Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gardaş 1 kanal kopyalamıyoruz 3-5 kanalı 1 kanala aıyoruz 3-5 kanaldada bol video oluyor onu açtın sağında önerilen kanallar var onlar iyidir
sağdaki önerilen kanallar Milyon aboneli kanallar oluyor onlara bulaşmıyorum ben
önceden spam çalışırken, kanal aramasına ilgili kelimeyi yazıp ilk 9-10 sayfadan 15 - 20 kanal belirleyip 1,500 videoyu falan tamamlayan indirip direk yüklüyordum, bazen zaten spam yapmış kanallar denk geliyordu 900 - 1000 video lu onları bölerek aynı kategoride 2-3 kanal oluşturuyordum
o şekilde değil la bi kanal açtın o kanalın önerdiği kardeş kanallar oluyor ya onlar
Ben de öyle yapıyorum ama çok genel kategoriler dışında orda kanal bulmak zor oluyor.
Örneğin: league of legends yazınca spamlanacak amatör kanal epey az.
---------- Mesaj saat 18:22:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:21:22 civarında gönderildi. ----------
he onları diyorum ben de çok büyük kanallar öneriyor hep nedense
Arayarak buluyozmilyon aboneli lere bulasmadim diyosun amA ben cekiyom sikinti olmuyo medala ehowtech kanalini cektim birak telifi dogru duzgun eslesen bile gelmedi video bol olsunda ne olursa olsun
![]()
işte doğru arama şeklini soruyorum ben de.
ya ben de çekeceğim milyon aboneli sonra teliften kapanacak bütün kanalların para kazanma gidecek o yüzden risk almıyorum.
Benim çekeceğim kanalların özellikleri:
- Abone sayısı 5k yı geçmeyen
- Bir de videolarına logo basmayan kanallar.
Şu günlerde kanal üretim hızım çok iyi ama kategori ve kopyalanacak kanal bulma sıkıntısı yaşıyorum.
la öylesine bulduğum kanaldı tam copylik kanalmış haa ama bıraktım o işleri
Spami cozdun galiba
birde imzasi olan kanali cekme
Yine spam yine [MENTION=1316]Alex[/MENTION] arkadaş![]()
![]()
spamdan bir kazanç elde etmeden bu dünyadan gitmem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.