SpammerLar Baksın :)

• Kullanıcı caner731
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

caner731

Kayıtlı Üye
Merhaba Spammerlar ben yeni spamcı olarak bişe sormak istiyorum.

Bu herkez kategori bul diyenler ne için ?

ben Spamı her kategoriden kanal olusdururak yapıyorum hangi kanallar hangi kategoriler denk gelirse şekilde yapıyorum.

Sizler belli 2-3 kategori var sadece o kategorilerde bu surumu kanal yapıyosunuz ? ben şimdi türkce calısıodum 3-5 kanal acdım şimdi baka ulkelerinkinede gecicem, suan kazanmıyorum ama kanal acıyorum 35-50 video arası atıom 1 kanala sadece şimdi sizden ogrenmem gereken şu = spam yaparken belli kategori biliosunuz o kategorilerdemi çalısıosunuz yoksa benim gibi ne gelirse onune tutabilicek izlenebilecek kategoride oldugunu tahmin ettiginiz her kategoriden mi kanal yapıosunuz ben her kategoriden 1 er kanal yapıorum her kategoride 1 kanal diosamda tutabilcegini dusundugum kategoriler arasdırırken tutabilecek yani izlenim alabilcegim kategorileri arıyorum, ben zaten suan gunde 2 kanal acarak spam yapıom dahada iyi kavradıkca para kazandıkca gunde 10 kanal acarak yapmayı dusunuom. sorumu sordum cevap verilirse cok teşekkur ederim.

Evde Abim uyuyordu Klavye ye İyi basamıom (ses cıkmasın diye) bazı Harfleri eksik yazdıysam AFFOLA :)

EK SORU :: Birde Bişe Sorucam Şimdi Spammerler Ülke Olarakda İyi Getiren Yer buluyor değilmi ben türkçede buldugum kategoriyi yabancılarda bakıyorum izlenim alabilecek gibiyse orada da yüklemeyi dusunuyorum dogrumu dusunuyorum acaba ? yabancılarda o ulkenin diline gore bbakıyorum :)

Son düzenleme:
İzlenim potansiyeli olan herşey

spamın bi kuralı yoktur kardeş kafana ne yatarsa onu basar geçersin :)

benim 2 3 tane yüklediğim içerik var saolsunlar ne kadar çok telifde gelse flag da gelse 4 5 aydır sırtımı yere getirmiyolar. ha ben spammer olıuyomuyum orasını bilmem. diğerleri gibi 50 60 kanalım yok bi kanala 100 200 video abanmıyorum, ben ne oluyorum ya o zaman :O

İzlenim potansiyeli olan herşey

spamın bi kuralı yoktur kardeş kafana ne yatarsa onu basar geçersin :)

bu cevaplar iyidi :) tam bekledigim cevaplar

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

benim 2 3 tane yüklediğim içerik var saolsunlar ne kadar çok telifde gelse flag da gelse 4 5 aydır sırtımı yere getirmiyolar. ha ben spammer olıuyomuyum orasını bilmem. diğerleri gibi 50 60 kanalım yok bi kanala 100 200 video abanmıyorum, ben ne oluyorum ya o zaman :O

bu yazdıgına gore bende dizi çalısıodum işte telifler falan tabi :) şimdi gunde 2 kanal acarak degişik kategori videoları bulup cekerek yapıom bişeler bakalım suan kazanmıyorum hiç bişe 3 gun oldu zaten :)

en sevmediğim spam tarzı her kategoriye saldıranlardır kardeş, inan hiç bir şekilde kazanç da elde edemezler.
ilk önce 2-3 ay uğraş kendine bir kategori bul, o kategoride uzman ol, sadece o kategoriden aç.
ben tek kategori çalışıyorum şu an, öyle ki rahat günde 10 kanal açarım. Çalıştığım kategoride tekel olacam nerdeyse :D tabi bunu sahte telif atmadan millete fenalık yapmadan yaparım. Benim sistemim belli, eger adam gelip benim kanalımı, kategorimi kopyalarsa ben kopyaladığını fark etmem bile, benim kanallarım arasında göremem bile :D görsem de sevinirim anaa ne güzel bak sen de çalış afacan derim

en sevmediğim spam tarzı her kategoriye saldıranlardır kardeş, inan hiç bir şekilde kazanç da elde edemezler.
ilk önce 2-3 ay uğraş kendine bir kategori bul, o kategoride uzman ol, sadece o kategoriden aç.
ben tek kategori çalışıyorum şu an, öyle ki rahat günde 10 kanal açarım. Çalıştığım kategoride tekel olacam nerdeyse :D tabi bunu sahte telif atmadan millete fenalık yapmadan yaparım. Benim sistemim belli, eger adam gelip benim kanalımı, kategorimi kopyalarsa ben kopyaladığını fark etmem bile, benim kanallarım arasında göremem bile :D görsem de sevinirim anaa ne güzel bak sen de çalış afacan derim

tabiki bu dediginde iyide sole bişe var ben 1 kategori keşfettim mesala şimdi o kategoride her gun 5 kanal yapsam bi sure sonra yeni atacak video kalmıcak ne yapcam :D her gun 5 kanal demek 250 video demek hadi suanki gibi 2 kanal yapayım 100 video demek her gun kimi spamlıcam ? :) sonra o tek kategoride tek tek video indirmem gerekecek :D bi sure sonra kendi kanallarımıda spamlıcam ozamn ? bunu mu demek istiyorsun acaba ?

Edit : Birde her kategoriye salça olmak yok yani izlenim alabilcegim kategorilerde 1 kanal buluom spamlanacak cekıom 1 tanede baska kategoride buluom gunde 2 kanal spam lıom suanlık.

Merhaba Spammerlar ben yeni spamcı olarak bişe sormak istiyorum.

Bu herkez kategori bul diyenler ne için ?

ben Spamı her kategoriden kanal olusdururak yapıyorum hangi kanallar hangi kategoriler denk gelirse şekilde yapıyorum.

Sizler belli 2-3 kategori var sadece o kategorilerde bu surumu kanal yapıyosunuz ? ben şimdi türkce calısıodum 3-5 kanal acdım şimdi baka ulkelerinkinede gecicem, suan kazanmıyorum ama kanal acıyorum 35-50 video arası atıom 1 kanala sadece şimdi sizden ogrenmem gereken şu = spam yaparken belli kategori biliosunuz o kategorilerdemi çalısıosunuz yoksa benim gibi ne gelirse onune tutabilicek izlenebilecek kategoride oldugunu tahmin ettiginiz her kategoriden mi kanal yapıosunuz ben her kategoriden 1 er kanal yapıorum her kategoride 1 kanal diosamda tutabilcegini dusundugum kategoriler arasdırırken tutabilecek yani izlenim alabilcegim kategorileri arıyorum, ben zaten suan gunde 2 kanal acarak spam yapıom dahada iyi kavradıkca para kazandıkca gunde 10 kanal acarak yapmayı dusunuom. sorumu sordum cevap verilirse cok teşekkur ederim.

Evde Abim uyuyordu Klavye ye İyi basamıom (ses cıkmasın diye) bazı Harfleri eksik yazdıysam AFFOLA :)

Kardeşim sen şuan doğru olanı yapıyorsun her kategoriden 1er kanal açıcaksın zamanla hangi kategoriden para kazanmaya başlarsan o kategori üzerinde yoğunlaşacaksın yani kategori aramaya devam et.

spam ın çok çeşidi var onu senin belirlemen gerek ama doğru yoldasın böyle devam et yaptığın kanallardan ne tür içeriklerle ve nasıl çalışman gerektiğine sen karar vericeksin zaten...

forumda bir arkadaş var spamcının dibi, kanal yapmış spam çöpmüş bildiğin kanal videoları silsem mi bile düşünmüş bile hiç izlenmiyormuş vs, kanal birden bi tutuyor günlük 500 tl bırakıyor. Spamda [MENTION=9020]Alex[/MENTION] dediği ve nasip :)

Dipnot: O arkadaşın bu ara nasip'i kötü her açtığı kanala flag spam geliyor :):)

Son düzenleme:
forumda bir arkadaş var spamcının dibi, kanal yapmış spam çöpmüş bildiğin kanal videoları silsem mi bile düşünmüş bile hiç izlenmiyormuş vs, kanal birden bi tutuyor günlük 500 tl bırakıyor. Spamda @Alex dediği ve nasip :)

Dipnot: O arkadaşın bu ara nasip'i kötü her açtığı kanala flag spam geliyor :):)
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] in dedigini suan yapıyorum ama dogru yoldamıyım diye sordum suan spamcılar tek bana gunde 2 kanal acma daha fazla aç derlerse haklılar o konuda farklıyım tek gunde 2 kanal ne laa deseler haklılar :) ama suan ogrenme asamasındayım spamı onceden dizi calısıodum.

Alexi konuya cok etiketledik nick degiştirmesin :)

tabiki bu dediginde iyide sole bişe var ben 1 kategori keşfettim mesala şimdi o kategoride her gun 5 kanal yapsam bi sure sonra yeni atacak video kalmıcak ne yapcam :D her gun 5 kanal demek 250 video demek hadi suanki gibi 2 kanal yapayım 100 video demek her gun kimi spamlıcam ? :) sonra o tek kategoride tek tek video indirmem gerekecek :D bi sure sonra kendi kanallarımıda spamlıcam ozamn ? bunu mu demek istiyorsun acaba ?

Edit : Birde her kategoriye salça olmak yok yani izlenim alabilcegim kategorilerde 1 kanal buluom spamlanacak cekıom 1 tanede baska kategoride buluom gunde 2 kanal spam lıom suanlık.

kardeş dedim ya önce bi kategori bul, öyle bir kategori olsun ki sürekli yenilenebilsin, sen geliştirebil. Bunda 2-3 ay uzman ol, bırak kazandırmasın o 2-3 ay, sonra tamamen ona yönel.
şimdi sen tutup ben kategori buldum diye 1988 yılındaki bi tv dizisini atarsan elbette bi sure sonra, hatta ertesi gün kendini spamlarsın.
Ayrıca eğer kanalın 2 telif almışsa ve sen kalan videoları gizliye alacaksan kanal kapanmasın diye; kendine spam yapmak hayat kurtarır ;)

Spamda ilk başladığın zamanlarda pitbull gibi olman lazım. Yapışcan her yere. Sonra nerden iyi kemik geliyor zaten anlayacaksın. Ondan sonra uslu modda spamlayacaksın :D

Bence amelelik o kadar kategori çalışmak.ilk üç ay keşfet.hangi kategori.iyi.kötü gör biryerden adam gibi kazanç sağlarsan şunu diyeceksin.ulan şuna bak nasıl kazandırıyor bu kategori.dur ben buradan yürüyim.ama şuan için deneme amaçlı herşeyden at.tek kategori belki tek kanal ile kazanıyorum.yada at geç mantığı kullan.yapıştır.yapıştır koy.kenara bi daha elleme.ikinci adsensem bu.şekilde. 3.4. Belli stratejilmle başka.şekilde çalışıyorum.tarzını sen belirle.spammer olmak demek kendi tarzını oluşturanlardır

Aynen öyle ben şuan keşif aşamasındayım kafam allak bullak ama 3-5 kırıntı var bişiyler çalışmaya devam

yakında bizim mahallenin kahvecisi çırağı kasabı bakkalı çakkalı da girecek bu işe. girmeyen kalmadı zaten.

herkez girsin google parasımı bitcek.... bu piyasa küçülmüyor büyüyor bence sıkıntı olmaz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri