Şu filmin adını bilen var mı ?

• Kullanıcı Rock3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Rock3r

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Bir tane film var. Adını bulmaya çalışıyorum.

Iki tane yakın arkadaş var, kız erkek. Bunlar birbirlerine söz veriyorlar eğer 30 yaşına kadar evlenmezsek birbirimiz ile evleneceğiz diye. Ama kız başkalarıyla takılıyormuş oğlan 30 yaşına kadar beklemiş.

Film hakkında edindiğim bilgi bu kadar.
Umarım adını bilen vardır.
Teşekkürler. :)

aklıma bu geldi direk. :)

FbO4yF4.jpg

izlemiş olsam kesin hatırlardım gerçi demekki izlememişim.
bilen biri çıkar illaki.

aklıma bu geldi direk. :)

FbO4yF4.jpg

izlemiş olsam kesin hatırlardım gerçi demekki izlememişim.
bilen biri çıkar illaki.

Valla hocam google 30 yaşına kadar evlenmezsek birbirimiz ile evlenelim yazınca bir şey ler çıkıyor gibi ama bulamadım. Hollywood yapımı mış.

Merhaba arkadaşlar.

Bir tane film var. Adını bulmaya çalışıyorum.

Iki tane yakın arkadaş var, kız erkek. Bunlar birbirlerine söz veriyorlar eğer 30 yaşına kadar evlenmezsek birbirimiz ile evleneceğiz diye. Ama kız başkalarıyla takılıyormuş oğlan 30 yaşına kadar beklemiş.

Film hakkında edindiğim bilgi bu kadar.
Umarım adını bilen vardır.
Teşekkürler. :)

benim izlediğim bu şekildfe tek filmdi. başka film varsada bu filmin çakmasıdır sanırım senin dediğin film Türkçe adı "cesaretin var mı aşka?" fransızca adı ise "Jeux Denfants".

Şöyle dandik bir film var. Bunu mu arıyorsun? :)

Evlilik Anlaşması (2013) - Sinemalar.com

Aynı senaryoya sahip 2-3 film daha var en günceli bu :)

Bunun olabilmesi yüksek ihtimal hocam.

Diğer filmin isimlerini de yazar mısınız. ? :)

benim izlediğim bu şekildfe tek filmdi. başka film varsada bu filmin çakmasıdır sanırım senin dediğin film Türkçe adı "cesaretin var mı aşka?" fransızca adı ise "Jeux Denfants".

bende Jeux d'enfants diye hatırlıyorum Jeux d'enfants (2003) - IMDb

Banada bu film gibi geliyor aradığınız.

Konusu şu şekilde:

"Birbirlerinin en iyi arkadaşları olan Julien ve Sophie, çocukken başladıkları tuhaf oyunu, yetişkinlik dönemlerinde de sürdürürler. Korkusuzluk içeren bir tür yarışmadır bu oyun. Cüretkar hünerlerini ortaya koyarak birbirlerini yenmeye çalışırlar. Sophie’nin Polonya kökenli olduğu için ırk ayrımı yapan çocuklarca tacizi ve Julien’in hasta annesi ve sorunlu babası nedeni ile yaşadıkları, her ikisini birbirlerine daha da fazla yakınlaştırır. Bu oyun aracılığı ile sık sık birbirlerinin acılarını dindirmek için çaba sarf ederler. Ancak bir açıdan bu oyun, onların birbirleri için yaratılmış olma ihtimalleri gerçeğini savuşturuyor da olabilir."

Son cümlede anlatıyor sanırım. Bunu da izleyeceğim. :)

Başka aynı konuda film varsa yazın onları da izleyeceğim. :)

Bunlarda evlenmeye çalışıyorlar bu olmasın ?

Yok hocam :D bu film Türk yapımı. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri