Spamı Özlemişim Ya

dizikit

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar.

son quiz patlamasından sonra spamı bırakmıştım. Youtube sayesinde erken yaşta almamın mümkün olmadığı çok şeye sahip oldum Allah'a şükürler olsun. Spamın kralının yapıldığı 2014 ve 2015 quize kadar olan kısım harikaydı ya. Quiz kıyımı olunca delirdim bıraktım. Kanallar öylece duruyordu. Hepsinde içerikler vardı ve geçtiğimiz haftalarda baktım hala deli gibi izlenim alıyor her biri. Yav dedim adsenseye bağlıyayım. Bir baktım günde 250,300 tl kazanıyorum. Yav dedim yine başlim bakalım ne olacak. 4,5 gün kazndım günde 250 tl civarı. Sonra işte kanal kıyımları başladı bu kadarda şanslı bir insanım işte:D:D neyse şimdi tekrar başladım spama gerçekten çok özlemişim ya çok seviyorum youtube işini.

bende bu aralar bunalımdayım :( ne yapacağımı bilmez haldeyim 60 vds öylece duruyor :( kendimi oyuna verdim beni gaza getirecek bi hayırsever varmı :)

Sa arkadaşlar.

son quiz patlamasından sonra spamı bırakmıştım. Youtube sayesinde erken yaşta almamın mümkün olmadığı çok şeye sahip oldum Allah'a şükürler olsun. Spamın kralının yapıldığı 2014 ve 2015 quize kadar olan kısım harikaydı ya. Quiz kıyımı olunca delirdim bıraktım. Kanallar öylece duruyordu. Hepsinde içerikler vardı ve geçtiğimiz haftalarda baktım hala deli gibi izlenim alıyor her biri. Yav dedim adsenseye bağlıyayım. Bir baktım günde 250,300 tl kazanıyorum. Yav dedim yine başlim bakalım ne olacak. 4,5 gün kazndım günde 250 tl civarı. Sonra işte kanal kıyımları başladı bu kadarda şanslı bir insanım işte:D:D neyse şimdi tekrar başladım spama gerçekten çok özlemişim ya çok seviyorum youtube işini.

Bi yol göstersen hcam bizde sevsek spamı :D

Başlığa atfen : Spam seni hiç özlemedi.
Spam şu sıralar can çekişiyor, kalp masajı yapıyoruz sürekli.

youtubeye küstük biz oynamıyoruz artık :(

Genelde youtube çalışan birçok insana çalışma şevkini gazını ben veriyorum . Bana gaz veren yada çalışma şevki veren yok kendi kendimi gaza getiriyorum bende :)

herşey bir yana bu spam işi artık paradan çok bir eglence oldu benim için evet parada tetikleyici bir unsur ama ne bileyim şu aralar boş boş oturuyorum hiç iş yapasım yok boşlukta gibiyim ayın 11 gelsede görsek önümüzü ve tam gaz devam etsek :)

yt isi guzel hem zevk aliyorum hemde para ... Ama tek sorun kategori deneme sansin yok saglam kategorisi olanlar artik yola devam ediyor. Bu ay cok onemli ona gore onumuze bakacaz artik.

günde 3000 tl ye çıktım geçen ay, üstelik kasmama rağmen ama 1 TL alamadım, demek ki neymiş adsense da paraları görünce erkenden sevinmeyecek, paran cebine girmeden o para senin değildir. Limon sat onurlu yaşa, kahrol yt al sana bomba, hain adsense

günde 3000 tl ye çıktım geçen ay, üstelik kasmama rağmen ama 1 TL alamadım, demek ki neymiş adsense da paraları görünce erkenden sevinmeyecek, paran cebine girmeden o para senin değildir. Limon sat onurlu yaşa, kahrol yt al sana bomba, hain adsense

çok fena güldüm :):):D:D;)

bende de durumlar kotu. gecenlerde bır ara ızlenımlerı dıbe cektıler kanallarım ölmustu suan durum gene ona dondu hayırlısı

günde 3 bin tl mi vayyy arkadaşşş 5,6 ay bu şekilde kazansam 400,500 bin tl ye alırdım 3,4 hatlı münübüs ver şoförlere her biri ayda 5,6 bin koysun cebine suya sabuna dokunmadan hem mal mülk sahibi ol hem de ayda 25,30 k kazan. Allahın izni ile zaten hedefim bu şu adsense olayı tamamen bir düzelsinde.

günde 3 bin tl mi vayyy arkadaşşş 5,6 ay bu şekilde kazansam 400,500 bin tl ye alırdım 3,4 hatlı münübüs ver şoförlere her biri ayda 5,6 bin koysun cebine suya sabuna dokunmadan hem mal mülk sahibi ol hem de ayda 25,30 k kazan. Allahın izni ile zaten hedefim bu şu adsense olayı tamamen bir düzelsinde.

yazının tamamını okumadın sanırım, 1 tL bile alamadım kesinleşme olmadı adsense'da, 11inden önce kanallar kapanınca artık adsense vermiyormuş, [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] öyle dedi bi başkasıda alakası yok dedi ama sonuç olarak kesinleşme olmadı alamadım yani. Önemli olan para yapmak değil parayı alabilmek, kapanan kanalada ödeme yapan bi partner bulunda artık birde Youtube'dan kazanç sağlayalım. Özledim YT parasını yemeyi :D

yazının tamamını okumadın sanırım, 1 tL bile alamadım kesinleşme olmadı adsense'da, 11inden önce kanallar kapanınca artık adsense vermiyormuş, [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] öyle dedi bi başkasıda alakası yok dedi ama sonuç olarak kesinleşme olmadı alamadım yani. Önemli olan para yapmak değil parayı alabilmek, kapanan kanalada ödeme yapan bi partner bulunda artık birde Youtube'dan kazanç sağlayalım. Özledim YT parasını yemeyi :D

sana mmm yeter :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri