Şu forexlerde takılanlar var mı arkadaşlar

yhankee

Kayıtlı Üye
Bu adamlar ne zorluyor ya her hafta her hafta arıyorlar. Bugün aradılar resmen telefonlarımı açmıyorsun diye trip attı telefondaki her hafta arıyorum sizi meşgule atıyorsunuz bizi falan diye :D. Öğrenciyim ben dedim de öyle kurtuldum anında kapadılar telefonu :D

ben numarayı engelledim yine arıyolar nasıl oluyosa :D

Ben varım. Daha önce forex mi kullandın ? Nasıl numaran ellerine geçti ? Numarasını engelleyebilirsin. Büyük ihtimal bayan bir danışman arıyordur sizi. Veya forexe başlayıp bıraktıysanız yardımcı danışmanınızdır. Erkek.

ya bulaşmaz olaydım. Cebimde 500 tl vardı forex'e gireyim dedim. İlk bir hafta demo takıldım sistemi incedim falan. Neyse sonra 3-5 gün bir şey oldu giremedim. Hesap aldım parayı atıcam baktım hesap alınca her gün aramaya başladılar. Girmeden soğuttular bu işten gittim elden dolar aldım onlar yüzünden

ya bulaşmaz olaydım. Cebimde 500 tl vardı forex'e gireyim dedim. İlk bir hafta demo takıldım sistemi incedim falan. Neyse sonra 3-5 gün bir şey oldu giremedim. Hesap aldım parayı atıcam baktım hesap alınca her gün aramaya başladılar. Girmeden soğuttular bu işten gittim elden dolar aldım onlar yüzünden

Elden dolar almak mı ? Elden dolar alıp ne yapacaksınız anlamadım. 500 tl ile giriş yaptım diyorsunuz. 50.000 Tl ile oynama imkanı verir. Tabi ilk girişiniz olduğundan arayacaklar. Maksimum 2-3 görüşme sonunda sadece istediğiniz doğrultusunda danışmanınız sizi yönlendirir. Onlara fazla aranmak istemediğiniz söyleyin. Beni mesela onlar aramıyor. Ben onları arıyorum. Eğer onlar aramazsa 2-3 gün içinde piyasadan silinirsiniz emin olun. Size sistem hakkında bilgi vereceklerdir. Lot nedir, kaldıraç nasıl kullanmalıdır. Marjin nedir, stop loss nasıl kullanılmalı vb. şeyler.

Elden dolar almak mı ? Elden dolar alıp ne yapacaksınız anlamadım. 500 tl ile giriş yaptım diyorsunuz. 50.000 Tl ile oynama imkanı verir. Tabi ilk girişiniz olduğundan arayacaklar. Maksimum 2-3 görüşme sonunda sadece istediğiniz doğrultusunda danışmanınız sizi yönlendirir. Onlara fazla aranmak istemediğiniz söyleyin. Beni mesela onlar aramıyor. Ben onları arıyorum. Eğer onlar aramazsa 2-3 gün içinde piyasadan silinirsiniz emin olun. Size sistem hakkında bilgi vereceklerdir. Lot nedir, kaldıraç nasıl kullanmalıdır. Marjin nedir, stop loss nasıl kullanılmalı vb. şeyler.

reyis anlatamadım. Demo girdim ben 1 hafta deneme amaçlı yapabilirsem 500 tl ile giriş yapacaktım. Ama demo 1 gün oynadım şansa parayı 2ye katladım ondan sonra hergün aramaya başladılar. Şu şöyle bu böyle diye. Arayarak bıktırdılar. Ondan girmedim gerçek parayla forex'e gittim 500 tl lik yastık altı dolar aldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri