Merhabalar arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bulamadım ben de buraya açayım dedim
. Oyunfor'a yazdığım şekilde aynen kopyalıyorum buraya da ;
Merhabalar. İtemleri +9a denerken yaktım ve işimle birlikte oyunu daha fazla yürütemediğimden bu bağımlılıktan kurtulmak adına charı satmaya karar verdim
. Dragon wing'in bitmesine 10 gün var. Charda 22.03.2016 tarihi itibariyle 25 gün war premium bulunmaktadır ( 80 tl değerinde premium)
Char 80 level db str priest. 80 questi yapılmamış vaziyette duruyor.
Premium potlar vs bolca mevcut. Golden fishing rod voucher(altın olta) mevcut. Charı balığa bırakarak farm yapabilirsiniz.Üzerindeki Takılar;2x old priest earing, old warrior pendant, 2x old diamond ring, healt of harpy. Bankada görev itemleri,scler, ıvırlar zıvırlar, sheller, ibler çöp itemler bolca mevcuttur onları saymama gerek yok kalan sağlar sizin olsun
Char cypher serverinde.
Bugüne özel fiyat 150 TL arkadaşlar.
))) Alın kurtarın artık beni
)
Merhabalar. İtemleri +9a denerken yaktım ve işimle birlikte oyunu daha fazla yürütemediğimden bu bağımlılıktan kurtulmak adına charı satmaya karar verdim
Char 80 level db str priest. 80 questi yapılmamış vaziyette duruyor.
Premium potlar vs bolca mevcut. Golden fishing rod voucher(altın olta) mevcut. Charı balığa bırakarak farm yapabilirsiniz.Üzerindeki Takılar;2x old priest earing, old warrior pendant, 2x old diamond ring, healt of harpy. Bankada görev itemleri,scler, ıvırlar zıvırlar, sheller, ibler çöp itemler bolca mevcuttur onları saymama gerek yok kalan sağlar sizin olsun
Char cypher serverinde.
Bugüne özel fiyat 150 TL arkadaşlar.
Son düzenleme: