Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakarsanız çıkamazsınız.
Enpara %50 indirimi unutmayın.![]()
Save 50% on Football Manager 2015 on Steam burada fm 2015 şuan 40tl mesela.enpara hesabımdan havale/eft ile 20tl ye mi geliyor?
Arkadaşlar bu indirim ne zaman bitiyor?
Bugün başlamış, 20 haziran'da sona erecekmiş.
CS:GO'da %50, GTA V'de %30.
Grand Theft Auto V + Max Payne 3 152 TL
Bi inceleyin derim. Bakıp çıkın sadece![]()
İlk post, ilk cümle. Yok artık![]()
Oyun olarak satın alınca enpara yüzde 50 iade ediyorda steam cüzdana para atınca onda da %50 iade var mı?
Bilen biri alıntılarsa sevinirim
Oyun olarak satın alınca enpara yüzde 50 iade ediyorda steam cüzdana para atınca onda da %50 iade var mı?
Bilen biri alıntılarsa sevinirim
fm 2015 i şuan satın aldım,27tl ye.ödemeyi en para kartından çekti...peki bu yarısının iade edilmesi için benim bişey yapmam gerekiyor mu yoksa onlar kendisi mi iade edicek bu paranın yarısını.40tl imiş,20tlye alıyoruz iyiymiş diyordum dün ama bugün 27tlye aldım.yarısınıda geri verirse şimdi enpara,13tlye almış olucam.güzel oldu bu![]()
fm 2015 i şuan satın aldım,27tl ye.ödemeyi en para kartından çekti...peki bu yarısının iade edilmesi için benim bişey yapmam gerekiyor mu yoksa onlar kendisi mi iade edicek bu paranın yarısını.40tl imiş,20tlye alıyoruz iyiymiş diyordum dün ama bugün 27tlye aldım.yarısınıda geri verirse şimdi enpara,13tlye almış olucam.güzel oldu bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.