri B,diğeri C gibi şu ara en çok hit getirecek video türü Dünya Kupası

Teşekkürler hocam. Şuan kafamda oyun kanalı var. İlk başlarda tek basıma yaparım tecrübe kazanmak için sonra arkadaşlardan yardım alırım veya grup kurarım.

Katılıyorum sana.
İlk acemilikleri hataları hep bu kanalda yaptım ama bana kazandırdı. Daha sonra yüklediğim videolar oldu yüksek izlenmeli fakat ihtar 1, ihtar 2 derken para kaznma kapandı para kazanmayı falan açmaya çalışma çabalarım oldu açtık adsense bağladığım başka bir kanal yüzünden bu kanalım ihtar 3'ten kapandı :)

Ben şu an daha özgün çalışmaya devam ediyorum ileride bile izlenebilecek tarzda videolar tercih ediyorum.

Son düzenleme:
Katılıyorum sana.
İlk göz ağrım olan kanalımda bir fotoğraf paylaşmak istiyorum :)
İlk acemilikleri hataları hep bu kanalda yaptım ama bana kazandırdı. Daha sonra yüklediğim videolar oldu yüksek izlenmeli fakat ihtar 1, ihtar 2 derken para kaznma kapandı para kazanmayı falan açmaya çalışma çabalarım oldu açtık adsense bağladığım başka bir kanal yüzünden bu kanalım ihtar 3'ten kapandı :)

Ben hala özgün çalışmaya devam ediyorum ileride bile izlenebilecek tarzda videolar tercih ediyorum.

Özgüne devam hocam yılmayın :) Hocam ben bu kanalı yapana kadar 3 kanal harcadım acemilik dönemiydi işte :) Şimdi ise bu kanalında yardımıyla özgüne geçeceğim.

Bende birgün özgün çalışmayı isterim,resimlerden pek anlamadım aylık kazancın nedir ?

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merak etmeyin Spam'ında Özgün'ü vardır. Siz Spam'ı ustasına bırakın :) Spam ile aylık 9.000 TL'lik kazançlara ulaştım !

Bende birgün özgün çalışmayı isterim,resimlerden pek anlamadım aylık kazancın nedir ?

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam Kasım ayından beri video yüklemi yordum kanala ama düzenli olarak kazanç alıyordum. En az 300$ aldım Kasım ayından beri. Bu kanaldan 4 basamaklı kazançlarda aldım daha önce. Yeni kanal açmıştım bu kanala video atmadığım için suan YTR Network'de içinde 180$ var.

Merak etmeyin Spam'ında Özgün'ü vardır. Siz Spam'ı ustasına bırakın :) Spam ile aylık 9.000 TL'lik kazançlara ulaştım !

Tebrikler hocam :) Ben bu kanalımda en fazla 3.2K $ aldım :) İlla spam çalışmaya gerek yok yani ;) Youtube spamı bitirecek hazırlıklı olun tabi olan bize de olacak. Örnek vermek gerekirse "ünlem" sorunu.

Tebrikler hocam :) Ben bu kanalımda en fazla 3.2K $ aldım :) İlla spam çalışmaya gerek yok yani ;) Youtube spamı bitirecek hazırlıklı olun tabi olan bize de olacak. Örnek vermek gerekirse "ünlem" sorunu.

Youtube Spamı bitirene kadar oho :) spam bitmez hocam spamı bitirmek istese her türlü bitirirdi Spam zorlaşıyor oda ustaların işi :p

Kaç seneden beri youtube spamı bitirecek diyorlar.bu artık knighta koxp kalkacak demeye benzedi :d

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kaç seneden beri youtube spamı bitirecek diyorlar.bu artık knighta koxp kalkacak demeye benzedi :d

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Knight oynayan var mı hala ya :D Spamı bitiremeye bilir ama zorlaştıracak ve insanları özgüne zorlayacak ;)

Yakinda partnerede unlem sorunu sicradiginda gorurum ben sizi. Youtube'un sonsuza kadar spam ihtiyaci olmayacak. Surekli ozgun calisan insanlar turuyor, istedikleri seviyeye ulastiklarinda illaki sonunu getirecekler bu isin.

Arkadaş herşey tamam da bazı kişiler tutturmuş spam biticek de biticek biterse biter arkadaş her konunun altına aynı şeyi neden yazıyorsunuz adam ne güzel konu açmış spam düşmanları başlamış spam biticek bugün olmazsa yarın kesin falan filan yeter da herşeyin bir sınırı var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri