Spamı bıraktım

snowboarder

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube'un kanallarımı sürekli kapatmasıyla birlikte spamı bıraktım özgüne döndüm, 1.5 senedir spam yaptım epeycede kazandım ama bide özgün tarafından baktım eğer özgün bi kanalım olsaydı şu anda uçmuştu, zaten özgün bir kanalım vardı 2 tane daha açtım aşağı yukarı aynı vakti harcıyorum ama artık kanal tamamen bana ait ve kapanma riski neredeyse sıfır. sizelerede tavsiyem kendinize bi konu belirleyin sizde özgün çalışın.

Bizlerde birgün sizdeki cesareti ve sabrı örnek alarak özgüne baslamayı diliyorum.

Hayırlı olsun.

teşekkürler hocam,

inanın spam yapmaktan daha kolay, günde 3 tane video hazırlıyorum şimdilik 1 saatimi alıyor yükledikten sonra kafam rahat. bu aymı kapanır gelecek aymı kapanır, ödeme alabilrimiyim diye bir derdim yok, en kısa zamanda sizlerinde başlaması dileği ile..

teşekkürler hocam,

inanın spam yapmaktan daha kolay, günde 3 tane video hazırlıyorum şimdilik 1 saatimi alıyor yükledikten sonra kafam rahat. bu aymı kapanır gelecek aymı kapanır, ödeme alabilrimiyim diye bir derdim yok, en kısa zamanda sizlerinde başlaması dileği ile..
hocam aklımda %100 güzel bir özgün kanal fikri yok skype varsa verir misiniz konuşabilir miyiz biraz?

Güzel hareket. Yolunuzda başarılar dilerim.

arkadaşlar youtube'un kanallarımı sürekli kapatmasıyla birlikte spamı bıraktım özgüne döndüm, 1.5 senedir spam yaptım epeycede kazandım ama bide özgün tarafından baktım eğer özgün bi kanalım olsaydı şu anda uçmuştu, zaten özgün bir kanalım vardı 2 tane daha açtım aşağı yukarı aynı vakti harcıyorum ama artık kanal tamamen bana ait ve kapanma riski neredeyse sıfır. sizelerede tavsiyem kendinize bi konu belirleyin sizde özgün çalışın.

Önce özgün kanalın bi otursun abonen olsun izlenimin gelsin sonra spamı bırak.
Yoksa çok pişman olucan. Her özgünüm diyen spamdan kazanılan parayı kazanamıyor.

özgün konusunda başarılar dilerim. Spam kısa vadede iyi kazandırması moral motive oluyor ancak özgünde tam olarak öyle olmayınca hayal kırıklıkları çok oluyor... Tekrar başarılar dilerim.

kesin slayt :)

Önce özgün kanalın bi otursun abonen olsun izlenimin gelsin sonra spamı bırak.
Yoksa çok pişman olucan. Her özgünüm diyen spamdan kazanılan parayı kazanamıyor.

spami bırakacağıma-vurun öldürün beni daha iyi

bu arada özgünde başarılar..

hocam devam eden spam kanllarım var, 2 ayrı bilgisayardan biri spam diğeri özgün olarak çalışıyorum özgün kanallarım tutunca (inş. 2-3 ay) spamı komple bırakacam ama günlük 3-5 k izlenim alan kanallar gümleyince insanın canı sıkılıyor :)

jakabvo hocam spam kanalların 4-5 ay içinde kapanmaycağını bilsem yine ölümüne spam çalışırım ama youtube sadece banamı yapıyor bilmiyorum bana göz açtırmıyor video yükledikten sonra en fazla açık kalan kanalım 1 hafta sürüyor.

hocam devam eden spam kanllarım var, 2 ayrı bilgisayardan biri spam diğeri özgün olarak çalışıyorum özgün kanallarım tutunca (inş. 2-3 ay) spamı komple bırakacam ama günlük 3-5 k izlenim alan kanallar gümleyince insanın canı sıkılıyor :)

jakabvo hocam spam kanalların 4-5 ay içinde kapanmaycağını bilsem yine ölümüne spam çalışırım ama youtube sadece banamı yapıyor bilmiyorum bana göz açtırmıyor video yükledikten sonra en fazla açık kalan kanalım 1 hafta sürüyor.

işte bak burda nasip giriyor işin içine,herkes RIZKI ını alır-buna kimse mani olamaz..eğer varsa alacağın zaten alırsın..

sen elinden geleni yap sadece,emeğinin karşılığını her şekilde mutlaka alırsın :)

Özgünü kapatmıyor mu sanıyorsun :)

Kardeş öncelikle hayırlı olsun.

İki ayrı bilgisayardan spam + özgün çalışmak sakıncalı olmaz mı? Aynı bağlantıyı kullanmıyor musun? VDS mi kullanıyorsun.

Ben özgün çalısıyorum. Ufaktan kenarından üç beş spam deneyesim var da özgün kanallara zarar gelmesinden korkuyorum aynı ip üzerinden çalışırsam. O yüzden soruyorum :)

Bu arada merakımdan soruyorum spamdan 1,5 senede ne kadar kazandın yaklaşık? :rolleyes:

Kardeş öncelikle hayırlı olsun.

İki ayrı bilgisayardan spam + özgün çalışmak sakıncalı olmaz mı? Aynı bağlantıyı kullanmıyor musun? VDS mi kullanıyorsun.

Ben özgün çalısıyorum. Ufaktan kenarından üç beş spam deneyesim var da özgün kanallara zarar gelmesinden korkuyorum aynı ip üzerinden çalışırsam. O yüzden soruyorum :)

Bu arada merakımdan soruyorum spamdan 1,5 senede ne kadar kazandın yaklaşık? :rolleyes:

hocam spamı şu şekilde yapyorum;
e-mail satın al bota bağla kanalı çek :) manuel yükleme yapmıyorum, kanalın bot için gereken ayarlarını yaparkende telefonun internetini kullanıyorum. muhtemelen bir sıkıntı çıkmaz.

özgün kanalında kapanma riski var ama çok düşük videolar temiz olduktan sonra neden kapansın?

geçen sene temmuzdan beri yapıyorum aslında 1,5 sene olmamış :)
10 k tl civarı kazandım hocam bağzıları için iyi meblağ bağzıları için aylık kazanç :) benimde mazot param oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri