SSD Önerisi

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaslar max 220 tllik bi ssd almak istiyorum acilis kapanis hiz ust seviyede olsun genellikle samsung evo oneriyolar kullanan veya kullanmayan arkadaslar onerilerini soylebilirler.

Arkadaslar max 220 tllik bi ssd almak istiyorum acilis kapanis hiz ust seviyede olsun genellikle samsung evo oneriyolar kullanan veya kullanmayan arkadaslar onerilerini soylebilirler.

depolama alanı ne kadar olacak hocam ona göre söyleyebilirim.

f/p olarak hi level aldım ürünü kullanıyorum günlük kullanım için gayet yeterli..

Hi-level Ultra Series 120 Gb Sata 3 550-530 Mb/s. Ssd 33491683 - n11.com

çek vs ile uygun alınabilir. ben 10tl kart puanı 33 tl de indirim katarak almıştım

samsung evo herkes övüyor bende ondan alıcam..Donanimhaberde baya bi bakmıştım yorumlara.

ssd alırken iops değerini yazmadıkları ssd'lerden uzak durun.

minimum 90k iops değeri olmayan ssd'lerden bi cacık olmaz. 120k iops değeri idealdir. ( bir yerde böyle okumuştum diye hatırlıyorum. )

corsair ve samsung alabilirsin. samsung biraz daha tuzludur.

Vatanda çalışan personel bu diski öneriyor.Samsung niyetiyle gittiğimde beni de caydirmislardi.bu satış tekniğide olabilir.evo candir corsair de guzel ama..teknik verilerini yansıtıyor sorun yok gibi.

mobil mesaj

Hocam bana kimse önermedi kendim araştırıp almıştım önceki diskim 4 - 5 yıl evel bozuldu tr garantisi de bitmişti yurt dışına göndermemi önerdiler garantiye hiç umudum yoktu ama gönderdim 1 hafta sonra anında yenisini gönderdiler sıfırını birebir değişim ile o günlerde zor durumdaydım işsiz parasız inan çok mutlu olmuştum o günden bu güne for ever corsair diskleri alıp kullanıyorum ;)

Laptop icin alsam kendim takabilirmiyim cd dvd bolumune? Bilg. Muh. Okuyoruz guya hic anlamiyorum bu islerden :D

Corsair kullaniyorum gayet iyi okuma ve yazma oranlari en yüksek ve uygun fiyata sahip marka.

Vatanda çalışan personel bu diski öneriyor.Samsung niyetiyle gittiğimde beni de caydirmislardi.bu satış tekniğide olabilir.evo candir corsair de guzel ama..teknik verilerini yansıtıyor sorun yok gibi.

mobil mesaj

ben öyle satıcıların söylediklerine güvenemiyorum.adam az satılan ne varsa onu kakalamaya çalışıyor gibi geliyor bana hep :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri