masterthone
Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba,
Acil paraya ihtiyacım olduğu için kanalımı satma kararı aldım. Hemen işin özüne geçelim;
Kanal satış fiyatı not: Arkadaşlar aylık 20-30$ gelirli kanalları 200TL ve daha üzeri gibi rakamlara satıyorlar. Kanalın aylık getirisi resimlerde de göreceğiniz gibi gayet iyi durumdadır.
Kanal kesin olarak 1100TL'ye satılacak diye birşey yoktur.
İyi teklif verene satarım.
Teklifinizi konu altından yazınız.
Kanalda müzik sorunu diye korkan arkadaşlar elbette olacaktır. Tabii ki ben dahil hiç kimse birşey olmayacağının garantisini veremez. Fakat ben uzun süredir kullanıyorum ve videoların yükleme tarihini paylaşmak istiyorum;
Ağustos ayının başlarındaki YouTube dalgalanmalarına rağmen Ağustos ayı getirisi yaklaşık 90$ olmuştur;
Kanal ayarları sekmesinden bir görünüm;
90$ bırakıyor desek ayda 180 lira para yapar. 3 ayda 540 lira para verir bana minimum ortalama olarak.
1100TL fiyat yüksek geldiyse rica ediyorum bunu düşünerekten teklif verin, komik tekliflere kapalıyım.
Şimdiden alıcıya hayırlı olsun.
Acil paraya ihtiyacım olduğu için kanalımı satma kararı aldım. Hemen işin özüne geçelim;
- Kanalın aylık getirisi : Ağustos ayı getirisi 84,15$ (Ağustos başındaki YouTube oynamalarını biliyorsunuz)
- Kanalın ortalama günlük getirisi: 1.5$~5$ arası
- Kanal adresi: Sadece alıcıya verilecektir.
- Kanal kategorisi: Müzik var içerisinde, birkaç deneme videosu ayrıyetten.
- Kanal dili: Türkçe, deneme videoları İngilizce.
- Kanaldaki video sayısı: 14!

- Kanaldaki abone sayısı: 116! Organik!
- Kanal ne zaman açıldı / ilk video ne zaman yüklendi?: Nisan 2012 - Mayıs 2012 arasında para kazandıran videolar yüklendi.
- Kanal satış fiyatı: 1100TL
- Kanalı satma sebebim: Acil toplu para lazım.
Kanal satış fiyatı not: Arkadaşlar aylık 20-30$ gelirli kanalları 200TL ve daha üzeri gibi rakamlara satıyorlar. Kanalın aylık getirisi resimlerde de göreceğiniz gibi gayet iyi durumdadır.
Kanal kesin olarak 1100TL'ye satılacak diye birşey yoktur.
İyi teklif verene satarım.
Teklifinizi konu altından yazınız.
Kanalda müzik sorunu diye korkan arkadaşlar elbette olacaktır. Tabii ki ben dahil hiç kimse birşey olmayacağının garantisini veremez. Fakat ben uzun süredir kullanıyorum ve videoların yükleme tarihini paylaşmak istiyorum;
Ağustos ayının başlarındaki YouTube dalgalanmalarına rağmen Ağustos ayı getirisi yaklaşık 90$ olmuştur;
Kanal ayarları sekmesinden bir görünüm;
90$ bırakıyor desek ayda 180 lira para yapar. 3 ayda 540 lira para verir bana minimum ortalama olarak.
1100TL fiyat yüksek geldiyse rica ediyorum bunu düşünerekten teklif verin, komik tekliflere kapalıyım.
Şimdiden alıcıya hayırlı olsun.