SSD ( Durduruldu Sorunu )

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 2 ay önce samsung evo ssd aldım 120 gb son 4 haftadır sorun yaratıyor durduk yere internette gezinirken video izlerken müzik dinlerken txt dosyası açarken sürekli şöyle dönen mavi simge geliyor sonra durduruldu diyor formatta attırdım pc win 8 ne zamandır bu illetle uraşıyorum yokmudur bir çözümü firmwares güncellemesini de yaptım hala aynı pc özellikleri bunlar bilenler varsa lütfen yardımcı olsunlar :confused:

yok hocam ses mes içi boş zaten :D normal hdd gibi değil bu ssd

:) dostum biliyorum bunları hemde çok iyi şekilde bendeki bütün sistemlerimde ssd kullanıyorum hatta vds de bile , dediğim gibi başlıkda ssd oldugunu okudum ama konuyu okudukdan sonra karşıklık yaptım ve normal disk sorunları ile alakalı bişey yazdım. benim disklerimde bu şekilde bir yazma okuma hatası olmuştu ben birisini bununla düzelttim işine yararsa bir bak. ayrıca ssd olanlar çok sıcak ortamlarda sıkıntı çıkarıyorlar onada dikkat et derim.Paragon Hard Disk Manager 14 Suite 10.1.21.471 | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz

:) dostum biliyorum bunları hemde çok iyi şekilde bendeki bütün sistemlerimde ssd kullanıyorum hatta vds de bile , dediğim gibi başlıkda ssd oldugunu okudum ama konuyu okudukdan sonra karşıklık yaptım ve normal disk sorunları ile alakalı bişey yazdım. benim disklerimde bu şekilde bir yazma okuma hatası olmuştu ben birisini bununla düzelttim işine yararsa bir bak. ayrıca ssd olanlar çok sıcak ortamlarda sıkıntı çıkarıyorlar onada dikkat et derim.Paragon Hard Disk Manager 14 Suite 10.1.21.471 | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz

hocam bu programda nerelere tıklıym napıym :D

hocam bu programda nerelere tıklıym napıym :D
Sisteminizi gerçek eski ayarlarıyla kurtarma yeteneğiyle önemli verilerinizi koruyun
Sisteminizi farklı bir donanımda bile çalıştırılabilir hale getirin
SSD sürücülerin avantajından faydalanın
Bir sanal ortamın sunduklarından sonuna kadar faydalanın
Emniyetli silme işlevleri, hassas verilerinizin yanlış ellere geçmesine asla müsade etmez
Full Range of Disk Management
disk_management
Gelişmiş disk bölümleme araçları, sabit disklerinizin maksimum performansta kullanmanızı sağlar
Otomatik hizalama, kişisel bilgisayarınızın performansını önemli ölçüde artırır
Birden fazla işletim sistemi (16 taneye kadar) tek bir sabit diskten yönetilebilir
Fastest Migration
migration
Günlük aktarım işlemlerinizi kolayca halledin: sabit diskinizi yükseltin, yeni bir donanıma aktarın ya da eski bilgisayarınızı bir sanal ortam olarak kullanın
XP’den sonraki Windows işletim sistemlerinden herhangi birisini normal bir sabit diskten daha hızlı bir SSD’ye (daha küçük kapasitede olsa bile) aktarabilirsiniz
En son HDD standartlarının tümünü destekler
Complete Backup
backup
İşletim sistemi, uygulamalar, ayarlarınız ve tüm veri dosyalarınız dâhil olmak üzere kişisel bilgisayarınızın tamamını yüksek seviye yedekleme araçlarıyla koruyun
Sisteminizi sorunsuz bir şekilde kullanırken koruyun
İşlemleri planlayarak otomatik yedekleme programı oluşturabilirsiniz
Diskin tüm bileşenlerini dakikalar içerisinde kurtarın, hiçbir yeniden yükleme gerekmez
Advanced Recovery
recovery
Kurtarma işlemini (işletim sistemi çalışmıyor olsa bile) bilgisayarınızın çalıştırılmasından itibaren başlatabilirsiniz
Felaket durumu kurtarması için güvenli, çalıştırılabilir yedekleme kapsülü oluşturun
Sisteminizi farklı bir donanım platformundan başlatın
Easy Virtualization
virtualization
Eski sisteminizi yeni bir bilgisayara aktarmadan önce sanal bir kopyasını yapın
Sisteminizin başarısız sanallaştırma işleminin ardından önceki bir sanal ortama yükleyerek kurtarın
Oracle VirtualBox 4 de dâhil olmak üzere belli başlı sanal makineleri destekler
Secure Wiping
wiping
İster ayrı bir disk bölümü olsun, ister sabit diskin tamamı olsun, tam olarak ihtiyacınız olan şeyi silin
İki silme algoritması, disk üzerindeki tüm verileri yok ederek maksimum seviye emniyet sağlar

çaba göster biraz canım AAAAAAAAAAAA :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri