Standart Gene Ayın 2 si saat 12:35 ve para kazanma gitti

serkannakres

Yasaklanmış
Arkdaşlar uzun zamandır gözlemlediğim ve buna tamamen inandım artık. google youtube hesaplarındaki kanalların para kazanmalarını bir sonraki ayın ilk 2 ci veya 3 günü kapatıyor bu sayede de paraların üstüne konuyor. bugün itibari ile bir kanalım teknoloji üzerineydi ve bu kanal 1 aydır açıktı kanal sorunsuz ken 1 saat önce bana toplulukla ilgili uyarı verdi ve 1 saat içinde kanalların hepsinin para kazanması gitti ve bunu her ay aynı ayın sonunda yapıyor buna kesin emin oldum.

zaten youtube deki bu olumsuz etkilerden dolayı bu işlerle uğraşan kişiler genel anlamda youtubeden para kazanmayla ilgilenmeyerek direk youtubeden para kazandırma yöntemleri geliştirip satmaya başlamışlardır, buda youtubedeki para KAZANDIRMA yönteminin artık para kazandırmadıgının açık ve seçik belgesidir.

gece gündüz pc başındasın bot,vds, domain vs,vs, herşeyi yap ama ay sonu geldimi para kazanması kapansın , sonra gogle+ uğraş para kazanmayı aç oda tutarsa tabi tutsada ay sonu tekrar bu sistemden kapanmayacagına garanti yok, yani anlayacagınız, bu iş sıkıyor bazen insanı bukadar para zaman harcadıgım birşeyden bu darbe insana koyuyor. şimdi diceksinizki sen spam ,kopya, sömürü, yapar özgün çalışmassan olacagı bu bunu biliyorsun zaten, evet biliyorum ama sen neden kopya içerik yüzünden özgün kanalımın para kazanmasını kapatıyorsunki işte buda aç gözlü google nin para kazanma için yaptığı bir nevi sömürüden başka bişe değil bende bu saatten sonra youtubeden para kazanma değilde youtubeden para kazandırma yöntemi yada , sonunda mutlaka hüsranla bitecek yöntem satacagım. Yanlışım varsa Af ola.:(

uyarı geldiğinde o kanalı direk havaya uçuracaktın...
ayrıca 1-2 si değil 28-29 unda kapatırsa kazançlar tehlikeye girer.
yoksa 2 günlük ay başı kazancı gitmesi daha avantajlı durum 28inde gitmesinden.

ben toplu mail programı kullanıyorum ve bu programda özel tanımlı kelimeler girebiliyorum.

....hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz...

bunu ekleyerek sisteme buna benzer bir mail geldiğinde bana görsel ve işitsel acil uyarı veriyor atlamam imkansız bende hemen o kanalı mail adresi ile beraber komple siliyorum. bana bu mail ise 1 saatte geldi ve ben hemen sildim ve 1 saat 20 dakka sonra 12 kanalın para kazanması gitti ve bunlar alt kanal değildi.

Arkadaşlar benimde bugün bütün kanallarımın para kazanması gitmiş ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

eskisi gibi mail gelmiyor artık direk kapatıyorlar. para kazanması ne zaman kapanırsa kapansın gerekli şeyleri yaptıktan sonra alınıyo para.

Arkadaşlar benimde bugün bütün kanallarımın para kazanması gitmiş ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

diyeceğim tek şey fazla kanal açıp buna güvenip para kazanıcam ümidine girme bence 5 kanalla öz çalış derim yani 20 25 kanal açma inan bana gitmiyor yürümüyor bir yerde patlıyor mutlaka emeğine yazık oluyor.

Geçmiş olsun hocam. Benimde en çok korktuğum olay bu aslında. Kanal kapansa alternatif var ama adsense ye bağlı tüm hesapların aynı anda kapanması çok kötü olmuş :(

yT'nin böyle bir standartı yok.
Senin yapman gereken basit şeyler var.

Tek Telif bile alsan kanalı Sil.
Tek Topluluk bile alsan kanalı Sil.

Risk alırsan başına butür şeylerin gelmesi normal.
Geçmiş olsun.

Son olarak, Mailleri kontrol et Sebep gösterilen kanalı sil diğer kanalları G+ ile açmaya çalış.

Geçmiş olsun hocam. Benimde en çok korktuğum olay bu aslında. Kanal kapansa alternatif var ama adsense ye bağlı tüm hesapların aynı anda kapanması çok kötü olmuş :(

birde bot kullanıyorum videoyap sistemini biliyorsunuzdur sisteme 30 dakkada bir girip konreol yapıyor ünlem eşleşen vs siliyor anlamadım gitti ben bu olayı madem tolulukdan kapatıın yada başka bişeden bunu içinde mail atıyorsun o anda o videoda şikayet varsa onun direk neden haberini atmıyorsunda biz de girip hemen o video ile ilgilenelim ama dedimya açgözlü google oyunları bunlar adamlar zaten bizi istemiyorlar isteseler türkiye seçildiğinde para kazanma aktif olur.

diyeceğim tek şey fazla kanal açıp buna güvenip para kazanıcam ümidine girme bence 5 kanalla öz çalış derim yani 20 25 kanal açma inan bana gitmiyor yürümüyor bir yerde patlıyor mutlaka emeğine yazık oluyor.

Hocam adsenseme bağlayıp şifresini vs. unuttuğum kanallarım da var kökten nasıl temizlik yaparım ?

Benimde ayın 29 unda saçma sapan bi kanal yüzünden uçtu para kazanmalar kapanmaya neden olan kanalı sildim ondan sonra g+ yöntemini denedim açılmadı para kazanma özelliği dün bütün kanalları sildim acaba kesinleşir mi yaklaşık 300 lira vardı :(

birde bot kullanıyorum videoyap sistemini biliyorsunuzdur sisteme 30 dakkada bir girip konreol yapıyor ünlem eşleşen vs siliyor anlamadım gitti ben bu olayı madem tolulukdan kapatıın yada başka bişeden bunu içinde mail atıyorsun o anda o videoda şikayet varsa onun direk neden haberini atmıyorsunda biz de girip hemen o video ile ilgilenelim ama dedimya açgözlü google oyunları bunlar adamlar zaten bizi istemiyorlar isteseler türkiye seçildiğinde para kazanma aktif olur.
Hocam bende videoyap botunu kullanıyorum. Fakat 1 günde adsensenize çok fazla hesap bağladıysanız veya çok fazla kanalınıza giriş çıkış yaptıysanız olabilir yazmıştı botun sahibi.

yT'nin böyle bir standartı yok.
Senin yapman gereken basit şeyler var.

Tek Telif bile alsan kanalı Sil.
Tek Topluluk bile alsan kanalı Sil.

Risk alırsan başına butür şeylerin gelmesi normal.
Geçmiş olsun.

Son olarak, Mailleri kontrol et Sebep gösterilen kanalı sil diğer kanalları G+ ile açmaya çalış.

yukarıdaki yazdıklarımda detaylı anllattım zaten hocam benim kanalıma 1 saat olmadı mesaj geleli bende 30 dakka içinde girdim ve o kanalın mail dahil herşeyini sildim zaten ben telif uyarı geleni hemen silerim ve ben tolulukdan hiç telif yemedim zaten kanal teknoloji üzerine bunda ne toplulugu yersinki. yok hocam yok ben 8 aydır anladım her ay sonu oluyor standart bu başkalarında ya 1 fazla oluyor yada 1 eksik ama sistem aynı

---------- Mesaj saat 13:56:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:37 civarında gönderildi. ----------

Hocam adsenseme bağlayıp şifresini vs. unuttuğum kanallarım da var kökten nasıl temizlik yaparım ?

onun için bir yötem yok yapman gereken aklına geleni bulup kontrol etmek

yukarıdaki yazdıklarımda detaylı anllattım zaten hocam benim kanalıma 1 saat olmadı mesaj geleli bende 30 dakka içinde girdim ve o kanalın mail dahil herşeyini sildim zaten ben telif uyarı geleni hemen silerim ve ben tolulukdan hiç telif yemedim zaten kanal teknoloji üzerine bunda ne toplulugu yersinki. yok hocam yok ben 8 aydır anladım her ay sonu oluyor standart bu başkalarında ya 1 fazla oluyor yada 1 eksik ama sistem aynı

Senin mantığınla benimde para kazanmalar kapanması lazım.
Aralık 28'de para kazanmalar kapandı benimde.
Ocak 28'de kapanması lazımdı benim kanallar tekrardan ama Şubat 2'deyiz ve sorun yok.
:cool:

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] Kanalı Google+'tan kesip kanal ismini özelliştirdikten sonra G+ a tekrar bağlamaya, kısaca G+ kullanmaya gerek var mı, G+'sız kanal riskli mi google'ın gözünde?

18 ocakda kapanan bir kanal ı bahane edip 2 şubat da kanal kapatıyorlar olcak şey değil

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] Kanalı Google+'tan kesip kanal ismini özelliştirdikten sonra G+ a tekrar bağlamaya, kısaca G+ kullanmaya gerek var mı, G+'sız kanal riskli mi google'ın gözünde?

G+ özelliklerini kullanmıyorsan tekrar kopart derim.
G+ aktif olarak kullananlarda var.
Ben kullanmıyorum bir işime yaramıyor.

Benimde ayın 29 unda saçma sapan bi kanal yüzünden uçtu para kazanmalar kapanmaya neden olan kanalı sildim ondan sonra g+ yöntemini denedim açılmadı para kazanma özelliği dün bütün kanalları sildim acaba kesinleşir mi yaklaşık 300 lira vardı :(

var mı arkadaşlar bi fikri olan 30 undan önce para kazanması gidipte kesinleşen var mı :(

Artık işler kızıştı. Emin olun bu olayı benden fazla yaşayan yoktur. Tabi her şey gibi bunun da çözümü var;

Umutlarinizi tek bir kanala baglamayin. Birden cok adsense birden cok youtube kanali acin. 100 tane kanal+adsense actiysaniz bunun en fazla 20si size duzenli kazanc saglayacak. Bu yuzden surekli yeni kanallar yeni adsense hesaplari acmaya bakin. Bu birinci onerimdi. Ikincisi ise, vur kac yapin. Tbmsi ve aranma hacmi yuksek kategorilerde en fazla telif olan en fazla izlenen videolari bulun, kanala atin nicheleri girin, 24 saatin sonunda kanala dokunmayin sadece videolari silin ve yeniden yukleyin yeniden etiket aciklama aynilarini girin.

Bir hesabimda bu vurkac yontemini kullaniyorum gunluk 50 dolardan asagi kazanmadim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri