Standart PArtneri İptal Ettim ve Şuan Adsense Bağlanamıyorum !

göktürk1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.daigelinlikmodelleri.com
Arkadaşlar kızımın kanalı için VSP Group ile çalışıyordum ama firma aşırır kesinti yapıyordu, 6-7 aylık uğraş sonunda firmadan 6 May - 8 gün önce ayrıldım. Bunuda tesadüfen az önce gördüm, şimdi kanalı adsense bağlamam gerektiği uyarısı geliyor ve paran kazanmayı aktfileştir deyince şu ekran geliyor

5d027d5416794ef68dbf46f8bcfddec2.png

Daha sonra başlata tıklayınca hesap oluşturma adımına geçince ise hata veriyor. Nedendir?

08b8889ca938449a9465772518400085.png

Konu multidir.

Son düzenleme:
hocam yeni sistemde artık onay almanız gerekiyor

kanalınız özgün ise korkacak bir şey yok 1 hafta içinde onaylanır

hocam yeni sistemde artık onay almanız gerekiyor

kanalınız özgün ise korkacak bir şey yok 1 hafta içinde onaylanır

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evet kanal %100 özgün, kızımın oyun videoları :) partnerden çocuğun çok kesintisi olunca zoruma gitti iptal ettim. 8 gün olmuş iptal olalı ama bunu görünce merak etim.

Chrome ile denedim ve dediğiniz gibi;

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

Yazdı, direkt normal adsensi açtığımda oradanda geçen sene bir web site için yaptığım başvuru ile site adersi vardı orası çıktı. Çözemedim ya :(

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evet kanal %100 özgün, kızımın oyun videoları :) partnerden çocuğun çok kesintisi olunca zoruma gitti iptal ettim. 8 gün olmuş iptal olalı ama bunu görünce merak etim.

Chrome ile denedim ve dediğiniz gibi;

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

Yazdı, direkt normal adsensi açtığımda oradanda geçen sene bir web site için yaptığım başvuru ile site adersi vardı orası çıktı. Çözemedim ya :(

Ya temiz 1 gmail acin onunla token vererek basvuru yapin yada stratejik icerik danismaniniza durumu yazin hocam

Ya temiz 1 gmail acin onunla token vererek basvuru yapin yada stratejik icerik danismaniniza durumu yazin hocam
Bunun ne anlama geldiğini inanın bilmiyorum. Sanırım sorun daha önce bu gmail ile bir web adsense başvurusu olması.

Başka bir gezegenden tepetaklak gönderilmiştir.

adsense bağlantısı yaparsanız para kazanmanız hemen açılır..Partnerden atılan kanallarda inceleme olmuyor.

Son düzenleme:
adsense bağlantısı yaparsanız para kazanmanız hemen açılır..Partnerden atılan kanallarda inceleme olmuyor.

Partnerden atılmadım hocam , %30-35 kesinti yapıyordu VSP denen firma o sebeple çocuğun harçlığı boşa gitmesin onlara diye çıktım.

Fakat yeniden para kazanma aktif olmuyor, kanalda 1,5 yıldır en ufak telif vs sorunu olmadı herşeyi özgün. Kızımın kendi oyun videoları.

9Q0pDo.jpg

Fakat o kanalı açtığım gmail ile daha önce bir web adsense başvurusu yapmıştım yetersiz içerikten onay almamıştı 7-8 ay önce.

Şuan garip bir şekilde bu hata çıkıyor.
Adsense bağlan ilk adım:
2bc6a31c2905447696889fca77c56d96.png

Mevcut hesala devam et diyorum - Ardından gelen ekran:
78bca2da365241ac9822e1d84d3a24e0.png

Son düzenleme:
Atılmışsın kendi isteğinle çıkmıssın farketmiyor. 2 gün önce dediğiniz şekilde uyarı gelen kanalı adsense ye bağladım.

Link ile var olan adsense ye bağlamayı deneyin tekrar olması gerek

https://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/86443-adsense-kanal-baglama-sorunu-cozuldu.html

Hallettim hocam şimdi.
Şu şekilde yaptım aynısını yaşayan olursa.

Adsensede oturum aç deyip Daha önce başvuru yaptığım ve kabule dilmeyen site yerine farklı bir domain ekledim ve yerleştirme kodunu verip paneli aktif etti. Daha sonra yotube kanal ayarlarından para kazanma etkinleştir diyip adımları takip edince oldu. Şimdi incelemede bekliyoruz.

e6b1af9e1d514bb4bbc675bf94bf69d3.png

Yorum yazan her kese teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri