Stem Digital isim değiştirdi !

ermannn35

Yasaklanmış
Arkadaşlar sabah saatlerinde bir mail geldi David tarafından. Kanal takipten kanalın partnerini güncellediğimde ESL_Italy olarak gözüküyor artık. Gelen mail de şu şekilde :

" Hi Stem Digital Partners,

Recently you may have noticed that your channel was transferred to Creators Revolution by ESL. Due to the Sub network policy that YouTube created, Stem Digital is no longer operate with its own content owner at this point time. However, talks are going on between Stem Digital and YouTube to allow us to have our own content owner and ultimately be able to have partners under a “Stem Digital” branded content owner. ESL which is the company that works directly with YouTube is allowing Stem Digital to operate as a Community/ Talent Agency under their brand temporarily in order to keep the structure of the company and in order for us to continue managing the Stem Digital community and all its partners.

What does this mean for you?

Nothing. You will still have access to your dashboard at Stem Digital Stem Digital Dashboard, your revenue share percentage will be the same as it has always been, though the stem digital site is down at the moment it will be back up offering even some more amazing features that will be super dedicated to actually growing your channel, You will be paid for August (by the 17th of October latest) , September, October, November, December, etc. Stem Digital will still be managing your channel so you can still reach out to us for support and assistance with anything.

Stem Digital is looking to do great things in the future and this is just a temporary hiccup. Stay tuned for exciting news!

Best,

Stem Digital

Parayı versinde napıyorsa yapsın :D

ödeme ne zamanmıs. bilen duyan varmıdır

Kurt koyunu avlamak icin baska kostum giymis adi lekelendiya sozde temize cikacak gerci esl italy de ondan daha beter bisey birlestiler sanirim ikiside dolandirici partner uzak durun

gecen bu partnerden kanalım atıdıktan sonra benim için partner fastı bitmiştir . Dahada gelmem partnere .

gecen bu partnerden kanalım atıdıktan sonra benim için partner fastı bitmiştir . Dahada gelmem partnere .
Kardeş adsense de ban kervanına bir taktımı ne kadar adsense varsa gıdıyor Bende senin gibi düşünüyorum ama başka çare de bılmıyorum Alım şartları bıraz yuksek olsada arada Zeplin Network gibi iyi networklerde var Böyle iyi partnerlerı arayıp bulmak lazım

Eslde stemde dolandırıc uzak durun canınız yanar paranız çöp olur

Kardeş adsense de ban kervanına bir taktımı ne kadar adsense varsa gıdıyor Bende senin gibi düşünüyorum ama başka çare de bılmıyorum Alım şartları bıraz yuksek olsada arada Zeplin Network gibi iyi networklerde var Böyle iyi partnerlerı arayıp bulmak lazım

hocam doğrusunda artık partnerlere güvenim kalmadı benim.:( banlanırsakta nasip kısmet derim tası tarağı toplar gideriz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri