Spamın çözümünü buldum

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
Beyler ben spamın çözümünü buldum

vallahi bence spama yakalanmamızın tek nedeni bu
Biz birden çok kanala tek ipden günde sürekli giriş çıkış giriş çıkış yapıyoruz bir kanaldan diğerine ondan diğerine ondan diğerine giriyoruz
youtubun politikalarını okudum diyoki herkesin birden çok fazla kanalı olması yasak işte biz bir ipden 5 10 dk içinde bir kanala girip çıkıp sonra başka kanala girip çıkıyoruz sonra başka bir kanala
şöyle düşünün mesela forumda iki üyeliğiniz var diyelim
tek ipden ikisinede giriş yaparsanız ytpara sistemi her iki üyeliğinizi de banlattırıyor
bir arkadaşımdan biliyorum yani yanlış anlaşılmasın benim hiç bi zaman multi üyeliğim olmadı
neyse sözün kısası bir ipden birden çok kanala sürekli giriş çıkış giriş çıkış yaparsanız google botlarıda aynen ytpara botları gibidir
sizi bir süre sonra fark ediyolar ve o ipden giriş yaptığınız bütün kanallarınızı kapattırıyor
yani benim hiç video yüklemediğim kanallarımda kapandı bunun başka bir açıklaması olamaz
benimde birden çok açtığım kanallarım kapandı videolu videosuz
neden kapandı sizce
ben bu kanallara hergün giriş çıkış giriş çıkış yapıyodum
ve bu kapanan kanallarımın içinde 12 tane kanal sağlam kaldı
bu 12 kanala da bir kerede 500 600 falan her birine video yüklemiştim daha sonra bu kanallara hiç giriş yapmadım ve bu kanallar şuanda sağlam duruyor
yani bu kanalların gmaillerini de diğer kapanan kanalların gmailleriyle birlikte bir günde açtım ve sanal tel numaralarıyla açmıştım
eğer diyorsanız ki sen kanallarını sanal tel nolarıyla açtığın için kapatıldıysa
ozaman bu 12 kanal neden ayakta kaldı
bunun başka bir çözümü olamaz
bence spamın tek nedeni bu, ben bundan böyle kanal açıcam bir kere giriş yapıcam bir kere video yüklicem ve o kanala en az bir ay girmiycem
bu kanalları kanal urllerinden bakıcam sadece

Birde mesela bir kanala giriş yaptınız ve sizden doğrulama istedi
kesinlikle kanalınızı doğrulamayınız
kanallarınıza giriş yapmak isterseniz hemen internet kafeye gidin ve kanallara giriş yapın kesinlikle pcnizde giriş yapmayın
ve internet kafeye gitiniz diyelim kanallarınıza giriş yapmak istediniz
bir kanala girdiniz ve yine onaylatma istedi sizden ve bu kanalı onaylarken daha önce kullanmadığınız noyu kullanınız
birde onaylattınız diyelim ve kanala giriş yaptığınızda kanalın spamla kapandığını gördüğünüzde kesinlikle daha sizden onaylatma isteyen diğer kanallarınızı onaylatmayın ve o kanallara hiç girmeyin
bırakın kazandırdığı kadar kazandırsın artık nereye kadar giderse
saygılar

ben bu dediklerine çok dikkat etmeme rağmen kanallarım kapanıyor bütün kanallara vpn ile giriyorum her kanal için ana hesaptan davet gönderip yeni adsense açıyorum bir girdiğim kanala işim bittikten sonra neredeyse hiç girmiyorum ama yinede kanallarım kapanıyor. Benim düşüncem etiketler olayı olumsuz etkiliyor.Ben çoğu kanalımın etiketler yüzünden kapandığını düşünüyorum. Ayrıca spam yapan arkadaşlar bence anlıkçı olmalılar.

Bende 1 hesapta 1 den cok kanala gırılebılır cunku adam oraya nıye koymus ozaman yenı kanal olustur butonunu spama yakalananlar 1 den cok hesap kullananlar ıcın sanırım.

1 Gmail Hesabı
. 100 kanal

500 Gmail Hesabı [ Spam a Yakalanan ]
. 1 er Kanal...........[ Böyle Yapanlar ]
Bence.. :)

eskiden aynı ipten 20 30 kanalıma giriş yapıyordum hemde günde onlarca defa hiç bir sorun ile karşılaşmadım.

Haftada 1 kanallarımı kontrol amaçlı hepsine düz ipten giriyorum, sorun olmuyor.
O ipten birde üstüne Adsenseye giriyorum, yine sorun olmuyor.

Fakat 1 adsenseye 500 kanal bağlayabilirsiniz diyen de youtube. Şimdi birden çok kanal bağlanabildiğine göre bu varsayım yanlış gibi. Spam olayını youtube bir açıklasa da herkes ona göre davransa ne güzel olur.

Kendi videolarımızı atmadığımız sürece kanalların kapanma olasılığı her zaman vardır ki kendi videosunu atanların bile kanallarının kapandığı oluyor.

Riski azaltmak için bir kanala aynı anda iki farklı bilgisayardan girmemek,bir seferde 100'den fazla video atmamak,bir hesaba toplamda 500'den fazla video atmamak ve hesaba olabildiğince az giriş yapmak benim uyguladığım taktikler.

Beyler ben spamın çözümünü buldum

vallahi bence spama yakalanmamızın tek nedeni bu
Biz birden çok kanala tek ipden günde sürekli giriş çıkış giriş çıkış yapıyoruz bir kanaldan diğerine ondan diğerine ondan diğerine giriyoruz
youtubun politikalarını okudum diyoki herkesin birden çok fazla kanalı olması yasak işte biz bir ipden 5 10 dk içinde bir kanala girip çıkıp sonra başka kanala girip çıkıyoruz sonra başka bir kanala
tek ipden ikisinede giriş yaparsanız ytpara sistemi her iki üyeliğinizi de banlattırıyor
bir arkadaşımdan biliyorum yani yanlış anlaşılmasın benim hiç bi zaman multi üyeliğim olmadı
neyse sözün kısası bir ipden birden çok kanala sürekli giriş çıkış giriş çıkış yaparsanız google botlarıda aynen ytpara botları gibidir
sizi bir süre sonra fark ediyolar ve o ipden giriş yaptığınız bütün kanallarınızı kapattırıyor
yani benim hiç video yüklemediğim kanallarımda kapandı bunun başka bir açıklaması olamaz
benimde birden çok açtığım kanallarım kapandı videolu videosuz
neden kapandı sizce
ben bu kanallara hergün giriş çıkış giriş çıkış yapıyodum
ve bu kapanan kanallarımın içinde 12 tane kanal sağlam kaldı
bu 12 kanala da bir kerede 500 600 falan her birine video yüklemiştim daha sonra bu kanallara hiç giriş yapmadım ve bu kanallar şuanda sağlam duruyor
yani bu kanalların gmaillerini de diğer kapanan kanalların gmailleriyle birlikte bir günde açtım ve sanal tel numaralarıyla açmıştım
eğer diyorsanız ki sen kanallarını sanal tel nolarıyla açtığın için kapatıldıysa
ozaman bu 12 kanal neden ayakta kaldı
bunun başka bir çözümü olamaz
bence spamın tek nedeni bu, ben bundan böyle kanal açıcam bir kere giriş yapıcam bir kere video yüklicem ve o kanala en az bir ay girmiycem
bu kanalları kanal urllerinden bakıcam sadece

Birde mesela bir kanala giriş yaptınız ve sizden doğrulama istedi
kesinlikle kanalınızı doğrulamayınız
kanallarınıza giriş yapmak isterseniz hemen internet kafeye gidin ve kanallara giriş yapın kesinlikle pcnizde giriş yapmayın
ve internet kafeye gitiniz diyelim kanallarınıza giriş yapmak istediniz
bir kanala girdiniz ve yine onaylatma istedi sizden ve bu kanalı onaylarken daha önce kullanmadığınız noyu kullanınız
birde onaylattınız diyelim ve kanala giriş yaptığınızda kanalın spamla kapandığını gördüğünüzde kesinlikle daha sizden onaylatma isteyen diğer kanallarınızı onaylatmayın ve o kanallara hiç girmeyin
bırakın kazandırdığı kadar kazandırsın artık nereye kadar giderse
saygılar

kusura bakma ama çok mantıksız bir şey dediğin. google kendisi zaten 500 adet kanal ekleme limiti koyuyor. senin dediğin tamamen ama tamamen yanlış birşey.

zaten şunu asla unutma youtube ve adsense kendisi der biz ip üzerinden işlem yapmayız. bunu ben dahil birçok kişi bilir. aynı iple alakasız bir konu. aynı ipten açılan 2 den fazla mailler spamdan gümler

Spam yapanlara çözümüde ben buldum :) Telif yollayıp kanallarını kapattırmak.. Eğer benim özgün kanallarım kopyalanıyorsa ben bunu yapıyorum. En iyi çözüm..

kusura bakma ama çok mantıksız bir şey dediğin. google kendisi zaten 500 adet kanal ekleme limiti koyuyor. senin dediğin tamamen ama tamamen yanlış birşey.

zaten şunu asla unutma youtube ve adsense kendisi der biz ip üzerinden işlem yapmayız. bunu ben dahil birçok kişi bilir. aynı iple alakasız bir konu. aynı ipten açılan 2 den fazla mailler spamdan gümler

kesinlikle anlattıkların tamamen yanlış
işte burda yalan söyledin
bana tek bir kaynak göster
adsense yardım paneline bak
google yardım paneline bak
youtub yardım paneline bak
ve bana söyle
nerde yazıyor 500 adet kanal sınıırı olduğunu
kesinlikle ama kesinlikle bu konuda en ufak açık net kesin bi bilgi yok
bana tek bir yazılı kaynak göstert youtubun adsensenin bize 500 kanal dediğini
hadi gösterde göreyim seni
kesinlikle ama kesinlikle youtub adsense böyle bişey söylemedi
bütün adsense yardım paneline baktım böyle bişey kesinlikle ama kesinlikle yok
sen daha adsensenin nolduğunu bilmiyoken sen daha kırtasiyeden a4 kağıdı alırken ben bu işin kitabını yazdım senin şuanda geçmekte oldğun yollardan ben yıllarca önce geçtim

En iyisi Spam yapmayan, Özgün videolar yollayın.
Ben sizin yerinizede Spam yaparım.
:D

kesinlikle anlattıkların tamamen yanlış
işte burda yalan söyledin
bana tek bir kaynak göster
adsense yardım paneline bak
google yardım paneline bak
youtub yardım paneline bak
ve bana söyle
nerde yazıyor 500 adet kanal sınıırı olduğunu
kesinlikle ama kesinlikle bu konuda en ufak açık net kesin bi bilgi yok
bana tek bir yazılı kaynak göstert youtubun adsensenin bize 500 kanal dediğini
hadi gösterde göreyim seni
kesinlikle ama kesinlikle youtub adsense böyle bişey söylemedi
bütün adsense yardım paneline baktım böyle bişey kesinlikle ama kesinlikle yok
sen daha adsensenin nolduğunu bilmiyoken sen daha kırtasiyeden a4 kağıdı alırken ben bu işin kitabını yazdım senin şuanda geçmekte oldğun yollardan ben yıllarca önce geçtim

şimdi sne kanıtmı istiyosun. hey Rabbim adam tam olarak hiç birşeyi bilmeden yorum yapıyor.

gir bakiyim adsense hesabına orda hesap ayarlarına tıkla bakiyim ardından kanalları eklediğin yerin etrafını iyice bi incele bakiyim. sonra gerekirse adsenseye mail at bakiyim de kaç kanal sınırım var.

bak abicim bir işte yorum yapıp bilgi verebilmen için o işi iyi bilmen lazım. madem youtube tek kanal dışındakileri kapatıyor ozaman

1- neden alt kanal özelliğini getirdi.
2- bunu iyice oku çok ama çok önemli neden adsensede birden fazla kanal eklenebiliyor. azıcık düşün taşın ben burdayım yazarsın. ve lütfen hiç bişi bilmedne kesin yanlışsın deme

bu arada googlede azat_usta ya bakalım internet geçmişimi gör sonra benim hakkımda yorum yap. sonra de sen a4 alırken biz neler yapıyoduk. sen fareden korkarken bizler neler neler yapıyoduk

"youtubun politikalarını okudum diyoki herkesin birden çok fazla kanalı olması yasak "

Nerde okudunuz acaba? youtube birden fazla kanal açmaya izin veriyor, ve belirtmekte fayda var son güncellemesinde 1 gmailden fazla kanal açmakta yeni bir özellik.

"vallahi bence spama yakalanmamızın tek nedeni bu"

Spam yaparak youtube'den ban yemek ile, Organik doğal bir youtube kanalının kapanmasında çok fark var.

şimdi sne kanıtmı istiyosun. hey Rabbim adam tam olarak hiç birşeyi bilmeden yorum yapıyor.

gir bakiyim adsense hesabına orda hesap ayarlarına tıkla bakiyim ardından kanalları eklediğin yerin etrafını iyice bi incele bakiyim. sonra gerekirse adsenseye mail at bakiyim de kaç kanal sınırım var.

işte bak sana tekrar anlatıyım
daha adsense hesap ayarlarında bahsettiğin yerin ne olduğunu bile daha bilmiyosun
dur ben sana anlatıyım
işte resmini çektim

işaretlediğim yerden bahsediyosun
daha bu bahsettiğin yerin bile ne olduğunu bilmiyosun
dur ben sana anlatıyım
davet et yeri ne işe yarar biliyomusun
keisnlikle ama kesinlikle youtub kanallarıyla kesinlikle ama kesinlikle en ufak uzaktan yakından bir alakası yok
anlatıyım sana
mesela adsensenin yönetici maili [email protected]
sen başka bir maili adsensene yönetici olarak atmak istersen
burada bir maili davet ediyosun sonra o maili yönetici olarak atıyosun
ve en fazla 12 tane maili davet ediyosun
istersen dene
hani dediğin gibiyse niye 12 den fazla maili davet edemiyoruz
bi sitersen dene
eğer dediğin gibiyse hani sınır 500 dü
oysa burada sadece en fazla 12 gmaili davet ediyosun
ayrıca kendini bilgili zannediyosun
youtub adsense yokken bile adsensede bu özellik vardı
yani mailine başka bir maili yönetici atamak istediğinde burayı kullanıyosun
buranın kesinlikle ama kesinlikle youtub 500 kanal limitiyle böyle uzaktan yakından en ufak hiçbir alakası yok
daha bunu bilmiyosun
davet et yerinin youtub kanallarıyla en ufak uzaktan yakından bir alakası yok
daha adsense youtube yokken bile bu özellik vardı burda daha bunu bilmiyosun gelmiş bide konuşuyosun

bu arada googlede azat_usta ya bakalım internet geçmişimi gör sonra benim hakkımda yorum yap. sonra de sen a4 alırken biz neler yapıyoduk. sen fareden korkarken bizler neler neler yapıyoduk

ayrıca benim eski üyeliğim xxxxx
forumda bir sürü serkan abi dahil bir sürü kişi beni tanır
bi kera yaz forumda arattır bak bakalım açtığım konulara bu forum 14 15 şubatta açıldı ben 19 şubatta üye oldum va ayrıca bi googıla xxxx, xxxx yaz bak bakalım kaç sonuç çıkıyor

edit..
Ayrıca sen daha adsensenin nolduğunu bilmiyorken ben 2008 den beri adsenseyle uğraşıyorum
siz hepiniz youtub adsense çıktığı için adsenseyle tanıştınız
birde web geçmişim diyorsun
sen daha küçücük çocukken ben bilgisyaar programcılığını bitirdim
ve yazdığım scriptlerin yazılımların haddi hesabı yok

Tamam da kardeşim Google Adasense Politikasında 500 site Ekleme Youtube hesabı ekleme Etkin bu durumda span Sorunu tek PC üzerinden Açılan Hesaplara bağlamak Pek Mantıklı Gelmiyor. Ama Konu Hakkında bişe Demiyorum çünkü Farklı ip üzerinden Açılmış kanalım kapandı Topluluk İhlali yedi Bunun Nedeni ne Ya şikayet iyoruz Yada saldırı Bir şeklilde Trde Açılan Bütün kalallar Sanki birilerine haber ediliyor. Bir kaç gün içinde Topluluk İhlali iyor.. En iyisi bunu Beklemek youtubenin Bu İşe bir çözüm bulmasını beklemektir. Farklı İp kullanarakta Adsense Hesabımızı Riske Sokmanın anlamı yok En iyisi sabretmek bu aralar Çok kanal kapandı... Hepsi Span Kanallar yüzünden.. Çok hayin bir Milletiz Para İçin başkasının Göz Yaşına bakmadan Sahte telif yollicak Kadar Hayin İnsanlarımız Var ne yazık Ki manterite bu Ben kazanim o kazanmasın. Bir kez daha paranın İnsana Hakim Olduğunu Burada anladım.. Para İçin insanlar birbirlerine Düşman Oldu para Herşey değil. sadece İhtiyaçtır.. İnşallah sorulnar Düzelir herkes Bu tür span topluluk ihlali suçlamalarından Kurtulur..

işte bak sana tekrar anlatıyım
daha adsense hesap ayarlarında bahsettiğin yerin ne olduğunu bile daha bilmiyosun
dur ben sana anlatıyım
işte resmini çektim

işaretlediğim yerden bahsediyosun
daha bu bahsettiğin yerin bile ne olduğunu bilmiyosun
dur ben sana anlatıyım
davet et yeri ne işe yarar biliyomusun
keisnlikle ama kesinlikle youtub kanallarıyla kesinlikle ama kesinlikle en ufak uzaktan yakından bir alakası yok
anlatıyım sana
mesela adsensenin yönetici maili [email protected]
sen başka bir maili adsensene yönetici olarak atmak istersen
burada bir maili davet ediyosun sonra o maili yönetici olarak atıyosun
ve en fazla 12 tane maili davet ediyosun
istersen dene
hani dediğin gibiyse niye 12 den fazla maili davet edemiyoruz
bi sitersen dene
eğer dediğin gibiyse hani sınır 500 dü
oysa burada sadece en fazla 12 gmaili davet ediyosun
ayrıca kendini bilgili zannediyosun
youtub adsense yokken bile adsensede bu özellik vardı
yani mailine başka bir maili yönetici atamak istediğinde burayı kullanıyosun
buranın kesinlikle ama kesinlikle youtub 500 kanal limitiyle böyle uzaktan yakından en ufak hiçbir alakası yok
daha bunu bilmiyosun
davet et yerinin youtub kanallarıyla en ufak uzaktan yakından bir alakası yok
daha adsense youtube yokken bile bu özellik vardı burda daha bunu bilmiyosun gelmiş bide konuşuyosun

ayrıca benim eski üyeliğim kera
forumda bir sürü serkan abi dahil bir sürü kişi beni tanır
bi kera yaz forumda arattır bak bakalım açtığım konulara bu forum 14 15 şubatta açıldı ben 19 şubatta üye oldum va ayrıca bi googıla keraxxx, kerafb yaz bak bakalım kaç sonuç çıkıyor

edit..
Ayrıca sen daha adsensenin nolduğunu bilmiyorken ben 2008 den beri adsenseyle uğraşıyorum
siz hepiniz youtub adsense çıktığı için adsenseyle tanıştınız
birde web geçmişim diyorsun
sen daha küçücük çocukken ben bilgisyaar programcılığını bitirdim
ve yazdığım scriptlerin yazılımların haddi hesabı yok

lütfen okadar gereksiz laf kalabalığı yapma 12 hesapmı diyorsun benim adsemsemde şuanda toplamda 240 kanal var ee noldu yani dur şimdi hesabıma giriyimde sana resim çekim 500 adet sınırını. çok bilmişlik yapıyosun hakkaten çok bilmek iyi ama bilmiş gibi yapmak bu güzel değil.

ayrıca bunu iyi oku. ben adsenseyle 2004 yılında tanıştım. henüz 12-13 yaşlarındayken

ayrıca bunu iyi oku. ben adsenseyle 2004 yılında tanıştım. henüz 12-13 yaşlarındayken

he he bende inandım
hadi resim gösterde göreyim
bu bir

ikinciside madem adsenseye 2004 yılında tanıştın
hadi 2004 yılının ay ay kazançlarının resmini çek hadi göreyim seni
böyle adım gibi biliyorum bırak 2004ü sen youtubla adsenseye başladın adım gibi biliyorum hadi beni yanılt 2004 ay ay kazançlarının resmini çek koy

he he bende inandım
hadi resim gösterde göreyim
bu bir

ikinciside madem adsenseye 2004 yılında tanıştın
hadi 2004 yılının ay ay kazançlarının resmini çek hadi göreyim seni
böyle adım gibi biliyorum bırak 2004ü sen youtubla adsenseye başladın adım gibi biliyorum hadi beni yanılt 2004 ay ay kazançlarının resmini çek koy

adsenseye mail atta şu adamın 2004 ten beri kapattığınız tüm hesapların bir resmini yollayın diye.

şimdi adsense paneli değiştiği için daha doğrusu adsense yazılarının açıklamalarının yerleri değişti. resim bulunca koyarımda şimdi sana şu başlığı incele bak bakalım kaç kanal ekleniyor.

1-http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/1918-adsense-500-kanal-siniri.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri