Spamlanacak Kanal Aramak Yorucu Değil mi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,

Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.

Sık sık kanal açan, yoğun spam yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.

Logolu kanal spamlama cesareti gösteren var mı :)

Bir de aynı videolardan 4-5 kanal oluşturma fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Her spamlayacak kanalımız için video bulmak inanılmaz zor oluyor :)

Önerileri alayım.

Dostum hazır videoyu arayamıyorsan. O videoyu çekecekler ne yapsın :) Onu çekecek adam uğraşıp didinip kaç saatte bir video yapıyor. Sen de bir zahmet uğraşıp bul ;)

Senden iyi spamcı var mı :D

Ya herşeye hakimim de, üşeniyorum çok spamlanacak uygun kanalları bulmak çok zamanımı alıyor ve yoruyor kolay bir yol geliştirmem lazım buna çünkü günde çok kanal açıyorum

Aynı Dert Bendede ar Hocam :) Günlük Kanal Açıyorum Bu Ünlem Yüzünden Ayrıca Kanal Bulmakta Baya Zor :/

Selam arkadaşlar,

Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.

Sık sık kanal açan, yoğun spam yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.

Logolu kanal spamlama cesareti gösteren var mı :)

Bir de aynı videolardan 4-5 kanal oluşturma fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Her spamlayacak kanalımız için video bulmak inanılmaz zor oluyor :)

Önerileri alayım.

Zamanında aCemi CEsaretiyle Denenmiştir:D Alex Şöyle diyim :D Dısney Collectıon kanalınından bile video attım Ertesi Gün Telif geliyor mutlaka :D

Dostum hazır videoyu arayamıyorsan. O videoyu çekecekler ne yapsın :) Onu çekecek adam uğraşıp didinip kaç saatte bir video yapıyor. Sen de bir zahmet uğraşıp bul ;)

Ya bulmak da sorun yokta, her gün 25 kanal açınca zor oluyor işte kopyalanacak kanal yetiştirmek :)

kazanç makul bi seviyeye ulaştıkdan sonra spama gerek kalmıyor. zaten dahada abartırsanız spamı gelen kazançtanda oluyosunuz.

Aynı Dert Bendede ar Hocam :) Günlük Kanal Açıyorum Bu Ünlem Yüzünden Ayrıca Kanal Bulmakta Baya Zor :/

Kanal bulma tekniklerini biliyorum, derdim çok yorması ve üşenmem çünkü hergün 40-50 spamlanacak kanal gerekiyor logosuz spama uygun

Bu işin kralı [MENTION=1523]mNote[/MENTION]. Çok sayıda kanal açıp içini saçma sapan videolarla doldurmak yerine izlenecek videolar bulmayı ve onları kopyalamayı başarıyor. Haftanın 1 ya da 2 günü hiç bir şekilde kanal açmak, kanal kopyalamak vb. işlemlerle uğraşmayıp Youtube gezerek, Excel dosyasına kopyalanabilecek kanalları, izlemeye aldığı kanalları düzenli olarak ekliyor ve takip ediyor. Bu tarz çalışan arkadaşlar için başarının kilit noktası bu çalışmadan geçiyor bence zaten.

kazanç makul bi seviyeye ulaştıkdan sonra spama gerek kalmıyor. zaten dahada abartırsanız spamı gelen kazançtanda oluyosunuz.

Evet belirli bir düzeye çıkarana kadar arayacağız mecbur, daha kolay bir yolu olsa keşke

Logolu kanallar kopyalıyor musunuz?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] ünlem ve para kazanma kapatılma dert değil senin için heralde :D birileri çözüm bulmuş gibi

Bu işin kralı [MENTION=1523]mNote[/MENTION]. Çok sayıda kanal açıp içini saçma sapan videolarla doldurmak yerine izlenecek videolar bulmayı ve onları kopyalamayı başarıyor. Haftanın 1 ya da 2 günü hiç bir şekilde kanal açmak, kanal kopyalamak vb. işlemlerle uğraşmayıp Youtube gezerek, Excel dosyasına kopyalanabilecek kanalları, izlemeye aldığı kanalları düzenli olarak ekliyor ve takip ediyor. Bu tarz çalışan arkadaşlar için başarının kilit noktası bu çalışmadan geçiyor bence zaten.

Evet en akıllıcası bu, izlenecek kategorileri ayıklamaya çalışıyorum bende.

Ama Onur benim derdim günde 6-7 saatimi alıyor zoruma gidiyor bir sürü partner kanal açıyorum ben o kadar zamanda :)

---------- Mesaj saat 18:53:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:47 civarında gönderildi. ----------

Maşallah. Biz 5 tane kanalla korkarak spam yaparken adam cesur yürek. Ben 5 kanal kapanınca yenisini açmak için üşeniyorum. Helal olsun ne diyeyim.

Abuk subuk videolarla doldurmamaya çalışacağım kanalları daha seçici olmam lazım en nefret ettiğim şey kanal aramak :) rutin işleri yapmak daha zevkli kafa rahat :D

---------- Mesaj saat 18:54:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:03 civarında gönderildi. ----------

intro olanları bile affetmiyom :D tabi kanalın özgün olmamasına dikkat ediyom.

İntrolu logolu alsam hiç sıkıntı kalmaz 1 saate 50 kanal bulurum, ben logosuz dertsiz kanal ayıklıyim diye çok yoruluyorum :)

Cesurca hunharca büyük kanal kopyalayan var mı spamcılar arasında : )

Evet en akıllıcası bu, izlenecek kategorileri ayıklamaya çalışıyorum bende.

Ama Onur benim derdim günde 6-7 saatimi alıyor zoruma gidiyor bir sürü partner kanal açıyorum ben o kadar zamanda :)

Abi açma işte, birara o 200 kanalla benim 200 kanalla kazandığımın 92 katını kazanıyordu :D kanal sayısını salla daha az aç daha çok izlenecek aç. Bir de logolu olanlarla uğraşma bence hiç, yabancılar ispiyoncu hemen ana kanal sahibine gidiyor videolarının kopyalandığı o durumlarda.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] ünlem ve para kazanma kapatılma dert değil senin için heralde :D birileri çözüm bulmuş gibi

artık umrumda değil onlar :)

Yeni Kanallarda az ünlem oluyor siliyorum onları da.

para kazanmam kapansa ne olucak 25 kanal açıyorum günde :D

peki 1 kanal kapanınca diğerlerinin para kazanması gitmicek mi :O

ya bende partner kanal işinde çok acemiyim ilk acemiliğimde creative partner olmuş ilk telifte attı 1 aydır adsense çalışıyorum... bu partnere başvurma konusunda özelden taktik verecek yardım sever bir arkadaş üstad abi varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri