Stemdigital sizce kanal kopyalar mı?

• Kullanıcı yns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

yns

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar;
10 gün önce Stemdigital partnerine 1 tane kanalımla başvurdum. Fakat ödemede sıkıntı çıkar diye kanala gelen davetiyeyi reddettim adsenseye bağladım. başvurudan sonra Stemdigital davamlı mail gönderiyor davetiyeyi onaylayın diye. Başvurudan sonra 4 gün sonra kanalım komple kopyalanmış. Kanalımı kopyalayan 3 tane kanal var hepsi de aynı kişiye ait. kanalların hepsinin Katıldığı tarih 2011 fakat benim videoları 1 hafta önce yüklemiş. Benim kanal 1 senedir açık ve kendi videolarımı başka bir kanalda görmedim şuana kadar fakat Stemdigital başvurudan sonra böyle birşey olması beni kuşkulandırdı. Bu partnerler gerçekten güvenilir mi?

Son düzenleme:
stem digital değil ama stem digitalde kanalı olan biri kopyalamıştır muhtemelen.

kopyalayan kişi kanalları adsenseye bağlamış.

Nereye baglarsa baglasın sorun o degıl , sorun KOPYALANMIŞ olması ...

Ama saçma olan , StemDigital e sokmadım dıyorsun , sokmus olsaydın kanal gozukurdu ama baglamadan senı sadece STEM DİGİTAL görüp kopyalayabılır ...

o zman stem ile ilgili bişey olma ihtimali cok ama cok düşük.Muhtemelen birisi kategori ararken sizin kanala denk gelmiş kopyalamış.
MCN sahibinin böyle birşey yapmaya ne ihtiyacı ne de zamanı yok.

direk başvurmuşsun..
başvuruyu kabul etmemişsin..
orda çalışanlar da zaten paraları götürüyor.
sizin kanalınızı neden kopyalasın.
gereksiz karalama olmuş konu...

Nereye baglarsa baglasın sorun o degıl , sorun KOPYALANMIŞ olması ...

Ama saçma olan , StemDigital e sokmadım dıyorsun , sokmus olsaydın kanal gozukurdu ama baglamadan senı sadece STEM DİGİTAL görüp kopyalayabılır ...

hocam başvurdum. davetiye geldi. ben onaylamadım davetiyeyi. direk adsenseye bağladım. daha sonra 4 gün sonra kanalım kopyalandığını gördüm.

hocam başvurdum. davetiye geldi. ben onaylamadım davetiyeyi. direk adsenseye bağladım. daha sonra 4 gün sonra kanalım kopyalandığını gördüm.

Ozaman %99 Stem kopyalamıstır :D sen partnere gırmeden baskasının görebılecegını dusunmuyorum ...

Hee bir de su ıhtımal var , partnerle alakası yoktr , yutubla ugrasan bırıne denk gelmıstır aynı anda denk geldıgı ıcın Stem Dgiital dusunebılırsın ama X kişi de olabılır ;)

direk başvurmuşsun..
başvuruyu kabul etmemişsin..
orda çalışanlar da zaten paraları götürüyor.
sizin kanalınızı neden kopyalasın.
gereksiz karalama olmuş konu...

hocam karalama yapmıyorum. kesin onlar da yapmıştır demiyorum. sadece bu olaylardan sonra böyle birşey olması kuşkulandırdı beni forumdaki arkadaşların görüşünü almak istedim.

hocam kusura bakmayın da siz günah keçisi arıyorsunuz sanırım :)
Suçu biraz kendinizde/kendimizde arayalım önümüze gelen kanalı kopyalayanlar bu forumdakiler değil mi zaten?
Dha geçen gün konusu açıldı forum üyeleri pişkin pişkin %99 umuz kopyalıyor dedi. :O

Videolar size aitse telif atarsınız kaldırırlar.Size ait değilse kopyalayabilirler sonuçta spam :)

Ozaman %99 Stem kopyalamıstır :D sen partnere gırmeden baskasının görebılecegını dusunmuyorum ...

Hee bir de su ıhtımal var , partnerle alakası yoktr , yutubla ugrasan bırıne denk gelmıstır aynı anda denk geldıgı ıcın Stem Dgiital dusunebılırsın ama X kişi de olabılır ;)
evet 2. ihtimal de var tabi ama başvurudan hemen sonra olması kuşkulandırdı.

hocam karalama yapmıyorum. kesin onlar da yapmıştır demiyorum. sadece bu olaylardan sonra böyle birşey olması kuşkulandırdı beni forumdaki arkadaşların görüşünü almak istedim.

öyle denk gelmiştir ... geçmiş olsun.
bu arada kanalını aldıysan kanal aldıgın yeri,vds kullanıyorsan vds satıcısını,bot kullanıyorsan bot yapımcısını .....suçlamakla olmaz.bu işi yapıyorsanız herkes kendi şansıyla kazanır diye düşünmek zorundasınız.ben bugün sizin 10k kazandıran kanalınızı kopyalasam kuruş kazanamayabilirim.

Son düzenleme:
Bu arada Quiz kanal alımı yaparken de benim cok kanalım kopyalanmıştı oraya her başvurdugumda ne yani Quiz mi kopyaladı kanalları?

hocam bu kanal zaten Quizden atılma kanaldı. bende şuan 70'e yakın kanal var hepsi quizden atılma. quiz kanal kopyaladığını hiç düşünmüyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

öyle denk gelmiştir ... geçmiş olsun.
bu arada kanalını aldıysan kanal aldıgın yeri,vds kullanıyorsan vds satıcısını,bot kullanıyorsan bot yapımcısını .....suçlamakla olmaz.bu işi yapıyorsanız herkes kendi şansıyla kazanır diye düşünmek zorundasınız.ben bugün sizin 10k kazandıran kanalınızı kopyalasam kuruş kazanamayabilirim.
hocam zaten kanalımı kopyalayan kişide benim günlük 80k izlenim alan kanalı 1 haftada 2k izlenme almış. şuan kazanmıyor zaten ama benim kanal kapanırsa tüm izlenmeler ona gidecek.

allahtan hublardan başvurmamış yada davetiyeyi kabul etmemişsinizdir diyerek konudan çıkıyorum...

arkdaşlar konuyu çok farklı noktaya çektiniz. Ben şunu öğrenmek için konuyu açtım ileride bu partnerle ciddi anlamda çalışacam böyle birşey başıma geldi bu forumda daha önce böyle birşey olmuş mu olmamış mı? Zaten aksi bir cevap gelmemişse zaten olmamıştır diyecem. konu kapanacak. ben bu partner yapmıştır demedim. yapmış mıdır diye sordum. yaptığını söyleyen bir arkadaş çıkmadığına göre sorun yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri