Steam hesabım ne kadar para eder?

ben olsam 60 liraya alırdım ama pc kaldırmaz hiç birini almanında anlamı yok:P

150 lira gideri var bence.Gta 5 sadece 100 küsür lira.Tabi ban varsa 10 lira bence [emoji4] kesinlikle banı açmıyorlar çünkü

Mobil olarak gönderildi.

150 lira gideri var bence.Gta 5 sadece 100 küsür lira.Tabi ban varsa 10 lira bence [emoji4] kesinlikle banı açmıyorlar çünkü

Mobil olarak gönderildi.

hocam ne tür ban? oyunda ban mı?

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Canın sıkıldıkça oyun mu açtın hocam :D

malesef evet

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

Banlı olduğun oyun falan var mıdır ? Bir de istediğin tam net miktarı yazarsan.
şu an acıkcası aklımda bir fiyat yok

Son düzenleme:
hocam ne tür ban? oyunda ban mı?

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

malesef evet

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

şu an acıkcası aklımda bir fiyat yok

Hocam oyun içinde hile kullanımı vac ban.Öyleyse zaten tüm online oyunlarda ban yiyorsunuz.

Mobil olarak gönderildi.

100 ila 120 tl bir fiyat aralığında satarsın. Alan memnun olur satanda.

Mobil olarak gönderildi.

Gta 5 diyorsanız açıyorlar, benim banımı açtılar. 3 hakkınız var, 3 hakkı doldurduktan sonra şutluyorlar.

Gta 5 diyorsanız açıyorlar, benim banımı açtılar. 3 hakkınız var, 3 hakkı doldurduktan sonra şutluyorlar.

Sen hileden vac ban ye hocam açtıraniliyormusun bakalım.Dikkatini çekiyorum VAC BAN.Benimde zamanında crysis den ufak deneme sonucu uçtu gitti.Tüm oyunlarda yasaklıya düştü.Kaç kere yazdım cizdim açılmadı.

Mobil olarak gönderildi.

eğer ban felan yoksa ben talibim almaya Gamer kanalım var csgo online gta 5 online felan ilgi çeker skype calipso4646 eklerseniz sevinirim

Sen hileden vac ban ye hocam açtıraniliyormusun bakalım.Dikkatini çekiyorum VAC BAN.Benimde zamanında crysis den ufak deneme sonucu uçtu gitti.Tüm oyunlarda yasaklıya düştü.Kaç kere yazdım cizdim açılmadı.

Mobil olarak gönderildi.

hocam oraya o zaman vac banı açmıyorlar deseydiniz :D Hata benim değil yani :o

GTA'da ben de 2 defa ban yedim ikisi de açıldı ama bir arkadaşım 3. banını yedi geçen gün 2035'e kadar :D :D yani 3. de patlıyor gibi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri