Stem Digital Ödeme Yapmayacakmış..

cagatayak

Kayıtlı Üye
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Bu partnerde paralarımızın üzerine kondu..
Hi,

Recently Stem Digital did clean up work on our Content Owner account as per the request of YouTube to ensure that that copyrighted and illegal content was removed from our network. YouTube gave Stem Digital clear instructions that we need to clean up illegal contents from our cms. They have also advised us to withhold payments from these channels as the contents are illegal and against YouTube terms. We will therefore not be sending payments for these contents, but instead payments will be reported to YouTube for further investigation.

Best,

Stem Digital

Payoneer ödemesi geldi.
yaptı yani bana

kanal kapalı yada atılmoşmıydı ? hocam yoksa baglı kanalamı odeme aldınız

kanal kapalı yada atılmoşmıydı ? hocam yoksa baglı kanalamı odeme aldınız

atıldı ve 1 kanal agustos odemesiymiş.

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

David atılan kanallara odeme yapılmayacak dedi. Bu kanal da atıldı dıye hatırlıyorum cunku atılmadık kanal kalmamıstı. Sanırım araya kaynadı bir şans oldu.

Son düzenleme:
Payoneer ödemesi geldi.
yaptı yani bana

muhtemelen ufak 2 haneli bir odemedir seninkide ufak bir odeme atmis banada 15 dlr atilan 2 adet 3 er hane odeme yok ..panelde 12 sinde payoner 15 inde pp odendi diyor quiz in eylul ekimde yaptigi gibi odeme yaptik diyebilmek icin bu odemeler
3 hene ustu alan olursa yazsin yaniltsin bizi

muhtemelen ufak 2 haneli bir odemedir seninkide ufak bir odeme atmis banada 15 dlr atilan 2 adet 3 er hane odeme yok ..panelde 12 sinde payoner 15 inde pp odendi diyor quiz in eylul ekimde yaptigi gibi odeme yaptik diyebilmek icin bu odemeler
3 hene ustu alan olursa yazsin yaniltsin bizi

2** gelen odeme 3 hane

Ben 1 krş ödeme alamadm ayrıca geçen aylardan 4 haneli eksik ödemem var

arkadaşlar benim kanalım Creators Revolution by ESL diye bi partnere baglanmış.
necidir bu partner ödememizi kimden alıcağız artık

arkadaşlar benim kanalım Creators Revolution by ESL diye bi partnere baglanmış.
necidir bu partner ödememizi kimden alıcağız artık

Stem ozgun kanallarla sub networkler olmadan eskı kanalları ıle devam ediyor ESL altında . Odeme yine aynı şekil devam edecek

Stem ozgun kanallarla sub networkler olmadan eskı kanalları ıle devam ediyor ESL altında . Odeme yine aynı şekil devam edecek

1. benim kanalım özgün deil :D spam oğlu spam
2. şu partnerde herkesi attılar benim gibi tüm içerdeki parasını feda edip kurtulmaya çalışan adamı bırakmıyorlar.
küfür ememek için kendimi zor tutuyorum.

1. benim kanalım özgün deil :D spam oğlu spam
2. şu partnerde herkesi attılar benim gibi tüm içerdeki parasını feda edip kurtulmaya çalışan adamı bırakmıyorlar.
küfür ememek için kendimi zor tutuyorum.

benimde yuksek abonelı bır spam kanal var onu da atmamıslar.Genel olarak durumu belirttim ben . David'e kanal linkinizi atın unlink yapar.Ben yaptırmıstım

[MENTION=10261]Sonsuzluq[/MENTION] hocam zaten bazı kanallari atmamalari normal belli ki,bu işe devam etmek istiyorlar o yuzden bazı kanallari illa ki saklayacaklar tıpkı quiz gibi

sabaha kadar bekledim yok yatan filan olmadı.yattı buda paralara :D geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri