Staj Günleri İçin Tavsiyeleriniz

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar birkaç gün sonra bir laboratuvarda stajıma başlayacağım. Var mıdır tavsiyeleriniz?

Şirketin servisi vs varmış ben bunların nerelerden kalktığını nasıl öğrenebilirim?
Üstlerime nasıl davranmalıyım?
Stajla ilgili belgeleri vs kime vereceğim imzalamaları için?
Kurumsal bir firmada staj yapacağım saç sakal vs laf ederler mi stajyerlere?(özel firma)
İlk gün nasıl geçer?
Çalışan gibi çalışacak mıyım ? :D
Aklıma gelen sorular bunlar...

Tecrübeli arkadaşlardan bilgileri bekliyorum. Teşkkürler...

servisi oradakilere sorarsın illaki bilen vardır
seviyeli ol yeter laubali olma
müdür ya da şef kimi bulursan ona ver
saç sakal giyime dikkat etmek gerekir
ilk gün sıkıcı geçer akşama kadar oturursun köşede muhtemelen
getir götür yaparsın klasik staj işleri

servisi oradakilere sorarsın illaki bilen vardır
seviyeli ol yeter laubali olma
müdür ya da şef kimi bulursan ona ver
saç sakal giyime dikkat etmek gerekir
ilk gün sıkıcı geçer akşama kadar oturursun köşede muhtemelen
getir götür yaparsın klasik staj işleri

Hocam teşekkürler...

Özel bir şirkette kesin vardır servis hocam benim staj zamanimda mudurlerle aram çok güzeldi diğer arkadaşlar kağıt bardakta çay içerken ben mudurle cam bardakta icerdim hocam sempatik olcan herkes sevecek bizim orda kagit islerini insan kaynakları yapıyordu işte çok is olmaz baktın fazla yükleniyorlar saten ben stajerim de çik işin içinden hocam çok ezdirme kendini sefinin bütün islerini yapma bazen saf ayağına yat yoksa sefer bütün işleri sana yıkar demedi deme

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalışan gibi çalışacak mıyım soruna küçük bir cevap vermek istiyorum.
Ben şimdiye kadar staj yaptığım her yerde çalışandan daha çok çalıştım. Umarım iyi bir ekibe denk gelirsin :)

Sen stajyersin şunu yapacan bunu yapacan gibi şeyler yaparlar çoğu şeyi yapma hep sorular sor sonra sana bir daha iş vermezler (bir b*ktan anlamıyor diye) :D stajını doldur yeterlidir benim çalıştığım yer ünlü tekstil şirketi saç sakal karışmıyorlar giyimede karışmıyorlar üstlerine iyi davran yeterlidir hatta her haftasonu buluşma ayarla cafeye felan gidin pese gidin rahat ol zaten stajyerler hep oturur kendine asla ezdirme :) ama stajyerler bildiğin kölelik inşallah haziranda bitiyor staj

okuldan daha güzel olduğu kesin
servis saatlerini ben arayıp sormuştum
diğerleri değişkendir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri