Ssk gözlüğü karşılamıyor mu ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
Netten baktım ama hep eski konular var. Ssk lının gözlük ücretini sgk karşılamıyor mu ? Dereceli gözlük. Gözlükçü 150 tl ile 4bin tl arasında değişiyor dedi ücreti.

Netten baktım ama hep eski konular var. Ssk lının gözlük ücretini sgk karşılamıyor mu ? Dereceli gözlük. Gözlükçü 150 tl ile 4bin tl arasında değişiyor dedi ücreti.

Karşılıyor ama 100 liralık gibi bi optik ve çerçeveyi karşılıyor.

Tanıyorsan yapıyorlar hatta bazı arkadaşlarım tanıdıklarına optik yazdırarak aynı optikçiye götürüyor raporları,pahalı çerçeveleri ve optikleri alıyorlardı.

Reçeteni alıyorsun 10-20 tl gibi bir ücret verip gözlüğünü yaptırtıyosun

Şöyle söyliyim sigortanın çerçevesi var çok dandik bişi günlük kullancaksan alınmaz. Normal bi çerçeve de almak istersen 300 400 ü göze alıcaksın. Camını sigorta karşılıyor eğer güneş ışın korumalı vs eklettirceksen 50 100 lira da cama verirsin.

Şöyle söyliyim sigortanın çerçevesi var çok dandik bişi günlük kullancaksan alınmaz. Normal bi çerçeve de almak istersen 300 400 ü göze alıcaksın. Camını sigorta karşılıyor eğer güneş ışın korumalı vs eklettirceksen 50 100 lira da cama verirsin.

annem için gözlük zaten de bi tanesi yakın gözlüğü bi tanesi dinlendirici , yakını el işi yaparken gazete vs bişey ler yaparken kullanacaksın dedi sürekli gözünde olmayacakmış, + doktor ikisini tek gözlükte yapabilirsin demiş gözlükcüye daha iyi fln demiş anlamadık

annem için gözlük zaten de bi tanesi yakın gözlüğü bi tanesi dinlendirici , yakını el işi yaparken gazete vs bişey ler yaparken kullanacaksın dedi sürekli gözünde olmayacakmış, + doktor ikisini tek gözlükte yapabilirsin demiş gözlükcüye daha iyi fln demiş anlamadık

Doktorun dediği hem yakın hem uzak aynı anda olarak tarif ettiysen gözlükcüye o yüzden yüksek fiyat söylemiş olabilir ama aldığınız reçeteyle 10-20tl gibi çerçeve felan dahil yaptırabilirsin

Genelde 2 ayrı gözlük öneriyorlar o kısmı bi kaç yere daha sorabilirsin sağlıklı olması açısından. Aynı şekilde bizde yakın uzak 2 gözlük yaptırdık.

bıldıgım kadarıyla sadece 49tl lık cerceveyı karsılıor ve en alt kalıte camı dıe bılıyorum gecenlerde aldım.
ekstra bıraz ıyı bısy olsun dedım ve 180 tl odedım fazladan zararlı ısık vs korumalı malum bu ıslerdeyız pc basında cok duruyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri