SSD Disk - Limitsiz Trafik - Windows veya Linux - Up/Down VDS - $12.95

VPS.Systems

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vps.systems
STOLAR TÜKENMİŞTİR!!!

Merhabalar,

Bir önceki ve halen aktif olan kampanyamızda Fransa Lokasyonlu, DDOS Korumalı ve Limitsiz trafikli ve SATA diskli VDS Sunucu paketlerimizi duyuruştuk.

Şimdi de SSD diskli (SATA diskli sunuculardan daha performanslı) Fransa lokasyonlu, DDOS Korumalı ve Limitsiz trafik VDS paketlerimizi duyurmak istiyorum.

Paketler ve diğer detaylar;

Youtube Kanal Sahipleri için Windows 7 Ekran kartı 128MB (yazılımsal) ve Ses kartı tanımlı ve Aşağıdaki programlar kurulu olarak teslim edilecektir. Aşağıdaki hazır paketi isteyenler Sipariş sırasında Operating System sekmesinden Windows 7 (YT Ozel) seçsinler;
windows_7_programs.jpg

Camtasia Studio 8 (%70 türkçeleştirilmiş), Freemake Video Convert, uTorrent, IDM, Chrome, MySQL-front, Notepad++, Yandex ve Filezilla FTP programları.

SSD VDS 1024
1 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
1GB DDR3 RAM
25GB SSD Disk
Limitlendirilmemiş Trafik
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon
460Gbps ye kadar DDOS Koruma
Linux/Windows işletim sistemi

Aylık: $12.95 - STOK YOK

SSD VDS 2048
1 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
2GB DDR3 RAM
40GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $19.95 - STOK YOK

SSD VDS 3072
2 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
3GB DDR3 RAM
60GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $24.95 - STOK YOK

SSD VDS 4096
2 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
4GB DDR3 RAM
80GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $29.95 - STOK YOK

Windows 7 Sunucudan bir görüntü;
windows7_screen.jpg

Teslim süresi ve kurulum;
Linux/Windows VDS Sunucuların Kurulumları 11:00 - 02:00 saatleri arasında yapılmaktadır, teslim süreleri sipariş onayından sonra İşletim sistemi ve yoğunluk durumuna göre 1 ila 4 saat arasında değişebilmektedir ve bazen daha da erken olabiliyor.

Ücretsiz Panel Kurulumları;
  • cPanel/WHM (Linux)
  • DirectAdmin (Linux)
  • Kloxo (Linux)
  • Webmin (Linux)
  • Plesk (Linux/Windows)
  • XOPanel (Linux/Windows)
  • cPanel DNS Only (Linux)
  • MyDNSConfig3 (Linux)

NOT: cPanel/WHM, DirectAdmin ve Plesk Panel lisansları dahil değildir. cPanel DNS Only, Webmin, LXAdmin (Kloxo) ve MyDNSConfig3 panelleri ücretsizdir. Sadece XOPanel için 10 alan adı limitli beta lisans isterseniz bizim tarafımızdan başvuruda bulunup aktif edilir. Başka panel kurulumları istekleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

VDS Sunucuları kullanabileceğiniz alanlar;
  • Web hosting
  • Radyo hosting
  • Oyun Sunucuları
  • Mesajlaşma programları (Skype, Yahoo & IAM)
  • YouTube, IDM & TORRENT (UP/DOWN)
  • Kişisel veya Kurumsal projeler

NOT 2: VDS sunucuları Hack unsurlarında, W a r e z paylaşımlarında, DDOS ve Botnet gibi saldırılarda kullanmak kesinlikle yasaktır! tespit veya şikayet durumunda hizmet GERİ İADESİZ iptal edilecektir.

VDS Hizmetinde bilinmesi gerekenler ve ortak özellikler;
  • Barındırılan her site içeriğinden kesinlik ile müşterilerimiz sorumludur.
  • Aylık kiralanan VDS Sunucularda geri ödeme bulunmamaktadır.
  • VDS yönetimi tamamen müşteri sorumluluğu ve kontrolü altındadır.
  • Destek talepleriniz için ticket sistemi kullanılmalıdır.
  • Yedek alma sorumluluğu müşteriye aittir.
  • VDS'lere format atma işlemi ücretsiz ayda 1 kere bizden isteyebilirsiniz.
  • Ödemelerinizi Banka Havalesi / EFT ve PayPal (+5%) yolları ile yapabilirsiniz.

Ödeme Yöntemleri: PayPal ve Banka Havalesi

Türkiye Banka hesaplarımız için Tıklayın.

Destek Sistemi;
+ 7/24/365 Ticket Sistemiyle Destek (Tüm Destek Talepleri Ticket Sistemi Üzerinden Yapılmaktadır, Skype ve E-posta önbilgilendirme, teklif ve satışlar içindir.)

Görüş ve geri dönüşler;

DDOS Korumalı SSD VDS paketini sipariş verdim saolsun çok yardımcı oldu :) çok ilgili arkadaş herkese tavsiyemdir :)
: Teslim edilmiştir, Teşekkürler.

Önemli not: Skype adresimiz vps.systems dir vps_systems kullanıcısı bize ait değildir lütfen eklemeyin.

Her türlü soru ve görüşleriniz için bize [email protected] adresimizden veya vps.systems kullanıcısını skypeden ekleyip bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

logo_new.png

E-mail: [email protected]
https://vps.systems/
TR Y.S. Belge No: 1828

Son düzenleme:
Şikayeti olan arkadaşlar lütfen konu altında değilde ayrı bir şikayet konusu açarsalar sevinirim.

sitenizi inceliyorum fiyatlar burada verdiğiniz fiyatlara göre yüksek. ya sitenizde sorun var yada sizin haberiniz yok bundan aynı özellikler 19.95 iken sizin satışınız 24.95 sizden mi alalım yoksa sitenizden mi :) kararsız kaldım

sitenizi inceliyorum fiyatlar burada verdiğiniz fiyatlara göre yüksek. ya sitenizde sorun var yada sizin haberiniz yok bundan aynı özellikler 19.95 iken sizin satışınız 24.95 sizden mi alalım yoksa sitenizden mi :) kararsız kaldım

Merhaba fiyatlar sitemizdeki fiyatlar la aynıdır sanırım siz SATA diskli paketleri incelemişsiniz sitemizden yanlış yere bakıyorsunuz bu paketler SSD diskli paketlerdir https://vps.systems/cart/ddos-protected-ssd-vds/ buradan inceleyiniz.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla.

fiyatlar oldukça iyi bir sorum olacaktır.
internet hızı nasıl acaba youtube için kullanacağım 100 mb 20 25 dklık bir videoyu ne kadar sürede atar acaba tahmini bilgi ?

fiyatlar oldukça iyi bir sorum olacaktır.
internet hızı nasıl acaba youtube için kullanacağım 100 mb 20 25 dklık bir videoyu ne kadar sürede atar acaba tahmini bilgi ?

Merhaba

Şahsi olarak test etmiş değilim bağlantı hızları 1gbit portlu sunucularımızda 200Mbps ila 900mbps arasında değişiklik gösterebilmektedir. Tahmini süreleri buna göre düşünür veya müşterilerimizden öğrenirseniz daha doğru olur.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
SSD VDS 4096
4 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
4GB DDR3 RAM
80GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $29.95 - 64 TL

Piyasada gördüğüm en iyi işlemci ve en uygun hesaplı VDS 4 çekirdekli ve üstüne üstlük intelin en iyi performans veren işlemcisi bile turbobost teknolojisi ile 4 GHz e çıkıyor ARK | Intel® Core ve önerilen satış fiyatı $999.00, bunda ise turbobost teknolojisi ile 3.9 GHz e çıkıyor ARK | Intel® Xeon® Processor E5-1650 v2 (12M Cache, 3.50 GHz) önerilen satış fiyatı $583.00 bu dediklerim 6 çekirdekli işlemciler arasındaki hız farkları paketteki kullanılan işlemci sayısı 4 ve eşit işlemcilerle aralarındaki fark pek farketmicektir gine bu kadar olucağını düşünüyorum, render için hız önemli kullandığınız VDS in işlemci özelliklerine bir göz gezdirin ve birde bu pakettekine göz gezdirin, piyasada bu kadar iyi ve hesaplısını görmedim, bir kaç gün içinde 4. paketiniz 64 TL olandan edinmek istiyorum, bol kazançlar. :)

Son düzenleme:
SSD VDS 4096
4GB DDR3 RAM
80GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Piyasada gördüğüm en iyi işlemci ve en uygun hesaplı VDS 4 çekirdekli ve üstüne üstlük intelin en iyi performans veren işlemcisi bile turbobost teknolojisi ile 4 GHz e çıkıyor ARK | Intel® Core ve önerilen satış fiyatı $999.00 Bunda ise turbobost teknolojisi ile 3.9 GHz e çıkıyor ARK | Intel® Xeon® Processor E5-1650 v2 (12M Cache, 3.50 GHz) önerilen satış fiyatı $583.00 bu dediklerim 6 çekirdekli işlemciler arasındaki hız farkları paketteki kullanılan işlemci sayısı 4 ve eşit işlemcilerle aralarındaki fark pek farketmicektir gine bu kadar olucağını düşünüyorum, render için hız önemli kullandığınız VDS in işlemci özelliklerine bir göz gezdirin ve birde bu pakettekine göz gezdirin, piyasada bu kadar iyi ve hesaplısını görmedim, bir kaç gün içinde 4. paketiniz 64 TL olandan edinmek istiyorum, bol kazançlar. :)

Teşekkür ederim her zaman bekleriz her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla.

Merhaba fiyatlar sitemizdeki fiyatlar la aynıdır sanırım siz SATA diskli paketleri incelemişsiniz sitemizden yanlış yere bakıyorsunuz bu paketler SSD diskli paketlerdir https://vps.systems/cart/ddos-protected-ssd-vds/ buradan inceleyiniz.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla.

çok özür dilerim ben karıştırdım bu arada bir sipariş verdim banka havalesi olarak sanırım ben yanlış verdim o zaman :) düzeltip yeniden alıyım ( ödeme yapmamıştım henüz)

çok özür dilerim ben karıştırdım bu arada bir sipariş verdim banka havalesi olarak sanırım ben yanlış verdim o zaman :) düzeltip yeniden alıyım ( ödeme yapmamıştım henüz)

Merhaba

İsim soyisim P.M. den gönderirseniz veya sitemiz üzerinden ticket açarsanız siparişi iptal edebiliriz yenisini sipariş verirsiniz.

Saygılarımla.

1 Adet

SSD VDS 4096
4GB DDR3 RAM
80GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Siparişi verildi onay bekleniyor. :)

1 Adet

SSD VDS 4096
4GB DDR3 RAM
80GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Siparişi verildi onay bekleniyor. :)

Teslim edilmiştir güle güle kullanın.

Satış devam etmektedir.

Saygılarımla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri